Hong Kong byudsigt

Gay Hong Kong · Byguide

Første besøg i Hong Kong? Så er vores homoseksuelle Hongkong byguide noget for dig.

第 一次 到 香港 吗? 请 悦 查 为 您 准备 的 指南 吧。

Hong Kong byudsigt

Hong Kong 香港

Hong Kong er en særlig administrativ region (SAR) i Folkerepublikken Kina.

Beliggende på Kinas sydkyst, med et areal på omkring 1,100 km² og en befolkning på omkring 7 millioner, er Hong Kong et af de tættest befolkede områder i verden.

Hongkong var en britisk koloni i 150 år, før suveræniteten blev returneret til Kina i 1997. I dag er denne havneby et vigtigt turistmål og et vigtigt knudepunkt i Asien. Det er et unikt sted med forskellige personligheder og kulturelle påvirkninger.

Hongkong består af fire hovedområder:

Hong Kong Island - hjemsted for et utroligt antal høje bygninger langs havnefronten i Victoria Harbour.

Kowloon - halvøen overfor Hong Kong Island på den anden side af Victoria Harbour; et af de tættest befolkede steder på planeten!

De nye territorier - nord for Kowloon og ofte ignoreret af turister, der desværre savner dette mangfoldige, delvist bjergrige landskab.

De fjerne øer - alle de andre dele af Hong Kong mod syd, inklusive Lantau Island (hjemsted for Disneyland) og Hong Kong International Airport Island.

visning af hong-kong-ø-fra-allé-of-stars

udsigt over Hong Kong Island fra Avenue of Stars, Kowloon

Homoseksuelle rettigheder i Hong Kong

Hongkong afkriminaliserede homoseksualitet i 1991, og en alder af samtykke mellem to mænd er 16. Ægteskaber af samme køn er ikke tilladt, og udenlandske ægteskaber med samme køn er heller ikke officielt anerkendt.

Selvom det stadig er vanskeligt for mange asiatiske homoseksuelle mænd at komme ud til sin egen familie eller arbejdskolleger som homoseksuel, accepterer Hongkongs bredere befolkning generelt det homoseksuelle samfund.

Det homoseksuelle samfund løfter fortsat sin profil gennem årlige begivenheder såsom Lesbian & Gay Film Festival.

Homoseksuel scene

Den homoseksuelle scene er for det meste fokuseret i det centrale distrikts underholdningszone (ofte benævnt Soho) på Hong Kong Island, Causeway Bay District på Hong Kong Island og Tsim Sha Tsui-distriktet i Kowloon. Den mest populære strand for homoseksuelle er Middle Bay Beach.

For mere information, se vores Gay barer og klubberHomoseksuelle saunaer , Spa med bøssemassage sider.

 

At komme til Hong Kong

Hong Kong International Airport (HKG), også kendt som Chek Lap Kok 赤鱲角, er den vigtigste havn for besøgende til Hong Kong med fly. Det er kåret som en af ​​verdens bedste og mest effektive lufthavne.

Der er mange direkte fly til Hong Kong fra alle verdensdele. For destinationer inden for det kinesiske fastland er det ofte billigere at flyve fra Shenzhen end fra Hong Kong. Der er også flyvninger mellem Hong Kong og flere øer og lande midt i Stillehavet.

 

At komme rundt i Hong Kong

Hong Kong har et fremragende offentlig transportsystem, der består af MRT (et underjordisk og jordbaseret jernbanesystem), sporvogne (nordkyst på Hong Kong Island), busser og færger. Der mangler ikke taxier, der generelt er rene, effektive og billige.

Hvor skal man bo i Hong Kong

Hongkong har et enormt udvalg af indkvartering fra billige gæstehuse til 5-stjernede og derover, selvom priserne er på den høje side efter asiatiske standarder.

Uanset om du beslutter dig for at bo i nærheden af ​​det centrale område og Causeway Bay på HK Island eller tættere på det populære Tsim Sha Tsui-område i Kowloon, vil du opdage, at de fleste steder tilbyder praktiske offentlige transportforbindelser.

For en liste over de bedste hoteller til homoseksuelle rejsende, klik her for at gå til vores Gay Hong Hong luksushoteller , Gay Hong Kong Mellemklasse + Budgethoteller sider.

