Gay Algarve · Regionguide

Gay Algarve · Regionguide

Første gang i Algarve? Så vores homoseksuelle Algarve rejseguide er noget for dig.

Algarve

Den sydligste region på fastlandet Portugal, Algarve har en rig historie, der strækker sig tilbage til præ-romersk tid. Regionen blev formet af mauriske invasioner, jordskælvet i Lissabon i 1755 og Napoleon og Portugisiske borgerkrige.

I dag er Algarve den tredje rigeste region i Portugal, der i høj grad styrkes af turisme. Det byder på smukke sandstrande, fantastiske golfbaner, udsøgt mad (især fisk og skaldyr) og nogle interessante naturlige og historiske seværdigheder.

Homoseksuelle rettigheder i Portugal

For homoseksuelle rettigheder i Portugal, se vores Gay Lissabon Byguide .

Homoseksuel scene i Algarve

I sammenligning med Lissabon eller de spanske Costas har Algarve en meget minimal homoseksuel scene. Dette betyder dog ikke, at det ikke er populært blandt homoseksuelle turister, der er tiltrukket af de smukke strande, fremragende mad og smukke natur.

For homoseksuelle natteliv, tjek Bøssebarer i Albufeira og Portimão.

At komme til Algarve

Med fly

Faro Lufthavn (FAR) er porten til Algarve og ligger 4 km vest for byen, den er opkaldt efter. Lufthavnen bliver ekstremt travl om sommeren og betjenes for det meste af europæiske budget- og charterselskaber.

De vigtigste muligheder fra lufthavnen til dit hotel er: -

· Lej en bil - der er masser af udlejningsoperatører i lufthavnen, nogle kun en kort gåtur fra terminalen (drej til højre, når du forlader bagageudleveringsområdet).

· Taxa / Privat Transfer - kan være dyrt, så det er bedst at bestille på forhånd.

· Hotel Shuttle - de fleste hoteller tilbyder lufthavnstransport.

Der er en busforbindelse til Faro, men det er normalt ikke meget hjælp for ankommende turister, som normalt tager mod vest, væk fra byen.

Med tog

Der er en begrænset togforbindelse mellem Lissabon og Faro - op til 5 tog om dagen. Rejsetid cirka 3 timer.

Med bil

Portugal og Spanien har begge generelt velholdte vejnet. Motorvejen fra Lissabon til Algarve og motorvej A22, der kører fra Lagos til den spanske grænse, er betalingsvej.

At komme rundt i Algarve

Med bil

Den nemmeste måde at komme rundt i Algarve er at leje en bil. Du skal være mindst 18 år og have haft din licens i over et år (et tillæg på under 25 kan forekomme).

A22-kørebanen, der løber gennem Algarve, er kun en elektronisk vejvej. De fleste lejevirksomheder lejer dig en transponder, hvor gebyrer opkræves på dit kreditkort.

Med offentlig transport

Uden for de større byer kan du kæmpe for at komme fra a til b på grund af mangel på infrastruktur. EVA og Frota Azul er de største busfirmaer i regionen og tilbyder singler fra € 1. 3 dages turistkort er tilgængelige for € 29.50.

Både jernbane- og busforbindelser slutter relativt tidligt, så det vil være svært at få offentlig transport sent om aftenen.

Med taxa

Alle de største byer har taxaholdepladser, og i travle tider er det de eneste steder, du vil være i stand til at markere en. Taxaer med tilladelse er beige eller grønne og sorte og vil have en måler. Bagagegenstande tilføjer et ekstra tillæg til din endelige regning.

Portimão Marina

 

Hvor skal man bo i Algarve

Algarve har en overflod af byer og resorts at bo i, hver med deres egen smag. For en liste over anbefalede hoteller i Albufeira og andre populære områder, se vores Gay Algarve-hoteller .

Ting at se og gøre i Algarve

Lagos - tag selv de vidunderlige snoede gader i historiske Lagos. Sæt pris på dets farverige caféer, livlige fester og generelle indbydende stemning. Der er et godt udvalg af homoseksuelle strande lige uden for byen.

Silves - den tidligere hovedstad i regionen var Silves af stor betydning i løbet af de mauriske invasioner. Bevis for dette kan ses af det imponerende røde stenborg, der bestemt er et besøg værd.

Monchique - væk fra strandene tage et drev op til toppen af ​​Monchique. Udsigten øverst er fantastisk. På vej ned stopper du ved en af ​​de mange vejrestauranter og besøger derefter den smukke lille landsby Caldas De Monchique.

Vilamoura - Der er en dejlig strand, men vi synes, Vilamoura er bedst at besøge om aftenen til middag. Byens lystbådehavn er omgivet af restauranter og caféer. Du kan tage bådture langs kysten herfra.

Spille golf - ikke kun er Algarve berømt for sine strande, der er adskillige internationalt kendte golfbaner her for dem, der har lyst til at være den næste Tiger Woods.

Hvornår skal man besøge Algarve

Algarve er behagelig året rundt. Vintrene er korte og kølige, og somrene er lange og varme. Maj til begyndelsen af ​​juli er bedst til at slå folkemængderne. Juli til september er toppunktet for ristning på stranden, med godt vejr fortsætter i oktober.

Golfbaner er åbne hele året rundt, men bliver mere travle i sommermånederne. Der er mange festivaler i hele regionen, såsom Albufeiras jazzfestival i september, paraden på befrielsesdagen i april og Olhos de Águas unikke portugisiske sardinfestival.

Ferragudo

Visa

Portugal er inden for Schengen-zonen. Dem, der ikke har et EU-pas eller et gyldigt Schengen Visa bør kontrollere kravene hos deres egen ambassade.

Penge

Portugals valuta er euroen. De fleste bankfilialer i turistområder tilbyder valutatjenester, og du vil ikke have svært ved at finde en pengeautomat. Vær dog opmærksom på det maksimale du kan hæve fra en maskine på 2 x 200 euro pr. dag. Lokale banker har en tendens til at tilføje gebyrer til udenlandske kortudbetalinger.

Kredit- og betalingskort accepteres meget bredt. Vores råd er at tage så mange kontanter, som du har det godt med at bære og betale med kort, hvor det er muligt.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.