Gili-øerne, Lombok

Guide til Lombok Island

En fantastisk stranddestination i sig selv, Lombok og Gili-øerne kunne besøges i et par dage, mens de er på Bali

Gili-øerne, Lombok

Lombok

Beliggende øst for Bali har Lombok Island smukke sandstrande, der forbliver underudviklede sammenlignet med Bali. Øens centrum er domineret af Mount Rinjani, en aktiv vulkan, der er et fantastisk sted at fotografere solopgang eller solnedgang. Livet i Lombok er mere behersket og beskedent sammenlignet med det generelt mere åbne og pulserende Bali. Homoseksuelle rejsende kan dog forvente at blive budt velkommen på samme måde som hetero turister.

Gili Islands

Gili Islands er en øgruppe af tre små øer Gili Trawangan, Gili Meno og Gili Air. Disse meget små, smukke tropiske øer ligger lige ud for Lomboks vestkyst og omkring 20 miles fra Balis østlige spids. Øerne har smukke hvide sandstrande og er omgivet af krystalklart vand. Havet går sammen med livet i havet og gør Gili-øerne til en topdestination for dykkere og snorklere. Gili-øerne forbliver stort set uopdagede af masseturisme. Gå, rid på en hest, cykle eller svøm overalt, da der ikke er busser, biler eller motorcykler.

Sådan kommer du til Lombok- og Gili-øerne

Flere internationale flyselskaber flyver direkte til Lombok. Derudover er der daglige flyvninger fra Jakarta, Singapore og Kuala Lumpur. Indonesien har en visum ved ankomst-ordning for statsborgere fra de fleste ikke-asiatiske lande (kostede $25US pr. marts 2012). Statsborgere fra Malaysia, Filippinerne, Singapore, Hong Kong, Thailand og Vietnam kræver ikke visum.

Sådan kommer du til Lombok og Gili-øerne fra Bali

Den offentlige færge opererer hver anden time, 24 timer i døgnet fra Padang Bai (Øst Bali) til Lembar (West Lombok). Selvom det er billigt, kan overfartstiden være mellem 4-5 timer. Havnen er omkring 1 time i bil fra det vigtigste turistområde i Senggigi.

Med hurtig båd - Mange hurtigbådstjenester opererer fra Bali til østkysten af ​​Lombok og Gili-øerne, herunder Blue Water Express , Gili flugt. Overfartstiderne er mellem 1½-2 timer afhængig af destination. Booking er afgørende i spidsbelastningsperioder.

Med fly - Flere flyselskaber tilbyder daglige flyvninger mellem Bali og Lombok.

Hvor skal man bo

Der er et godt udvalg af boutiquehoteller på vestkysten med en klynge omkring Senggigi, den mest turistorienterede by i Lombok.

Besøg vores for hotelanbefalinger Lombok Hoteller side.

Hvornår skal man besøge i Lombok

Lombok og Gili-øerne nyder et tropisk monsunklima med to sæsoner, tør (maj til september) og våd (oktober til marts). Den våde sæson er præget af korte eftermiddagsregnbyger - dagtemperaturer er i gennemsnit 27˚C til 32˚C langs vestkysten.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.