 

Ting at se og gøre

Udover shopping har Hong Kong masser af interessante seværdigheder og attraktioner. For vores anbefalede liste, Klik her for at gå til vores seværdigheder i Hong Kong .

 

Have i Hong Kong

Nan Lian Haver

Vejr

Hong Kong har en vinter, sommer, forår og efterår. Forår (marts-maj) og efterår (september-december) anses generelt for at være de bedste tidspunkter at besøge - set ud fra et vejrmæssigt synspunkt - med temperaturer på i gennemsnit omkring 25˚C.

Vinteren (december-februar) kan være ret cool, med en trøje, der er nødvendig om dagen, og frakke om aftenen. Sommeren (juni-september) kan være varm og meget våd, og lejlighedsvise tyfoner sætter byen i stå i en dag eller deromkring.

 

Visa

Hongkong opretholder et andet immigrationssystem end det kinesiske fastland. De fleste vestlige og asiatiske besøgende kan få et 'visum ved ankomst'. Men hvis du ønsker at besøge det kinesiske fastland, kræves der et separat visum (ansøgning på forhånd).

Teknisk set bør turister altid have deres pas med sig i Hong Kong, men i praksis er det bedre at opbevare det låst i pengeskabet på dit hotelværelse og have en fotokopi af detaljerne i din pung.

 

Penge

Valutaen for Hong Kong dollar (HKD eller HK $) er Hong Kong dollar, der er opdelt i 100 cent.

De fleste banker har åbent fra 9 til 4:30 mandag til fredag ​​og 9 til 12:30 på lørdag.

 

Shopping timer

Indkøbscentre og de fleste andre butikker er åbne fra 10:8 til XNUMX:XNUMX syv dage om ugen.

 

Sprog

De fleste Hongkong-folk taler kantonesisk som deres modersmål. Engelsk er dog også almindeligt forstået og talt i det homoseksuelle samfund. At lære et par ord kantonesisk for "venligst" og "tak" vil gå langt.

 

Tipping

Vipning forventes ikke af taxachauffører, men passagerer afrunder normalt billetprisen op til den nærmeste dollar. På hoteller er et tip på $ 10- $ 20 for en portier, der bærer dine tasker eller tjeneren, der leverer en roomservicebakke, normen.

Eksklusive restauranter vil sandsynligvis tilføje et obligatorisk gebyr på 10%, og dette skal betragtes som tip.

 

Helse

Hong Kong har fremragende medicinske faciliteter i verdensklasse. Men de er dyre, og du forventes at betale. Passende rejseforsikring anbefales kraftigt.

Det er let at komme til en læge. Læger, der praktiserer vestlig medicin, vil næsten helt sikkert tale engelsk. De fleste læger vil være i stand til at sælge medicin til dig og accepterer kreditkort (tjek ved aftale)

 

Hvad skal jeg tage på

Day Wear - shorts og t-shirts i løbet af dagen

Eating Out - jeans og t-shirts / poloshirts

Club Wear - jeans og t-shirts / tank tops

Saunatøj - medbring dine egne klipklapper

Beach Wear - speedos eller surfershorts

 

Telefon & Internet

Hong Kong har en række GSM- og 3G-netværk med fremragende geografisk dækning – også under jorden. Hvis du bliver i mere end et par dage og forventer at foretage mange opkald, så overvej at købe et forudbetalt SIM-kort. Disse fås i de fleste dagligvarebutikker. Mobilopkald er billige, men du betaler både for at foretage og modtage opkald.

Mange hoteller tilbyder gratis kabelforbundet internetadgang eller WiFi, selvom nogle stadig vedvarer. PCCW og Y5ZONE tilbyder faste daglige, ugentlige eller månedlige pakker, der giver adgang i mange kaffebarer, restauranter og andre offentlige steder.

 

Drikkevand

Vand fra hanen kan drikkes, medmindre du opholder dig i en gammel bygning. Imidlertid vil de fleste turister i praksis købe flaskevand.

 

Elektricitet

Britiske 3-polede stik, der kører på 220V / 50 hertz. Adaptere er bredt tilgængelige og lånes ud på de fleste hoteller.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.