Queenstown

Spænding, mad og sjov i New Zealand

Leder du efter et homoseksuelt eventyr eller et sted at nippe til cocktails midt i en fantastisk kulisse? Vores redaktør Kieran Watkins mener, at New Zealand er stedet for dig.

Uspolerede landskaber, maleriske strande, venlig samfundsånd; bare et par ting, jeg virkelig elsker New Zealand.

Efter at have for nylig rejst ned på en meget tiltrængt ferie, blev jeg gobsmacket af New Zealands unikke skønhed - og jeg taler ikke kun om mændene! Det er virkelig et paradis, hvor naturen er blevet uspoleret. Skovene, bjergene og havet vrimler af liv og farve.

Selvom det er ret lille - befolkningen er omkring 4.5 millioner - finder du stadig masser af homoseksuelle fyre her. Selvom de homoseksuelle scener er ret små i forhold til byer i Australien, gør den afslappede, tolerante stemning i mange NZ-byer dette til et sikkert, behageligt land at rejse til og møde fyre.

Men hvilken by skal man rejse til? Her er vores guide til NZs største bydestinationer:

 

For kulturinteresserede

 

Hjem til NZ-parlamentet og Ringenes Herre, Wellington er et knudepunkt for alle ting quirky og historisk. NZ hovedstaden kan prale af populære turistattraktioner, herunder Wellington Cuba StreetTe Papa Tongarewa, det nationale museum og den gamle Wellington-svævebane. Populær blandt studerende og unge 30-årige fyre.

 

Bliv: Den hi-tech, boutique Ohtel er meget imponerende, beliggende nær marinaen. Alternativt Novotel Wellington ligger lige i hjertet af Lambton Quay, byens største shoppingområde. Hotel iBis Wellington er et andet, billigere alternativ til at bo centralt.

Drikke: Cuba Street er det hipsterområde, som alle i Wellington taler om. Du finder alt her; mad, drikkevarer og butikker. Brændpunktet for den homoseksuelle scene, Ivy Bar, er placeret her. Deres kabaretaftener og lækre cocktails er et must. Skakmat Sauna er et besøg værd, hvis du vil have mere end en drink.

 

Til spændingssøgende

 

Hvis du elsker udendørs og ønsker at møde muskelmænd og varme turister, skal du besøge Queenstown, den spændende hovedstad i NZ. Uanset sæsonen er der masser at lave her, herunder skiløb, kajakroning og det legendariske bungee-jump.

Drikke: Club88 Queenstown, byens førende mødested for voksne. Gay-venlige. Stop ved Badehuset til lækre tapas, inden du rammer klubscenen.

Bliv:   Rees Hotel & Luksuslejligheder tilbyder en fantastisk udsigt over søen Wakatipu, mens Naturskønne suiter Queenstown er bekvemt placeret nær byens centrum.

 

Til slickers i byenAuckland

 

Omgivet af vand og en imponerende skyline berømt af det ikoniske Sky Tower, Auckland på Nordøen er

NZs største by, et populært sted for både øboere og turister. Du finder masser af homoseksuelle fyre her, herunder forretningsmænd og bjørne.

Drik ved: twist er en ny homoseksuel bar komplet med go-go dansere og stort dansegulv, selv om det er mere støjsvagt Eagle Bar kan være lettere at møde mennesker i. NZs største homoseksuelle sauna, Centurian sauna, er beliggende i Auckland. Ugentlige begivenheder inkluderer Orgy Night og Towels Off - skal vi sige mere!

Bliv ved: Langham Auckland er kun fem minutters gang fra homoseksuelle området; en luksuriøs indkvartering mulighed for at sige det mildt. Andre af vores favoritter inkluderer Heritage Auckland , Bianco off Queen lejligheder.

 

ChristchurchFor naturelskere

 

Den største by på NZ's South Island, Christchurch er en smuk by omgivet af natur. Fra bjergvandringer til skovstier, tjek dyrelivet, blomster og meget mere. En blanding af ældre og yngre mænd kan findes her.

Drikke: Den eneste homoseksuelle bar i Christchurch er KRYDS, et langvarigt sted i byens centrum. Besøg for at møde mænd et hyggeligere sted Menvenner hvor faciliteter inkluderer et loungeområde, legerum og bar.

Bliv: George blev stemt som et af NZs førende boutique -hoteller; en foretrukken luksusmulighed. For dem på et budget er City Center Motel er en fantastisk mulighed

Hvilken er din foretrukne NZ -by? Tweet os @travelgayasia

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

De bedste ture i Queenstown

Gennemse et udvalg af ture i Queenstown fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Queenstown til din rejseFå din guide