Homoseksuel Puerto Vallarta - Almar Resort

Aktiviteter i Puerto Vallarta

Oplev Mexicos største gayborhood

Puerto Vallarta, også kendt som PV, er hjemsted for Latinamerikas største gayborhood: Zona Romantica. Det er et stort trækplaster for nordamerikanske turister - især LGBT+-rejsende. Mange velhavende amerikanere har andet hjem i Puerto Vallarta. Det har de højeste ejendomspriser i Mexico.

Et perfekt feriested, PV er kompakt, det har fantastiske strande, mange hoteller, summende natteliv og en berømt madscene. Det lokale køkken anses for at være andet kun for Mexico City. Selvom Puerto Vallarta tiltrækker mange turister, har den stadig en autentisk mexicansk følelse. Mens Cancun ikke gør det (det er som et caribisk Florida). Hvis du leder efter en smag af Mexico og en homoseksuel gammel tid, er Puerto Vallarta stedet at være.

PV

Tag en bådtur rundt Banderas Bay om morgenen

Puerto Vallarta er i staten Jalisco. Dens kystlinje løber langs Banderas Bay. Bugten strækker sig til den næste stat, Nayarit, en vigtig og kommende udvejsdestination. Du kan tage en bådtur fra Puerto Vallarta omkring Banderas Bay. Du sejler gennem huler, udforsker tyndt befolkede øer og fjerne strande. Du kan også gå på delfinpletning. Der er mange delfiner i Banderas Bay og endda nogle hvaler. Hvis du er heldig, kan du se en hval på din bådtur. Du kan endda sejle helt op til det og komme ansigt til ansigt med kongen af ​​havet.

PV

Udforsk Malecon om eftermiddagen

Malecon er hovedgaden i Puerto Vallarta. En Malecon er dybest set en gade, der løber langs havet. Det er det største shoppingområde. Ingen biler er tilladt, så det er ideelt til spadsereture. Du finder det berømte solskilt på Malecons centrum. Et must for Instagram.

Det er fantastisk til at se på mennesker. Der er palmer og skulpturer lige langs Malecon. Du kan deltage i en tur og opdage byens højdepunkter med en lokal guide. Hvis du er en foodie, kan du deltage i en mad- og drikketur. En tequilasmagning er et must - du er trods alt i Mexico. Oplev forskellen mellem tequila og mezcal og de forskellige lokale variationer. Du kan lave en tequila-session om eftermiddagen, så længe du spiser noget! Vores erfaring er, at tequilaen er af så høj kvalitet, at tømmermændene ikke er så slemt.

I slutningen af ​​Malecon finder du Vor Frue af Guadalupe, den vigtigste kirke i byen. Mellem 1. og 12. december finder Our Lady of Guadalupe Festival sted. Det er en af ​​PVs største festivaler. Som med de fleste mexicanske festivaler er det meget farverigt og spændende. The Dead of the Dead finder sted i løbet af 1. og 2. november. PV vil summende under disse festivaler.

Casa Kimberly

Tag en tur til Casa Kimberly

Puerto Vallarta var en søvnig fiskerby i 1960'erne. Det var bestemt ikke et turistmål. I 1964 filmede John Huston The Night of the Iguana, hans Tennessee Williams-tilpasning, i Puerto Vallarta. Richard Burton spillede hovedrollen sammen med Ava Gardner. På dette tidspunkt datede Burton Elizabeth Taylor. Hun fløj over til Mexico for at holde øje med ham. De blev begge forelskede i Puerto Vallarta og købte to ejendomme tæt på Malecon. Ejendommene blev senere forbundet med en bro - designet til at ligne Venedigs Sukkenes Bro! De tilbragte mange glade og knap så glade aftener på ejendommen.

Ejendommen fik navnet Casa Kimberly. Da Taylor døde, blev det solgt og forvandlet til et boutiquehotel. Du kan blive der - hvis du har dybe lommer. Selvom du ikke bliver der, kan du besøge og få en cocktail i Elizabeth Taylors tidligere krybbe.

Puerto Vallarta

Fest i Zona Romantica om natten

Zona Romantica er fyldt med homoseksuelle barer. Det har så mange homoseksuelle barer, som du ville finde i en større by. Du kan starte kl Garbo's Piano Bar til en cocktail. Det er et mere civiliseret sted - din aften kan blive mere og mere uciviliseret, hvis du ønsker det. Lad os antage, at du gør: gå til Queens for en drink. Det er en homoseksuel bar i Mexico, der også fungerer som en helligdom for det britiske monarki. Det er charmerende bonkers.

Paco's Ranch betragtes af mange for at være den mest populære homoseksuelle bar i Puerto Vallarta. Det er ret vildt. Forvent to etager fyldt med homoseksuelle mænd, hvoraf mange vil være shirtless, når natten skrider frem. Der er regelmæssige trækoptrædener, ofte af meget høj standard. Det Travel Gay hold observeret en Beyonce drag performer på Paco's Ranch. Det var en stor produktion, næsten som en main stage begivenhed på Drag Race.

Almar Gay og Lesbian Resort Puerto Vallarta

Almar Resort (billedet ovenfor) har også en fantastisk bar, og som et LGBT-specifikt feriested finder du masser af homoseksuelle og lesbiske gæster på dette hotel i Puerto Vallarta. Top Sky Bar & Restaurant er ofte, hvor mange af det homoseksuelle og lesbiske samfund mødes til sjov og underholdning.

Turister kan udvikle en tendens til at bestille et skud tequila med hver drink. Det er trods alt Mexico, så hvorfor ikke? Nå, du kan være lidt af et varmt rod, hvis du gør det, så drik ansvarligt og få nogle tacos på vej tilbage til dit hotel.

Puerto Vallarta er en af ​​de mest spændende destinationer i Mexico. Det er så forskelligt. Du kan nyde en festferie, en romantisk ferie, en sporty ferie eller en resort-ferie. Du kan endda opleve alle disse ting på én gang. Puerto Vallarta er måske lille, men den har summen af ​​en meget større by. Hvis det var godt nok for Elizabeth Taylor, er det godt nok for dig.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Hvad sker der i dag

De bedste ture i Puerto Vallarta

Gennemse et udvalg af ture i Puerto Vallarta fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Puerto Vallarta til din rejseFå din guide