bolivia, uyuni, saltsø

Bolivia Gay Guide og hoteller

Bolivia har det hele: snedækkede bjerge, jungler og hundredvis af kulturelt rige byer. Der er også en voksende homoscene i landet

Bolivia er et land i Sydamerika med et voksende turismemarked. De mægtige Andesbjerge rager over landet. Den har en betydelig indfødt befolkning. Bolivia opnåede uafhængighed fra den spanske krone i 1824. Det anses for at være det mest isolerede land i Sydamerika. Turister bør udvise forsigtighed, når de rejser i Bolivia, da kriminaliteten er høj.

Bolivia hoteller


Sucre er hovedstaden i Bolivia. Tjek lokale myndigheders råd, før du bestiller en rejse til Bolivia. Det er et ret konservativt land, så homoscenen er diskret.
 

Tjek priser og book nu

Gay-venlige Bolivia-ture

Bolivia 10-Day Luxury Tour (Gay Friendly)
Placeringsikon

Bolivia

Se og gør det hele på denne eventyrlige, pakkede og fuldt guidede tur taget af homoseksuelle rejsende over hele verden. 5-stjernede hoteller og landtransport er inkluderet.

Denne tur er leveret af Charlie the Traveler.

Funktionalitet:
homoseksuel / LGBTQ+ venlig
Hotel
landtransport
luksus tur

Sidst opdateret den: 23-Feb-2024

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.