vigtig guide til Busan

Gay Busan · Byguide

Planlægger du en tur til Busan? Så er vores homoseksuelle Busan byguide noget for dig.

vigtig guide til Busan

Busan 부산시

Sydkoreas største havn og næststørste by, Busan er berømt for sine strande, varme kilder og internationale begivenheder. Denne hurtigt voksende by ligger på den sydlige spids af den koreanske halvø og har en befolkning på omkring 3.6 millioner.

Hvert år har Busan et stigende antal besøgende og sejlere fra hele verden. Byen er hjemsted for Haeundae Beach 해운대 해수욕장, landets største strand og Shinsegae Centum City 신세계 센텀시티, verdens største stormagasin.

Den berømte Busan International Film Festival afholdes om efteråret.

Homoseksuel scene

Busan har en lille, afslappet homoscene. Byens 'gaybourhood' ligger i Beomil-dong i Busanjin-distriktet nær Beomil metrostation. Der er få venlige Gay barer og klubber og homoseksuelle karaoke-barer i dette område, og det er ikke usædvanligt at se homoseksuelle par gå rundt.

For at komme til Beomil-dong homoseksuelle område skal du tage metroen til Beomil station (linje 1). Gå til afkørsel 1 og gå lige omkring 60 meter, og du vil se U + Square butik. Drej til højre, så ser du et tegn, der læser 새마을 금고 (hvilket betyder Community Credit Cooperatives). Fortsæt med at gå lige ned, og du er der.

Haedong Yonggungsa-templet nær Busan

 

Hvor skal man bo i Busan?

Busan har et stort udvalg af hoteller, der passer til alle budgetter. For vores liste over Busan hotelanbefalinger, besøg Busan Hoteller-side.

 

Vejr

Busan har et subtropisk klima med en varm fugtig sommer og en kold tør vinter med kraftig vind. Oktober og november er de mest behagelige måneder med klar himmel og mild temperatur.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.