Gay Cannes · Byguide

Gay Cannes · Byguide

Første gang du besøger Cannes? Så er vores homoseksuelle Cannes byguide et godt sted at starte.

Cannes

En fantastisk ferieby på den franske riviera. Cannes er hjemsted for lidt over 70,000 mennesker (og ikke alle er A-Listers).

Cannes har været befolket siden antikken og har en varieret og fascinerende historie. Ankomsten af ​​jernbanerne i det 18. århundrede bragte de første turister til byen. I begyndelsen af ​​det 20. århundrede gjorde de luksuriøse kasinoer og hoteller, der opstod her, byen synonymt med overdådighed.

Du kender sandsynligvis byen for sin berømte filmfestival, men der er et væld af attraktioner året rundt. Besøgende på konferencer blander sig med familier på ferie, begge taget af dens smukke strande og fantastiske shoppingmuligheder.

 

Homoseksuel scene

Cannes er en usædvanlig populær destination for homoseksuelle turister, der søger en ferie i solen. Mens nærliggende Nice er Rivieraens vigtigste hotspot for homoseksuelle natteliv, vil homoseksuelle besøgende finde et beskedent udvalg af homoseksuelle spillesteder.

De få kendte homoseksuelle virksomheder i og omkring Cannes inkluderer Sauna Le Neuf (i Cannet), Le Vogue homoseksuel bar og ParadX gay cruise club & shop.

 

At komme til Cannes

Med fly

Den nærmeste større lufthavn til Cannes er Nice Cote d'Azur International Airport (NCE), som ligger kun 24 km fra byen og betjenes af europæiske og mellemøstlige flagselskaber. Jo tættere Cannes – Mandelieu Lufthavn (CEQ) er for det meste for dem med private fly.

Aéroport Express nummer 210 afgår fra Nice lufthavn og koster 22 € en vej. Turen tager ca. 30-50 minutter (trafikafhængig) og kører hver halve time. Den sidste bus er kl. 8.30, og billetter kan købes fra begge terminaler.

En billigere mulighed er at tage bus 200 (€ 1.50 en vej, selvom du muligvis bliver opkrævet for tunge bagage), selvom du forventer rejser omkring en time eller mere. I løbet af dagen kører bussen hver halve time, men der er natbuss på torsdage, fredage og lørdage.

Taxaer er dyre, og du kan forvente at betale i området € 100 for en enkeltvejsrejse. Dette er fantastisk, hvis penge ikke er noget objekt, men hvis det er på et strammere budget, er det ikke usædvanligt, at passagererne kammerater i lufthavnen for at dele omkostningerne. Taxaer kan forudbestilles eller hyldes i lufthavnen

Hvis du virkelig vil plaske ud og ankomme med stil, er der mulighed for at leje chaufferede limousiner eller endda en helikoptertaxiservice, der fører dig videre til din endelige destination.

Med tog

Cannes er godt forbundet med resten af ​​Frankrig og destinationer i Europa af Gare de Cannes. Beliggende i centrum, her kan du nå destinationer i Belgien, Schweiz, Italien og Luxembourg.

 

Sådan kommer du rundt i Cannes

Til fods

Cannes kan let navigeres til fods på grund af sin kompakte natur og gågader. At komme rundt i byen ved at gå kan være hurtigere, men det giver dig også den perfekte chance for at tage seværdighederne og lydene i denne livlige kystby.

Med bus

Det eneste offentlige transportsystem, der tilbydes her, er en bus, der fører dig til destinationer i Cannes og de omkringliggende landsbyer og byer. Billetter koster € 1.50 og kan købes hos chaufføren eller i busstationen (spørg også om ti turbilletter).

Med taxa

Taxaer kan hyldes på gaden, men det kan gøre dit liv lettere at forudbestille dem. Basen langt er € 2.35 og stiger med omkring € 3 pr. Tilbagelagt kilometer.

 

Hvor skal man bo i Cannes

Cannes har et bredt udvalg af hoteller, der passer til alle budgetter. Vores liste over anbefalede hoteller kan findes på Gay Cannes-hoteller .

 

Ting at se og gøre

Palais de Festivals & Walk of Stars - to af de mest ikoniske steder forbundet med filmfestivalen i Cannes. Når festivalen ikke er i gang, så sørg for at få en selfie ved de 22 trin til indgangen eller med hænderne i håndaftryk af en Hollywood A-lister.

Den gamle bydel (Le Suquet) - fortab dig selv i denne labyrintagtige og betagende del af byen. Her vil du blive forkælet med valgmuligheder i form af spisemuligheder og steder at købe souvenirs.

Overdækket marked (Marché Forville) - et af de bedste steder at få en bid mad i byen. Her gnider traditionelle madforhandlere skuldre med leverandører af haute cuisine.

Tour du Masque - man kan ikke undgå at bemærke den markante maske på denne bygnings facade. Legenden siger, at spøgelset fra den mytiske Man in the Iron Mask hjemsøger dette sted.

Molinard - kom til denne skønne villa for at opdage, hvordan nogle af verdens smukkeste parfumer er lavet.

Croisetten - hvis Cannes er et modeshow, er La Croisette catwalken. Her finder du et bredt udvalg af luksushoteller og de fineste butikker på tilbud.

 

Hvornår skal Besøg

Cannes har et middelhavsklima med milde vintre og smukke solskinsdage om sommeren. I sommermånederne er byen travl med turister og får mest ud af temperaturerne tæt på 25 ° C-mærket, så det kan være værd at overveje en ferie i foråret eller begyndelsen af ​​september.

Den ikoniske filmfestival i Cannes finder sted i maj, i hvilken periode det kan være meget vanskeligt at finde bolig. Andre interessante begivenheder og festligheder i Cannes er også et besøg værd, såsom fyrværkerifestivalen i februar.

 

Penge

Frankrig er et land i euroområdet. Pengeautomater er bredt tilgængelige. Kredit- og betalingskort accepteres bredt. Hoteller, banker og nogle lokale virksomheder driver også valutaborde.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.