Seoul

Gay Seoul · Byguide

Planlægger du en tur til Seoul? Så vores homoseksuelle Seoul byguide er noget for dig.

Seoul

Seoul

Seoul, officielt Seoul Special City, er hovedstaden og største by i Sydkorea, med en befolkning på over 10 millioner, og er verdens næststørste storbyområde med omkring 25 millioner mennesker.

Beliggende ved Han-floden har Seoul været en stor bebyggelse i over 2,000 år og er hjemsted for adskillige UNESCO kulturarvssteder. I dag er Seoul et af verdens førende finansielle og kommercielle centre med meget avanceret infrastruktur og verdens hurtigste bredbåndsnetværk.

Seoul er også et kulturelt knudepunkt med over 100 museer, utallige religiøse og politiske monumenter og nogle af de bedst designede og vedligeholdte byparker i verden.

Homoseksuelle rettigheder i Seoul

Selvom homoseksuel aktivitet er lovlig, står LGBT + -samfundet stadig over for juridiske udfordringer. Ægteskab af samme køn anerkendes ikke socialt og kulturelt. Mange foretrækker ikke at afsløre deres homoseksuelle identitet for deres familie, venner eller kolleger. Men som i mange lande bliver samfundet mere og mere acceptabelt af LGBT + -folk.

Transgender har tilladelse til at gennemgå kønsbekræftelse i Sydkorea efter 20 år og kan ændre deres kønsoplysninger på officielle dokumenter. Der er ingen anerkendelse af forhold af samme køn i landet, og LGBT + par er ikke i stand til at adoptere børn sammen.

Alle mænd i Sydkorea er forpligtet til at påtage sig obligatorisk militærtjeneste, de, der identificerer sig som LGBT+, er klassificeret som havende en personlighedsforstyrrelse og kan blive udsat for en æreløs udskrivning. Militærets straffelov angiver samtykkende homoseksuel seksuel aktivitet som "gengældt voldtægt".

Homoseksuel scene i Seoul

Seoul er stadig Sydkoreas mest homo-orienterede by med en international, udlændingevenlig homoscene. En række veletablerede Bøssebarer er placeret i det livlige Itaewon-område, især på den såkaldte "Homo Hill". I nærheden er der et par populære Gay Dance Club & fester der bliver optaget langt ud på natten.

HIM er en homofest, der afholdes to gange ugentligt og tiltrækker et ungt og energisk publikum. Festen er en af ​​Seouls førende homo-dansebegivenheder med et stort udvalg af K-pop, pop og techno klassikere.

Homoseksuelle saunaer og Gay Cruise Clubs i Seoul er ret små, selvom de findes overalt i byen, især i populære områder som Itaewon, Jongno og Gangnam. Disse spillesteder forbliver normalt åbne 24 timer og kan blive temmelig vilde i weekenden.

For en mere 'lokal' homoseksuel scene, tjek Jongno. Dette område i det centrale Seoul er hjemsted for snesevis af homoseksuelle tilholdssteder, karaokebarer og restauranter. Tag metroen til Jongno 3-ga station og tag afkørsel 5.

Om aftenen, The Coffee Bean café kl Fraser Suites Insadong hotel er fyldt med homoseksuelle kunder og er et populært hangout-rum.

Seoul

Homoseksuelle hoteller i Seoul

Hvis du vil være tæt på al handling, er der flere værdifulde Mellemklasse + budgethoteller i Seoul i nærheden af ​​alle homoseksuelle barer, danseklubber og underholdningssteder i Itaewon-området og det lokale natteliv i Jongno-distriktet. Imperial Palace Hotel er et lyst og sjovt boutiquehotel og Travel Gay Asiens mest populære mødested. Hotellet ligger meget tæt på Altid Homme Gay Bar og Klub HIM, hvilket gør det til det ideelle valg for homoseksuelle rejsende, der ønsker at blive fordybet i Seouls homoseksuelle natteliv.

Kun 10 minutter fra Seoul Tower og i nærheden af ​​byens bedste butikker og restauranter, Shilla SeouJeg er et 5-stjernet luksushotel med fremragende faciliteter. Gæsterne på hotellet kan gøre fuld brug af de fire globale restauranter, tagterrassen og det fuldt udstyrede fitnesscenter. Værelserne har store og komfortable senge og er indrettet i en moderne og elegant standard.

Bedre hotelvalg og nogle de bedste Luksushoteller i Seoul er placeret i Myeongdong og Seoul Central District, og en komplet liste kan findes på Travel Gays valg af hoteller i Seoul.

Homoseksuel massage i Seoul

Der er adskillige massagesteder spredt over Seoul, og mange kan findes i byens homoseksuelle distrikt Itaewon. Seouls homoseksuelle massagesteder er generelt af høj standard og tilbyder gæsterne et rent og behageligt besøg. En af de mest populære er SPY, et fantastisk massagested, der tilbyder en række faciliteter, herunder private behandlingsrum og boblebadsområder. Se en komplet liste over de tilgængelige massageoplevelser i Seoul Travel Gays valg for de bedste homoseksuelle massager i byen. 

