Byguide for homoseksuelle Torremolinos

Byguide for homoseksuelle Torremolinos

Planlægger du en rejse til Torremolinos? Vores homoseksuelle byguide i Torremolinos er for dig

 

Torremolinos

Torremolinos, der ligger kun 12 km syd for Málaga, ligger i hjertet af Costa del Sol og er blevet meget forbedret siden sit ry som det værste overskud af Spaniens masseturistindustri tilbage i 1980'erne.

Både byen og dens legendariske strande har haft en grundigt moderne makeover og tiltrækker nu mange kræsne spanske sammen med internationale turister.

Torremolinos har længe været et populært rejsemål for homoseksuelle og har den største homoseksuelle scene i de spanske Costas.

torremolinos-travelgayeurope

Homoseksuel scene

Torremolinos har været en populær homoseksuel destination lige fra starten af ​​turistindustrien her i slutningen af ​​1950'erne og har overlevet både Francos diktatur og stormagten til massepakke turisme, der fulgte Spaniens befrielse i slutningen af ​​1970'erne.

Den homoseksuelle scene og natten er fokuseret i og omkring La Nogalera, et friluftsliv (dog ganske lurvet for at være ærligt), shoppingkompleks i centrum af byen. Som det er ganske typisk i Spanien, er resultatet en sammenblandet blanding af familierestauranter, lokale butikker, Bøssebarer og Danseklubber.

Scenen her er ikke kun bevarelsen for de besøgende homoseksuelle turister, og dette er især tilfældet i weekender, når det bliver meget travlt med en ung lokal skare fra hele Costa del Sol og nærliggende Málaga.

 

At komme til Torremolinos

Málaga er den nærmeste lufthavn med hurtig og nem adgang til hele Costa del Sol. Málaga betjenes godt af de største europæiske luftfartsselskaber som Iberia, KLM og British Airways samt de største budgetflyselskaber som EasyJet og Ryanair.

Hvis du rejser uden for Europa, skal du oprette forbindelse i en større europæisk hub-lufthavn.

Fra Malaga lufthavn kører den regelmæssige C1-togforbindelse direkte til Torremolinos hvert 20. minut. Rejsetiden er kun 10 minutter, og en enkelt billet starter fra € 1.80.

Der er rigeligt med taxaer fra lufthavnen, og kørslen direkte til Torremolinos koster omkring € 20.

 

At komme rundt i Torremolinos

Med den homoseksuelle scene i centrum af byen og de største hoteller tæt på stranden vil gå dig til de fleste steder.

Der er en lokal busforbindelse, og fra Torremolinos busstation kan du tage en bus til enhver anden destination på Costa Del Sol.

 

Hvor skal man bo i Torremolinos

Torremolinos har et bredt udvalg af hoteller, fra overkommelig til luksus. De fleste homoseksuelle besøgende bor i nærheden af ​​La Nogalera-distriktet eller området med homoseksuelle strand.

For vores liste over nogle af de bedste hoteller i Torremolions, besøg Homoseksuel Torremolinos Hoteller-side.

Ting at se og gøre

Strandene har altid været langt væk hovedattraktionen til denne del af den spanske middelhavskyst og fortsætter med at være det.

Der har været betydelige investeringer i hele byen og til landskabspleje på strandområdet, og der er nu nogle alternative muligheder for den gyldne sol og sand.

La Carihuela - en af ​​byens bydele, som er værd at opsøge. Det, der engang var en gammel fiskerby, er nu kendt i hele Spanien som et center for andalusisk køkken, med en særlig specialitet for fisk og skaldyr.

Calle San Miguel - den vigtigste shoppinggade i den revitaliserede bymidte har et godt udvalg af butikker fra designerbutikker til gavebutikker.

Aqualand - det største vandland i denne region i Spanien ligger kun 10 minutter ud af byen

Parque Batteria (batteripark) - beliggende over La Carihuela-stranden og tilgængelig fra Montemar Alto Station. Dette er en gammel militærfæstning omdannet til en fantastisk park, komplet med sø, glasudestuer og et tårn, Torre Mirador, for en fin udsigt ned over La Carihuela-stranden og ud til havet. Sommeråbningstider: Mandag: 17:30-00:00. Tirsdag til søndag: 11:00-00:00.

Molina de Inca botaniske have - beliggende ved Cañada de los Cardos, nær Aqualand. Her er mange træsorter og volierer med alle slags fugle, når du har brug for en pause fra stranden. Sommeråbningstider: tirsdag til søndag: 11:30-14:00 og 18:00-21:00.

 

Visa

Spanien er inden for det europæiske Schengen-visumområde. Hvis du rejser uden for Europa, skal du kontrollere, om du har brug for et Schengen-visum.

 

Penge

Spanien er medlem af euroområdet. Pengeautomater er bredt tilgængelige. Du kan blive bedt om foto-id, hvis du betaler med et kredit- eller betalingskort i en butik.

 

Andre nyttige oplysninger

Torremolinos er en god base for at udforske Andalusien, en fantastisk region i Spanien med smukke landskaber og gamle byer strålende med mauriske slotte.

Fra de hvidkalkede huse i den nærliggende bjerglandsby Mijas til byen Málaga og videre togforbindelser derfra til Sevilla, Cordoba og Granada og dets storslåede Alhambra-palads, har denne region i Spanien noget at tilbyde alle.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.