Gå til Buenos Aires

Homoseksuelle Buenos Aires · Byguide

Planlægger du en tur til Buenos Aires? Vores homoseksuelle Buenos Aires byguide er siden for dig.

Gå til Buenos Aires

Buenos Aires er hovedstaden i Argentina. Det er fyldt med kultur og historie. Buenos Aires blev grundlagt i det 16. århundrede af erobrerne. Landet blev uafhængigt af Spanien i 1816. Det er en af ​​de mest besøgte byer i Latinamerika.

Der er en luft af falmet storhed til Buenos Aires. Det er en meget romantisk by. Det har haft en ganske turbulent historie. Livet har aldrig været kedeligt i Buenos Aires. Det er en by med stor karakter og charme.

Homoseksuelle barer og klubber i Buenos Aires

Buenos Aires har den største og bedste homoseksuelle scene i Argentina. Der er ikke rigtig et homoseksuelt distrikt i Buenos Aires. Homoseksuelle barer og klubber er spredt rundt. De fleste af dem findes i Palermo-distriktet. Argentina er på mange måder et socialt konservativt land, men det er et af de mest homoseksuelle lande i Latinamerika.

Når det er sagt, er kriminaliteten højere i Latinamerika, så det er værd at få en taxa om natten og holde øje med dig. Ellers bør du ikke støde på problemer. Åh, og snarere som spanske, kan argentinerne gerne spise sent og feste sent.

En af de mest livlige homoseksuelle barer i Buenos Aires kaldes Sitges - ja, ligesom homobyen i Spanien. Det er et godt sted at fange og et argentinsk dragshow. Et andet godt valg er KM nul, det er åbent syv dage om ugen fra midnat til de tidlige timer. Absolut et godt sted for festdyr, der har til hensigt at lave en aften af ​​det.

Klubberne og barerne har tendens til at komme i gang på samme tid. Det er ikke som det centrale London, hvor homoseksuelle barer er pakket, så snart folk er færdige med at arbejde. Hvis du planlægger at have en homoseksuel aften i Buenos Aires, skal du bedst forberede dig på en sen.

Buenos Aires · Hoteller

Gay-populære hoteller Buenos Aires

Der er masser af gode hoteller i Buenos Aires. Du finder fem-stjernede luksus- og budgetmuligheder. Palermo er et af de bedste steder at bo. Det er lige i hjertet af handlingerne i centrum af Buenos Aires, med det bedste homoseksuelle natteliv lige uden for døren. Det har en boheme, kunstnerisk stemning. Der er masser af restauranter og caféer at udforske, og det bliver virkelig levende om natten.

Vær Hollywood er et af de fineste hoteller i byen. Det er overkommeligt, og det er opkaldt efter film- og tv-industrien centreret i Palermo Soho-området. Palo Santo er et godt valg for miljøbevidste. Det er det første bæredygtige byhotel i Latinamerika, og det er også i Palermo.

Recoleta er også et godt distrikt at bo i. Det er den mest velhavende barrio i byen. Mange af den argentinske elite bor i dette område. Mio Buenos Aires er et meget stilfuldt luksushotel. Et godt valg, hvis du ønsker at plaske ud.

Oplev Buenos Aires

Casa Rosada er en stor turistattraktion, du ikke bør gå glip af. Dette lyserøde palads er præsidentens hjem og regeringsbygning. Det blev berygtet, da Eva Peron holdt sin sidste tale fra en altan i Casa Rosada. Det er hvad sangen Don't Cry For Me Argentina var baseret på.

Tango er en stor argentinsk tradition. Du kan se et tangoshow i Buenos Aires. Nogle vil være mere turistede end andre. En ting er sikkert, tangoens drama og sensualitet er altid en fornøjelse at se. Du bør også besøge San Telmo-markedet - det har været i gang siden 1897. Læs mere: Ting at gøre i Buenos Aires.

Gay-saunaer i Buenos Aires

Den ene store homoseksuelle sauna i Buenos Aires kaldes homosapiens. Det er ikke som den type saunaer, du ville forvente i Berlin, natch. Alligevel finder du en god blanding af mænd - mange lokale - og ingen mangel på hotties her. Det kan blive ret travlt, og der er ofte action i alle afkroge.

Buenos Aires

At komme til Buenos Aires

Der er et par lufthavne i og omkring Buenos Aires. Den vigtigste er Ezeiza International Airport. Det er den, du sandsynligvis flyver ind i. Det er cirka 1.5 timer væk fra byens centrum. Den nemmeste måde at komme ind i centrum af byen er med taxa. En shuttlebus kører ind i byen hvert 30. minut. Hvis du har et budget, kan du få bussen til Buenos Aires.

Ofte stillede spørgsmål om Buenos Aires

At komme rundt i Buenos Aires

Buenos Aires er en storby, men den er godt forbundet med taxaer og offentlig transport. Den nemmeste måde at rejse rundt i Buenos Aires er med metro eller taxa.

Subway

Også kendt som “subte”, er metroen den nemmeste og mest overkommelige måde at rejse rundt i Buenos Aires på.

Bus

Ikke mange turister bruger bussen i Buenos Aires, men den er ret effektiv og meget billig. Det kan være lidt vanskeligt at kortlægge busruterne omkring en sådan storby på din første tur.

Taxa

Taxierne er meget effektive, men sørg for, at du får de officielle, licenserede. De er gule og sorte. Taxachauffører i Buenos Aires har været kendt for at overbelaste turister.

Er Buenos Aires sikkert?

Buenos Aires er en af ​​de sikreste byer i Latinamerika. Det anses for at være mere sikkert end LA. Alligevel er det en større by, så hold øje med dig om natten.

Hvor dyrt er Buenos Aires?

Buenos Aires er ikke billigt, men det er ikke for dyrt. Du kan gøre det på et budget, mellemklasse eller i total luksus.

Hvornår skal man besøge Buenos Aires

April - juni eller september - december er populære tidspunkter for at besøge Buenos Aires. Det er værd at bruge mindst tre dage i Buenos Aires.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.