Milford-lyd

Gay Queenstown · Byguide

Første besøg i Queenstown? Så er vores homoseksuelle Queenstown byguide noget for dig.

Milford-lyd

foto - med venlig tilladelse fra Tourism of New Zealand

Queenstown

Queenstown er uden tvivl den adrenalin-eventyrlige hovedstad i New Zealand, hvis ikke verden. Og så snart du ankommer, er det tydeligt at se hvorfor.

Byen har den mest fantastiske naturlige beliggenhed ved bredden af ​​Lake Wakatipu med Remarkables Mountain Range skøre toppe, der giver den perfekte kulisse til næsten enhver eventyr udendørs sport skabt. Dette bringer eventyrsøgere her fra hele verden i flok.

Vær advaret, eventyret sniger sig lidt op og griber dig. Før du ved af det, vil du finde dig selv i at hoppe fra den originale RJ Hackett-bro, bungyens fødested, og springe fra et fly (fast knyttet til en professionel med faldskærm) på verdens højeste faldskærmsudspring.

 

Homoseksuel scene

Queenstown er relativt lille og har udviklet sig til at servicere den udendørs eventyrturismeindustri. Der er ikke nogen "eksklusivt homoseksuelle" spillesteder, men vi har listet et par bemærkelsesværdige gay-venlige barer på vores Queenstown gay scene .

Queenstown er dog centrum for New Zealands homo- og lesbiske eventyrrejsescene. En gang om året, omkring slutningen af ​​august til begyndelsen af ​​september, lever byen bogstaveligt talt op til sit navn ved at være vært for New Zealands Uge for homoseksuelle ski. Dette promoveres bredt som den største homoseksuelle og albine fest på den sydlige halvkugle.

 

At komme til Queenstown

Queenstown International Airport har tilslutningsfly til byer i New Zealand og regelmæssige flyrejser til Sydney. Der er også direkte fly til Brisbane og Melbourne i den travleste vinterskisæson.

En Connectabus-tjeneste kører fra lufthavnen til byens centrum og videre til Arrowtown. Intercity Coachline-busforbindelser kører dagligt til og fra Christchurch, Te Anau, Wanaka og vestkysten.

I bil er Queenstown 6 timers kørsel fra Christchurch gennem spektakulære landskaber og bjergpas.

 

At komme rundt i Queenstown

Området i centrum lille og let håndterbart til fods.

 

Hvornår skal du besøge

Queenstown sommer strækker sig fra december til februar. Solrige varme dage er ideelle til de mange udendørs aktiviteter. Dette er også højsæson for turisme, så forvent at byen er travlere og hoteller dyrere. Vinteren er fra juni til slutningen af ​​august, hvor Queenstown bliver en skisportsby.

 

Ting at se og gøre

Eventyr:

Queenstown er fødestedet for bungy hop, og du kan stadig tage et spring fra originalen AJ Hackett Kawarau bro i udkanten af ​​byen. Pumpning af adrenalin er det, det handler om her. Foruden bungy, vælg fra rafting, flodsurfing, jetbåd, parapenting, himmel dykning, mountainbiking, vandreture, vinterski og meget mere. Den lille by er oversvømmet med rejseagenter for kun at være ivrig efter at give dig alle detaljer og tilbud, der opfordrer dig til at møde din frygt og begå dig.

Queenstown Skyline Luge er ikke at gå glip af. Kør op ad en bjergside i en svævebane, og sviv ned ad en af ​​to spor på din egen personlige rod!

Tag et krydstogt på Lake Wakatipu ombord på TSS Earnslaw, 'Lady of the Lake' et århundrede gammelt kulfyret dampskib.

Gå op ad strandvejen ved Wakatipu-søen nordpå til Glenorchy og tilbage - det er en fantastisk smuk køretur.

Oplev lokale vine i verdensklasse på en vintur & smagning.

Prøve den forskelligartede restaurant og den livlige barscene for begge Queenstown og i nærheden Arrowhead.

Ingen tur til Queenstown ville være komplet uden at besøge det nærliggende Milford Sound.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.