gay-frankfurt-guide-2017

Gay Frankfurt · Byguide

Planlægger du en tur til Frankfurt? Så er vores homoseksuelle byguide i Frankfurt noget for dig.

gay-frankfurt-guide-2017

Frankfurt

Frankfurt er Tysklands vigtigste forretnings- og finansielle knudepunkt og største by i den tyske delstat Hessen. Det er kendt for en fantastisk skyline i byens højhuse og er hjemsted for et væld af store europæiske organisationer, herunder Den Europæiske Centralbank.

Frankfurt er også vært for nogle af de største messer i verden, inklusive den fantastiske Frankfurt Auto Show. Frankfurt lufthavn er en af ​​de travleste i Europa, og byen er et vigtigt knudepunkt for jernbanetransport.

Turister, der tilbringer et par dage i Frankfurt (snarere end blot at passere igennem), behandles med en fabelagtig kombination af nyt og gammelt med futuristiske skyskrabere, der eksisterer sammen med smukke historiske bygninger, offentlige parker, fantastiske shoppingarkader og et stort antal museer.

Main River løber gennem centrum af byen. Historiske broer, der spænder over Main, er attraktioner i sig selv og giver et fængslende synspunkt på landskabet på begge sider af floden.

Frankfurt Römerberg (gamle bydel)

 

Homoseksuel scene

Frankfurts homoseksuelle scene er fokuseret omkring gaden Alte Gasse i byens centrum (Innenstadt), nær Konstablerwache station og den populære shoppinggade Zeil. De fleste af de homoseksuelle barer og klubber ligger i gåafstand fra hinanden, selvom nogle af de mest populære krydstogtklubber og saunaer ligger lidt længere ude.

Frankfurt er en meget international by. Et stort antal multinationale virksomheder, institutioner og en massiv lufthavn betyder, at scenen tiltrækker en forskelligartet og meget international skare.

Selvom det ikke er i samme skala som Berlin, byder Frankfurt-scenen på et godt udvalg af natteliv, saunaer , krydstogtklubber.

 

At komme til Frankfurt

Frankfurt Lufthavn er en af ​​de største i Europa med hyppige forbindelser til alle større byer i Europa samt adskillige interkontinentale destinationer.

Der er to terminaler, hvoraf den ene udelukkende bruges af Star Alliance-flyselskaber (inklusive Lufthansa) og den anden af ​​alle andre flyselskaber.

Lufthavnen er forbundet med byen med en togforbindelse. Linjer S8 og S9 afgår fra Terminal 1 og kører gennem byens centrum. Rejsetiden fra lufthavnen til centrum er normalt omkring 14 minutter. Køb din billet fra en salgsautomat i lufthavnen, inden du går ombord på toget. Billetter koster € 4.65.

Frankfurt har en af ​​de største togstationer i Europa med hurtige forbindelser til de fleste andre tyske byer og nogle europæiske destinationer.

Kom rundt i Frankfurt

Frankfurt har et fremragende offentlig transportsystem bestående af et underjordisk metroenet, busser og sporvogne.

Metro, bus og sporvogn

Metrostationer kan identificeres ved et U-tegn på en blå baggrund. Du skal købe en billet fra en automat, inden du går ombord. Salgsautomater tilbyder instruktioner på både tysk og engelsk. Priserne er baseret på rejsezoner. Enkeltdagsbilletter giver ubegrænset rejse inden for en bestemt zone.

Et "Frankfurt Card" giver ubegrænset rejse i 1 eller 2 dage, plus rabatter på forskellige museer. Kortet kan købes i lufthavnen, større banegårde og turistinformationscentre og koster 10.50 € om dagen.

Taxa

Let tilgængeligt, men dyrt. Forvent at betale omkring € 30 for at komme ind i byens centrum.

Cykel

Byen har et omfattende netværk af cykelbaner. Fra april til december er det let at leje en cykel fra Deutsche Bahn (mærket DB) ved hjælp af en mobiltelefon og et kreditkort.

 

Hvor skal man bo i Frankfurt

Homoseksuelle besøgende holder sig tæt på byens centrum (Innenstadt), omkring Alte Gasse homoseksuelle og den populære Zeil shoppinggade.

For vores liste over anbefalede hoteller, besøg Gay-hoteller i Frankfurt , Gay Luksus hoteller sider.

 

Ting at se og gøre

Skyline - Med nogle af de højeste bygninger i Europa er udsigten fra Main-flodens broer spektakulær. Main Tower har en offentlig udsigtsplatform 200 meter over jorden.

MyZeil - Spektakulært indkøbscenter, der åbnede i 2009, med en fantastisk tragtformet glasfacade, spiralformede konturer og Europas længste fritstående rulletrappe!

Rømerberg  - Frankfurts gamle centrum med bygninger i nygotisk stil, der dateres til det 14. århundrede og rester af den romerske bosættelse (Archäologische Garten, nær katedralen).

Dom (Saint Bartholomeus' Cathedral) - katedral i gotisk stil bygget i det 14. århundrede.

Eiserner Steg (Jernbro) - Fodgængerbro, bygget i 1869, hvorfra du kan nyde en fantastisk udsigt over Frankfurts skyline og Main-floden. Forbinder til museer i Sachsenhausen-distriktet.

Hovedvagt - Anses som centrum af byen og en af ​​de mest populære pladser. Beliggende ved siden af ​​Zeil, Frankfurts største shoppinggade. Tjek "Hauptwache", en bygning i barokstil i midten af ​​pladsen.

Alte Oper Frankfurt - Historisk bygning, der bruges til koncerter og andre større arrangementer.

Museum of Modern Art - Et af verdens vigtigste samtidskunstmuseer med over 4,500 værker fra 1960'erne.

Museumsufer - Område med adskillige museer med temaer, der inkluderer tysk arkitektur, tysk film, kunst og kultur, kommunikation, moderne ikoner osv. Beliggende i Sachsenhausen-distriktet. Museumsufer-billet giver adgang til de fleste af disse museer i to på hinanden følgende dage.

Palmengarten botaniske haver - Åben hver dag hele året rundt.

Grüneburgpark - Frankfurts største offentlige park.

 

Hvornår skal Besøg

Frankfurt nyder relativt milde, men våde vintre (november - marts) og varme somre (juli til september), når temperaturerne i gennemsnit er omkring 25°C.

Højsæsonen for turisme er fra maj til begyndelsen af ​​oktober. Byen tiltrækker en række internationale messer, og hvor hotellernes priser stiger markant.

 

Penge

Tyskland er en del af euroområdet (og Frankfurt er hjemsted for Den Europæiske Centralbank!). Pengeautomater er bredt tilgængelige. Kredit- og betalingskort accepteres bredt (og mange steder foretrækkes).

 

Shopping

Frankfurt er fantastisk til shopping. Tag til Zeil, et af Europas mest populære shoppingdistrikter. Både Zeil og de omkringliggende gader er hjemsted for adskillige stormagasiner, shoppingarkader og talrige boutique-butikker.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.