Almar Gay Resort Puerto Vallarta

Homoseksuel Puerto Vallarta · Byguide

Planlægger du en tur til Puerto Vallarta? Vores homoseksuelle Puerto Vallarta byguide er siden for dig.

Almar Gay Resort Puerto Vallarta

Puerto Vallarta er et af de mest populære turistmål i Mexico. Det er også et homo-mekka. LGBT+-amerikanere strømmer til Puerto Vallarta - også kendt som PV - hvert år. Du finder mange fremragende hoteller i PV, for ikke at nævne natteliv i verdensklasse. Det anses for at være de bedste foodie-destinationer i Mexico uden for hovedstaden.

En gang en søvnig fiskerby opstod Puerto Vallarta som et stort hotspot, da Elizabeth Taylor og Richard Burton gjorde det til deres andet hjem. Fra 1960'erne og fremefter har PV været en meget moderigtig destination. Det tilbyder den perfekte kombination af sol, sand og hav. I højsæsonen er det også et af de homoseksuelle steder i Amerika.

Homoseksuelle barer i Puerto Vallarta

Puerto Vallartas homoseksuelle scene er centreret omkring Zona Romantica. Det er lige i hjertet af byen. Zona Romantica er Latinamerikas største homoseksuelle. Mens LGBT + europæere strømmer til Mykonos, strømmer LGBT + amerikanere til PV. Zona Romantica bliver meget sprød og krydret om natten. Du er sikker på at have en homoseksuel gammel tid. Undgå bare at tage et skud tequila med hver drink, og du skal have det godt.

Hr. Flamingo er en af ​​de mest populære homoseksuelle barer i Puerto Vallarta. Det er i hjertet af Zona Romantica. Du vil se folk sprænge ud på gaden, når natten skrider frem. Det er et godt sted at blande sig. Gå til en civiliseret cocktail Garbo's Piano Bar. Det er opkaldt efter den store diva selv. "Tener Garbo" er en spansk sætning, der henviser til enhver eller noget, der er klassisk. Lyder det som dig?

Gå til Queens for en virkelig surrealistisk oplevelse. Det er en homoseksuel bar dedikeret til den britiske kongefamilie. Du kan se billeder af dronningen og prinsesse Diana pudset over hele væggene. Prins Andrew-billedet kan være fjernet, siden vi sidst besøgte, kom til at tænke på det. Gå ikke glip af Reinas for en dosis britisk excentricitet i Mexico. Paco's Ranch er et must-besøg. Det anses for at være den livligste homoseksuelle bar i Zona Romantica. Du vil se nogle fantastiske træk shows.

Almar Lesbian Resort Puerto Vallarta

Gay-populære hoteller i Puerto Vallarta

Meget af PVs turistindustri er skæv mod LGBT + -rejsende. Guddommelige dollars og lyserøde pund flyder frit i denne by, og penge taler sikkert. Næsten meget alle Puerto Vallarta-hoteller er enten homoseksuelle eller meget homoseksuelle. Et af de mest populære hoteller i Puerto Vallarta for homoseksuelle rejsende er Almar Resort. Det er et "lige-venligt" hotel ved strandpromenaden. Dette er et eksklusivt homoseksuelt hotel, så du kan forvente smarte værelser og fremragende service. Hotellets Top Bar er også værd at tjekke ud - den har en fantastisk udsigt over byen.

Hemmeligheder Vallarta Bay er et godt 5-stjernet valg på den berømte Malecon strandpromenade. Et andet populært valg for homoseksuelle rejsende er Marriott Puerto Vallarta. Det er lidt længere væk fra nattelivet, men du kan nemt komme til Zona Romantica og tilbage i en taxa.

Almar Gay Resort Puerto Vallarta

Oplev Puerto Vallarta

PV er i staten Jalisco og har udsigt over Banderas Bay. På tværs af bugten kan du se Punta Mita i nabolandet Nayarit. Det er værd at tage en bådtur rundt Banderas Bay. Den er fuld af delfiner og endda nogle hvaler. Du kan udforske de lokale huler og fjerntliggende strande.

Casa Kimberly er det tidligere hjem for Liz Taylor og Richard Burton. Det er nu et luksushotel. Du kan blive der, hvis du har dybe lommer. Mangler du ikke, kan du altid komme ind til en cocktail i en meget swanky indstilling. Malecon strandpromenaden er hvor du finder PV's bedste butikker. Læs mere: Ting at gøre i Puerto Vallarta.

Homoseksuelle badehuse i Puerto Vallarta

Der er et homoseksuelt badehus i Puerto Vallarta, der hedder Spartacus. Det er et godt sted at køle ned og give afkald på spænding, for at sige det. Det er spredt over fire etager. I de travleste måneder kan det blive fyldt med mænd, der alle søger en ting og kun én ting. Det er lige i hjertet af det homoseksuelle distrikt.

At komme til Puerto Vallarta

Du flyver til Licenciado Gustavo Díaz Ordaz International Airport (PVR). Mange fly fra USA eller Europa lander i Mexico City. Forbindelsesflyvningen til PV tager omkring 1 time og 30 minutter. Du flyver over nogle meget dramatiske bjerge, når du nærmer dig PV. Fra USA er der også direkte fly til Puerto Vallarta fra Los Angeles, New York City, Atlanta og andre større knudepunkter.

Ofte stillede spørgsmål om Puerto Vallarta

At komme rundt i Puerto Vallarta

Puerto Vallarta er ret kompakt, så du kan gå. Det er meget godt fodgængere. Din udforskning skal begynde på Malecon, hvor du finder det berømte Puerto Vallarta-skilt. Et vigtigt sted for en fotomulighed.

Taxa

Taxier er dit bedste valg, hvis du ikke går, især hvis du rejser fra dit hotel til byen. Nogle hoteller er meget centrale, så du behøver ikke en taxa.

Bus

Du kan få bussen over hele Puerto Vallarta. Det er billigt, og det kan være ujævn. De siger, at du ved, at du er i centrum i Puerto Vallarta, når du begynder at vibrere. Tag tankerne ud af tagrenden, tak. Det er fordi nogle af vejene er ujævn.

Er Puerto Vallarta sikkert?

Folk bekymrer sig om sikkerheden i Mexico. Puerto Vallarta er en af ​​de sikreste byer i landet. Sierra Madre-bjergene omkring PV beskytter det mod orkaner. Metaforisk kan man sige, at bjergene også holder det sikkert fra kriminalitet.

Hvor dyrt er Puerto Vallarta?

Kan udføres efter amerikanske standarder, men pebret efter mexicanske standarder. Stort set på grund af mængden af ​​amerikanske penge på Puerto Vallarta ejendomsmarkedet. Du kan lave PV billigt, eller du kan gøre det i luksus.

Hvornår skal man besøge Puerto Vallarta

April - juni er et godt tidspunkt at besøge Puerto Vallarta. Det er lidt billigere og mindre fyldt med turister. Højsæsonen løber fra december - april.

Alle fotos med tilladelse fra Almar Resort.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.