gay-birmingham-guide-2017

Gay Birmingham · Byguide

Planlægger du at besøge Birmingham? Vores byguideside for homoseksuelle Birmingham er til dig.

gay-birmingham-guide-2017

Birmingham

Fra sine industrielle rødder har byen udviklet sig til en stor kommerciel og kulturel destination og er nu en af ​​Storbritanniens mest dynamiske og ungdommelige byer (40 % af befolkningen er under 25).

Bymidten, der stort set er gågade, byder på seriøst moderne arkitektur, kulturelle vartegn og detailhandel i verdensklasse, hvor de gamle industrielle kanaler er renset op og fungerer som kulisser for en blomstrende café-, bar- og restaurantscene.

 

Homoseksuel scene

Som en stor by har Birmingham sin egen veletablerede Gay Village, beliggende lige syd for byens centrum, i et område nu kendt som Southside.

Gay Village er koncentreret omkring Hurst Street og har mange Bøssebarer, klubber og butikker og er i høj grad hovedfokus for homoseksuelle natteliv.

Birminghams homoseksuelle scene henvender sig hovedsageligt til den enorme og relativt unge bybefolkning. Turismen vokser hurtigt (Birmingham er Englands næstmest besøgte by uden for London), men tiltrækker endnu ikke den samme mængde homoseksuelle besøgende som London, Manchester eller Brighton.

 

At komme til Birmingham

Med sin beliggenhed i hjertet af England er Birmingham let at nå. Byen er et stort britisk jernbaneknudepunkt med hurtige og hyppige forbindelser til London og andre større britiske byer fra hovedstationen, Birmingham New Street. Der er yderligere jernbanetjenester fra Snow Hill og Moor Street stationer.

Birminghams internationale lufthavn ligger i nærheden af ​​Solihull, 8 km fra byens centrum. Det har hyppige daglige flyvninger til andre større britiske og europæiske byer. Der er også direkte fly til Delhi, Dubai, Islamabad, New York og Toronto. En gratis Air-Rail-forbindelse forbinder passagerterminalerne til den internationale jernbanestation med hyppige togforbindelser til New Street Station (koster mellem £ 3-4). X1- og 97 / A-busser kører ind til byens centrum for £ 2.40. Taxaer kan koste tæt på £ 40.

Birmingham er også i hjertet af Storbritanniens motorvejsnetværk med hurtige vejforbindelser til London og sydøst via M42, mod øst via M6 og sydvest via M5.

 

Kom rundt i Birmingham

Med et godt udvalg af hoteller i centrum og den centrale beliggenhed af Gay Village, vil du nemt kunne nå de fleste destinationer ved at gå eller tage en lokal taxa.

Netværk West Midlands tilbyder et offentligt transportnetværk af busser, tog og metroer, der forbinder alle områder af byen. Mens det i andre europæiske byer er almindeligt, at offentlige transportsystemer integreres, er dette generelt ikke tilfældet i Storbritannien (i det mindste uden for London), så du bliver nødt til at købe separate billetter afhængigt af din transportform eller betale ekstra "tilføj -ons" til din oprindelige pris.

 

Hvor skal man bo i Birmingham

For en liste over anbefalede hoteller nær Gay Village på Hurst Street og i Birminghams centrum, besøg vores Homoseksuel Birmingham-side.

Ting at se og gøre

Shopping

Højdepunkter inkluderer byens centrum Bullring, forynget med det arkitektoniske vidunder, der er Selfridges-butikken. Byen har også en Harvey Nichols, et bredere udvalg af eksklusive butikker på Postkassen og den verdensberømte Smykkekvartal.

Chamberlain Square, Birmingham

 

Medarbejder kultur

Birmingham Museum og Kunstgalleri – Kammerherrepladsen. Hjem til en stor permanent kunstsamling, midlertidige udstillinger og The Waterhall Gallery of Modern Art.

IKON Galleri – Oozells Square ud for Broad Street. Moderne og konceptuelt kunstgalleri med en fantastisk café.

Aston Hall, Trinity Road, Aston. Et restaureret jakobinsk palæ med tidstypiske værelser og kunstværker.

Symphony Hall, Broad Street. Dette store koncertsal ligger i hjertet af byens centrum.

Birmingham Royal Ballet, Thorp Gade. Et af de store britiske balletkompagnier, hvis forestillingshjem er Birmingham Hippodrome, beliggende i byens centrum og tæt på Gay Village.

 

Populære seværdigheder

Cadbury World Museum – Cadbury-chokolade er synonymt med Birmingham. Deres enorme chokoladefabrik ligger lige syd for homolandsbyen og er åben for besøgende de fleste dage.

Tænketankens galleri, Millennium Point, Curzon Street – praktisk videnskabsmuseum. Kombinationsbilletter er tilgængelige til den nærliggende IMAX-biograf.

Museum for smykkekvarteret, Vyse Street, Hockley - En mulighed for at besøge et forladt smykkeværksted i området for mange kommercielle juvelerer.

Multikulturelt Birmingham

Byen er hjemsted for forskellige samfund fra hele verden og byder på mange forskellige religiøse centre, herunder Birmingham katedral, Birminghams centrale moske , Birminghams buddhistiske center.

Verdens køkkener er også godt repræsenteret i byen med mange kinesiske, indiske, thailandske, italienske, franske, spanske og endda sydamerikanske restauranter.

 

Hvornår skal Besøg

Birmingham Pride starter Storbritanniens Gay Pride-sæson og afholdes i løbet af forårets bankferie-weekend og tiltrækker et stort antal deltagere (omkring 70,000 i 2014).

Festivalen afholdes i Gay Village, med markedsboder, forestillinger, et tivoli og en Pride Parade. Arrangementet opkræver nu et adgangsgebyr og er en af ​​Storbritanniens største Pride-begivenheder.

 

Visa

I de senere år har Storbritannien strammet sine indvandringsprocedurer og indført brugen af ​​biometri. Fuldstændige detaljer kan være findes her.

De fleste besøgende fra Hong Kong SAR, Singapore og Taiwan kræver ikke visum (venligst tjek her for at se, om dette gælder for dig). Andre besøgende fra Asien skal have et visum, før de rejser til Storbritannien. Du vil normalt være forpligtet til at deltage i et interview på din lokale britiske ambassade.

Indrejse er normalt tilladt i en periode på 6 måneder, og du er fri til at rejse hvor som helst i England, Wales, Skotland og Nordirland. Et britisk visum er ikke gyldigt for rejser til andre europæiske lande.

 

Penge

Den britiske valuta er pund sterling, symboliseret med £. Euro accepteres ikke som betaling i Storbritannien.

Visa & MasterCard og betalingskort accepteres næsten overalt. American Express og Diners-kort accepteres bredt. Det Forenede Kongerige bruger et 'Chip and PIN' -system til alle betalinger. Hvis dit kort har en mikrochip, kan du forvente at blive bedt om at indtaste dit pinkode i stedet for at underskrive. Hvis du ikke har en PIN-kode, kan du forvente at blive bedt om at vise officielt foto-ID.

Det kan være dyrt at veksle kontanter til britiske pund i Storbritannien. De fleste asiatiske rejsende får en bedre pris ved at veksle valuta, inden de rejser til Storbritannien.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.