Gay Taichung byguide

Gay Taichung byguide

Første tur til Taichung? Så vores homoseksuelle Taichung byguide er noget for dig.

 

Taichung 臺中

Taichung er beliggende i det vestlige centrale Taiwan. Med en befolkning på over 2.6 millioner er det nu den næststørste by på øen og et stort produktionscenter.

Taichung ligger 3 timers kørsel fra Taipei, selvom det er den billigste løsning at tage en bus. Tong-Lien Bus (統 聯 客運) og Kuo-Kuang Bus (國 光 客運) betjener ruten flere gange i timen hver dag.

Alternativt kan du tage Taiwan High Speed ​​Rail (HSR)-toget, der kører mellem Taipei og Kaohsiung. Taichung Lufthavn er et indenlandsk knudepunkt med en begrænset international service.

 

Homoseksuel scene

Den homoseksuelle scene i Taichung er meget lille sammenlignet med Taipei, men der er et stærkt HBT-samfund. Flere udelukkende homoseksuelle spillesteder, herunder karaoke Gay barer og klubber, Homoseksuelle saunaer , Spa med bøssemassage findes i det centrale distrikt nær Taichung Hovedbanegård.

Disse homoseksuelle spillesteder tiltrækker hovedsageligt lokale taiwanske kunder, selvom scenen i det centrale Taiwan vokser. I flere år er Taichung vært for en årlig Taichung Pride Parade, som er blevet mere populær gennem årene.

 

At komme rundt i Taichung

Taichungs centrum er relativt lille og let at komme rundt til fods. Byen har dog et godt busnet, der gør det nemt at udforske den bredere by.

Et metronsystem er i øjeblikket under opførelse og forventes afsluttet i 2018. Taxaer er bredt tilgængelige og praktiske (tip er ikke påkrævet).

 

Hvor skal man bo i Taichung

Det er muligt at tage en dagstur fra Taipei til Taichung. Førstegangsbesøgende skal muligvis bruge et par dage på at udforske alt, hvad Taichung har at byde på.

For vores liste over Taichung -hotelanbefalinger til homoseksuelle rejsende, besøg vores Gay Taichung Hotels-side.

 

Ting at se og gøre

Populære besøgende attraktioner inkluderer verdensklasse Nationalmuseet for naturvidenskab og vandreture i de nærliggende bakker. Taichung er berømt for sin shoppingoplevelse i centrum og især de natmarkeder, hvor du kan nyde lokal mad og få et par gode tilbud.

De mest populære er ChungHwa natmarked (中華 夜市), den Feng-Chia University natmarked (逢甲 夜市) og Chung-Shiao natmarked (忠孝 夜市).

Glem ikke at prøve "boble teen" - den mest berømte drink i regionen.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.