Seoul

Homoseksuel stolthed i Seoul

Seoul Queer Culture Festival har fundet sted årligt siden 2000 og har oplevet et stigende antal deltagere hvert år. Festivalen finder sted i slutningen af ​​maj eller begyndelsen af ​​juni, når vejret er varmt, men ikke kogende. I dag er festivalen en livlig og behagelig oplevelse, der typisk tiltrækker store skarer. Imidlertid deltager fejringen ofte af anti-LGBT + -grupper, men arrangørerne og politiet sørger for en sikker og fornøjelig begivenhed for besøgende.

At komme til Seoul

De fleste besøgende ankommer via Incheon International Airport (ICN) på Yeongjong Island i den nærliggende by Incheon. Den tættere, men ældre Gimpo lufthavn håndterer de fleste indenrigsflyvninger samt shuttle-tjenester til Tokyo, Osaka og Shanghai.

A'REX-toget, som forbinder lufthavnen med Seoul Station, kører fra kl. 5 til midnat. Der er to versioner - Expressen kører hver halve time og tager cirka 20 minutter, mens pendlertoget kører hvert 40. minut og tager cirka 6 minutter.

Taxaer er tilgængelige 24/7 fra Incheon lufthavn og fører dig direkte til døren til dit hotel. Mens taxier er den mest bekvemme og enkle løsning, kan de være dyre, og en tur fra ICN til centrum vil sandsynligvis koste dig omkring 44,000 Won.

Fort den mest overkommelige mulighed, overvej at bruge bussen. City Limousine Bus er yderst behagelig og praktisk. Rejsen kan tage op til 70 minutter, hvilket gør den til den langsomste rejsemetode, men med billetter på kun 9,000 vandt er den langt den billigste.

At komme rundt i Seoul

Med metro

Den mest bekvemme måde at pendle i Seoul. Du kan besøge de fleste steder via metroen. Der er i øjeblikket ni nummererede linjer plus et par forstæder, alle differentieret efter farver. Alle skilte i metrosystemet er på koreansk og engelsk.

Med bus

Seoul har en omfattende busforbindelse. Der er fire forskellige slags: gul, grøn, blå og rød. Gule busser har normalt en kortslutning omkring turistområder. Grønne busser rejser rundt i kvarterer og forbinder med metroen. Blå busser kører over byen, mens røde busser er intercitybusser. Busser stopper kun ved bestemte stoppesteder og venter ikke på ubeslutsomme rejsende.

Med taxa

Der er to slags taxier. Deluxe-taxier er sorte med et gult skilt og er dyrere, men giver mere behagelig service. Regelmæssige taxier er sølv, og de fleste har læderinteriør. Det er let at hilse en taxa når som helst på dagen eller natten langs enhver relativt stor Seoul-gade.

Med bil

At leje en bil er mulig, men ikke tilrådelig, da trafikken normalt er dårlig, og parkering er ekstremt vanskelig at finde.

Til fods

Da Seoul er en af ​​de tættest befolkede byer i verden, kan det være forvirrende at gå rundt i byen. De fleste mennesker vil forsøge at hjælpe dig med at finde rundt, men vil ofte ikke kende sig selv. Den bedste ting at gøre er at gøre dig bekendt med nogle vartegn og de nærmeste metrostationer.

Seoul

Ting at se og gøre

Seoul er tempofyldt og actionfyldt. Det er også hjemsted for en række turistattraktioner og seværdigheder. Det bedste på tilbud inkluderer:

  • Udforsk det 600 år gamle Gyeongbokgung-palads
  • Besøg Sydkoreas største museum på Koreas nationalmuseum
  • Shop på Namdaemun
  • Værdsat traditionelt teater på Myeongdong NANTA Theatre
  • Fordyb dig i kunstscenen på Leeum Samsung Museum of Art
  • Bo som en lokal i Samcheong-dong Bukchon
  • Gå en tur rundt i Namsan Park

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvornår skal Besøg

Korea har fire årstider og oplever barske vintre og varme, fugtige og regnfulde somre. Det bedste tidspunkt at besøge Seoul er om foråret eller efteråret.

Somrene i Seoul er ekstremt varme, og i løbet af juli og august holder skoler deres sommerferie, hvilket betyder, at store dele af byen bliver mærkbart mere travlt med tilstrømningen af ​​turister. Mange af Seouls bygninger har fuldt aircondition, så rejsende vil have lidt problemer med at undslippe varmen.

Oktober er, når Seoul oplever sit bedste vejr og er også en travl måned med hensyn til festivaler og begivenheder, herunder Seoul Fashion Week. Det omkringliggende landskab er også smukkest i oktober, hvor bjergene forvandles til et lappetæppe af røde, appelsiner og gule.

Visa

De fleste lande har tilsluttet sig en visumfritagelsesaftale med Republikken Korea og har lov til at komme ind i Korea uden visum med henblik på turisme og rejser.

En anden visumaftale er den udpegede visumfri indrejse. Varigheden af ​​opholdet afhænger af aftalen mellem Sydkorea og dit land (normalt 3 måneder).

Penge

Valutaen i Sydkorea er den sydkoreanske won (KRW). Den vundne valuta handler med høje tal. Et restaurantmåltid kunne koste KRW50,000. Lær valutaen at kende, inden du ankommer.

Korttransaktionsgebyrer for rejsekort i Sydkorea er højere end betalingskort eller kreditkort, derfor er det tilrådeligt, at rejsende i Seoul bruger deres standardkort, når de hæver penge eller betaler i butikker og restauranter i modsætning til de rejsekort, som mange rejsende foretrækker besøger Asien.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.