gay-pattaya-essential-guide-main-image-1

Gay Pattaya · Byguide

Planlægger du en tur til Pattaya? Så er vores homoseksuelle Pattaya byguide side noget for dig.

gay-pattaya-essential-guide-main-image-1

Pattaya พัทยา

Pattaya er en af ​​Asiens største badebyer og den næstmest besøgte by i Thailand, efter Bangkok. Beliggende på Thailands østlige golfkyst, omkring 150 km fra Bangkok, er Pattaya berømt for sit natteliv, go-go-barer og kabaretunderholdning.

I de senere år har lokale myndigheder foretaget betydelige forbedringer af Pattaya og gjort det til en renere, mere familieorienteret destination. Der er en nu et fremragende udvalg af restauranter, fantastiske resorts og masser af andre aktiviteter at nyde.

Byen Pattaya er opdelt i disse store områder:

Nordlige Pattaya - Denne mere stille sektion er placeret i den nordlige ende af Pattaya Beach og strækker sig ind i landet til North Pattaya Road. Placering af Sanctuary of Truth (se billedet nedenfor).

Centrale Pattaya - Denne travle sektion støder op til midten af ​​Pattaya Beach og strækker sig ind i landet til Central Pattaya Road. Området, der ofte beskrives som 'Beach Road', er hjemsted for butikker, underholdning og natteliv, herunder den homoseksuelle "BoyzTown".

Sydlige pattaya - Denne populære sektion starter fra den sydlige ende af Pattaya Beach og strækker sig ind i landet til South Pattaya Road. Området omfatter Pattayaland og The Walking Street. Det berømte Jomtien-område, der omfatter Dongtan homoseksuel strand og Jomtien Complex ligger lige ved siden af ​​det sydlige Pattaya.

Tempel i Pattaya Thailand

 

Homoseksuel scene

Den homoseksuelle scene i Pattaya er centreret omkring Jomtien-området, ved siden af ​​det sydlige Pattaya. En del af Jomtien Beach (også kendt som "Dongtan strand") er Pattayas homoseksuelle strand. Du vil se et regnbueflag og et stort antal homoseksuelle turister, både lokale og expats. Der er liggestole til leje og mange boder, der sælger mad og drikkevarer.

Jomtien er hjemsted for en række gay-ejede, homoseksuelle og eksklusivt homoseksuelle hoteller og gæstehuse.

Om aftenen er der mange homoseksuelle barer og nogle homoseksuelle danseklubber ind og vække rundt Jomtien Complex, BoyzTown og Sunee Plaza for drinks og live underholdning på go-go barer eller drag queen kabaret viser. Der er også en række populære bøssemassage kurbade i Pattaya.

Pattaya-boyztown

 

At komme til Pattaya

Med bil

Pattaya ligger mindre end 2 timers kørsel fra Bangkok via motorvejen (motorvej nr. 7) eller Bangna-Trat motorvej (motorvej nr. 7). Det tager cirka 1½ time at køre direkte fra Suvarnabhumi Lufthavn.

Med tog

En daglig kørsel kører fra HuaLamphong Station i Bangkok.

Med bus

Hyppige busforbindelser kører mellem Bangkoks nordlige (MoChit) og østlige (Ekamai) busterminaler og Pattaya.

Med taxa

Nogle målte taxaer kører dig gerne fra Bangkok til Pattaya til aftalte faste priser. Området med minibusser er også tilgængeligt og en god mulighed, hvis du rejser med en gruppe.

 

Kom rundt i Pattaya

Med pick-up køretøj eller "songthaew"

Disse er mørkeblå farvede pickup-trucks ombygget til busser, også kaldet "Baht-busser". Prisen er 10 baht for ture inden for (og mellem) Pattaya og Jomtien. Hvis køretøjet er tomt, skal du være opmærksom på, at chaufføren kan antage, at du vil chartre en taxa, og i så fald skal du betale en meget højere pris.

Den travleste rute er strandruten, der tilbyder en næsten direkte stoptjeneste. For Jomtien venter songthaews i begyndelsen af ​​Pratamnak Road (fortsættelsen af ​​Second Road fra South Pattaya Road).

Med lokal bus

En lokal buslinje kaldet "Beach Bus" kører en cirkulær rute rundt om Pattayas populære attraktioner. En billet koster 30 baht.

Med motorcykeltaxi

Dette er den hurtigste måde at komme rundt i Pattaya. Motorcykler taxaer er billigere end pickup trucks, men er mindre sikre, så leje kun en, når du ikke skal ret langt.

Med taxa

Taxaer med måler er let tilgængelige i Pattaya, men meget få vil bruge måleren. Forhandl altid billetprisen på forhånd og forvent at betale betydeligt mere end prisen for et 'songthaew' charter, sandsynligvis i størrelsesordenen et par hundrede baht.

jomtien-beach-pattaya

Hvor skal man bo i Pattaya

Hoteller i det sydlige Pattaya nær Jomtien Beach og Jomtien Complex er mest populære blandt homoseksuelle besøgende.

Pattaya har et rigtig godt valg af homoseksuelle (nogle besejede) mellemklasse & budgethoteller og pensionater. Hvis du foretrækker mere privatliv og komfort, skal du vælge en luksushotel - hvoraf mange kan findes i den nordlige del af byen.

 

Ting at se og gøre

Det handler ikke kun om go-go-barer og strande. Der er masser af kulturelle aktiviteter og udflugter for homoseksuelle besøgende at udforske. Klik her for en oversigt over seværdigheder i Pattaya.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.