chendgu-og-jin-floden

Gay Chengdu · Byguide

Første besøg i Chengdu? Så er vores homoseksuelle Chengdu byguide noget for dig.

第 一次 到 成都 吗? 请 悦 查 为 您 准备 的 指南 吧。

chendgu-og-jin-floden

Chengdu |成都

Denne hurtigtvoksende by med en befolkning på 14 millioner er et vigtigt økonomisk knudepunkt med mange højhuse og livlige nattesteder. Chengdu er opdelt i fem byområder, hvor Funan-floden løber gennem byen.

På trods af byens hurtige modernisering er der et væld af kultur og historie at udforske. Chengdus berømte turistattraktioner omfatter Wuhouci-templet, Tianfu-pladsen, Chunxi Shoppingdistrikt og Panda Research Base.

 

Homoseksuel scene

Chengdu har en afslappet homoseksuel scene, der smelter godt ind i det almindelige miljø. Offentlige udstillinger af kærlighed, homoseksuelle og lige tolereres generelt.

Der er et par "eksklusivt homoseksuelle" og Gay-venlige barer som er mere til socialt samvær end at tilslutte. Chengdu nattelivsscene tiltrækker en meget blandet, international og homoseksuel venlig tilskuer.

Chengdu Shuangliu Internationale Lufthavn serverer fly til de fleste større byer i Kina og nogle internationale destinationer. Togforbindelser er tilgængelige til de fleste byer, herunder Beijing, Shanghai og Kunming.

 

Sådan kommer du rundt i Chengdu

Der er to metrolinjer. Linje 1 løber nord-syd og linje 2 øst-vest. Taxa er bredt tilgængelige. Officielle taxaer er udstyret med målere. Chengdu har et omfattende system med busser, men buslinjer og kort er alle på kinesisk, så mindre nyttigt for ikke-kinesisk læsende turist.

 

Ting at se og gøre

Tianfu-pladsen (天府广场) - byens centrum med den store Chairman Mao-statue og hele dagen vandshow med synkroniseret musik.; knudepunkt for Chengdus metrosystem.

Jinli gamle gade (锦里古街) - dette gamle bykvarter er populært blandt lokalbefolkningen og besøgende for dets brede udvalg af hoteller, antikvitetsforretninger, barer, restauranter og natklubber.

Wuhouci-templet (武侯祠) - beliggende sydvest for Tianfu-pladsen ved siden af ​​Jinli Street, er templet hjemsted for snesevis af støvdækkede statuer af historiske figurer og attraktive haver.

Chunxi vej (春熙路) - populær shoppinggade i centrum af Chengdu med mange restauranter, tøjbutikker, boghandlere, spillehaller og biografer.

Kuanzhaixiangzi (宽窄巷子) - et afslappende kvarter i Qing-dynastiets stil med masser af tehuse og lokale spisesteder; gratis WiFi tilgængelig.

Chengdu Panda Research Base - det største anlæg af denne art i verden til opdræt af kæmpepandaer.

Wenshu-templet (文殊院) - Chengdus mest imponerende og berømte buddhistiske tempel fra Tang-dynastiets periode.

Qingyang-templet (青羊宫) - det ældste og største taoistiske tempel i området, beliggende i den vestlige del af byens centrum.

qingyang-gong-tempel-chengdu

Sichuan provinsmuseum (四川省博物馆) - viser en stor samling kinesiske malerier, bronzevarer, buddhistiske skulpturer, tibetanske artefakter og antropologiske genstande fra provinsen.

Sichuan Opera (四川歌剧院) - dette spillested byder på en række sceneoptrædener, herunder traditionelle musikere, tryllekunstnere, komedie (på kinesisk), skyggespil og dans.

 

Hvornår skal Besøg

Omgivet af naturskønne bjerge er Chengdu kendt for sin mangel på sol. Sommermånederne kan være varme og fugtige. Det mest behagelige tidspunkt at besøge er om vinteren.

 

Hvor skal man bo i Chengdu?

Chengdu er en af ​​de mest livlige mega-byer i Kina. Dens store centrum er hjemsted for mange internationale mærkehoteller i verdensklasse.

Vores anbefales Chengdu-hoteller tilbyder en god base for at udforske byens attraktioner, homoscene og natteliv.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.