Bali

Gay Bali · Øguide

Planlægger du en tur til Bali? Så er vores homoseksuelle Bali-guide noget for dig.

Bali

Bali

Bali er en af ​​mere end 17,000 øer, der udgør den indonesiske øhav. Øen er kendt for sine barske kystlinjer, sandstrande sammen med sit kuperede og bjergrige interiør.

Dette smukke landskab er hjemsted for omkring 4 millioner mennesker og måler næsten 144 km fra øst til vest og 80 km fra det nordligste punkt til den sydlige spids.

 

Homoseksuel scene

Bali er Indonesiens vigtigste turistdestination og tegner sig for næsten 80 % af alle internationale besøgende til landet. Øen tiltrækker over 2 millioner turister om året - især fra Australien og Kina.

Væksten i turisme gennem de sidste par årtier har bidraget til udviklingen af ​​en blomstrende, skønt relativt lille, homoseksuel scene i det sydvestlige kystområde Seminyak. Nattelivet er fokuseret omkring en række populære homoseksuelle barer på Jalan Camplung Tanduk (også kendt som Dhyana Pura). Disse spillesteder er åbne hele året rundt og har generelt travlt hver aften fra kl. 11 til midnat.

Det overvældende flertal af homoseksuelle besøgende bor på almindelige resorts eller i private villaer, men der er en række udelukkende gay resorts, hvoraf mange er 'beklædning valgfri'.

ris-uafskallet-i-bali

Risemarker på Bali

 

At komme til Bali

De fleste besøgende ankommer til Ngurah Rai International Airport (DPS) - også kendt som Denpasar International Airport. Lufthavnen ligger faktisk i Tuban mellem Kuta og Jimbaran, cirka 30 minutter væk fra Denpasar. Ngurah Rai er Indonesiens 3. travleste internationale lufthavn og et vigtigt knudepunkt forbundet med Australien, Sydøstasien og resten af ​​Indonesien.

De fleste hoteller og villaer tilbyder afhentning i lufthavnen. Ellers kan du tage en taxa. Lufthavnen ligger tæt på det største turistområde, og der mangler aldrig taxier. Billetprisen skal forhandles på forhånd, medmindre de har og accepterer at bruge en måler.

Taman Ayun-templet

 

At komme rundt i Bali

Det er nemt at komme rundt på Bali, da der er mange transportmuligheder at vælge imellem. Hvis du vil udforske seværdighederne og få mest muligt ud af din tid, er en velorganiseret tur et godt valg. Den budgetvenlige "bemo" er Balis vigtigste offentlige transport, og hver by har en bemo-station.

Denpasar er knudepunktet for disse unikke transportformer, og flere byer har regionale terminaler, så du kan komme fra et hjørne af Bali til et andet. Busser og minibusser kører langs de længere ruter fra de samme stationer som bemos.

Billetpriserne kan være ret uforudsigelige, og turister og besøgende er ofte overbelastede. Ting at gøre er at observere, hvad balineserne betaler. Husk at medbringe nogle små regninger for at forhindre chaufføren i at køre med din skift. Du kan blive opkrævet ekstra for en stor taske, og det er normalt, at bemos kun afgår, når køretøjet er fyldt.

Husk, at trafikken på Bali kan være forfærdelig, så giv masser af tid, hvis du har brug for at komme til lufthavnen for at tage en flyvning.

 

Hvornår skal Besøg

Bali har behagelige dagtemperaturer året rundt og varierer mellem 20-33 ° C. Den vestlige monsun bringer høj luftfugtighed fra december til marts, men der er stadig masser af sol om dagen, med regn startende sent på eftermiddagen eller aftenen og går hurtigt.

Fra juni til september er luftfugtigheden lav, og det kan være ret køligt om aftenen.

 

Hvor skal man bo på Bali

Hvis du vil forblive i et homoseksuelt miljø, er der et fremragende valg af udelukkende Gay Resorts & Villas på Bali. Mere fremragende valg af Mellemklasse + budgethotellerLuksus Hoteller kan findes i Seminyak, Kuta og Legian-området.

Vores anbefalede hoteller i Ubud byder på smuk udsigt og et dejligt skift af landskaber væk fra byens trængsel og travlhed.

Vi har også en separat side til Hoteller i Lombok og Gili-øerne.

 

Ting at se og gøre

Seminyak - et populært område på Balis vestkyst lige nord for Kuta og Legian, fyldt med luksuriøse kurbade, hoteller, eksklusive butikker og homoseksuelle natteliv

Kuta - et distrikt i det sydlige Bali og et af Indonesiens store turistmål.

Legian - et forstadsstrandområde på Balis vestkyst, lige nord for Kuta og syd for Seminyak

Pura Ulun Danu Bratan (Lake Bratan Temple) - Bygget i 1633, dette ikoniske tempel ligger på den vestlige bred af Lake Bratan, og det kan give en illusion af faktisk at flyde på vandet.

pura-ulun-danu-bali

ren uluwatu (Uluwatu-templet) - et af Balis ni vigtige retningsbestemte templer.

Ubud - det centrale højlandsdistrikt på Bali, fyldt med frodige, grønne terrasser af rismarker og skove.

Jatiluwih - en smuk udsigt over risterrasser med konturer ved hjælp af et vandsystem udviklet af balinesiske landmænd (nomineret til at blive udpeget som UNESCOs verdensarvssted).

Tirta Gangga - betyder "vand fra Ganges"; et populært sted for ærbødighed for de hinduistiske balinesere.

Jimbaran - en fiskerby og turistresortstrand i det sydlige Bali.

Batur vulkan - tidlig morgenvandring op til toppen af ​​Batur-vulkanen.

batur-vulkan-bali

Batur vulkan

Nusa Dua - en enklave af store 5-stjernede resorts i det sydøstlige Bali.

Finger Menari - en af ​​de bedste massage-spaer på Bali, beliggende i Seminyak

Bali Fugleture- populær aktivitet i Ubud.

Dyk regnbuen - Balis homoseksuelle dykkerspecialist, der tilbyder en række dykkerkurser undervist af en professionel PADI dykkerinstruktør, beliggende i Seminyak.

 

Visa

Alle besøgende skal have et pas, der er gyldigt for en mindst 6 måneder fra indtrædelsesdatoen og have mindst to tomme sider tilgængelige til frimærker.

Besøgende fra 140 lande kvalificerer sig til en visumfritagelse, der giver dig mulighed for at rejse ind i Bali i 30 dage uden beregning. For at kvalificere dig skal du komme ind via hovedlufthavnen eller havnen.

 

Elektricitet

220V 50Hz.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.