The Masthead Resort Provincetown

Aktiviteter i Provincetown

Provincetown er lille, men det er en actionfyldt destination

Sandstrande, fyrtårne, skrånende klitter og et blomstrende homoseksuelt samfund kommer alle til at tænke på, når man tænker på Provincetown. I årtier er denne lille by i massageformede massacheutses blevet invaderet hver sommer af horder af homoseksuelle rejsende, der er ivrige efter at udforske den liberale og boheme kultur i denne unikke bosættelse på spidsen af ​​Cape Cod-halvøen.

Provincetown fungerede som et kunstnersamfund i 1960'erne og har formået at bevare sin kreative og frie ånd, og i dag kan homoseksuelle rejsende nyde en række aktiviteter og muligheder for opdagelse centreret omkring byens unikke kultur, naturlige landskab og homoseksuelle. Provincetown er en destination lavet for homoseksuelle rejsende.

Homoseksuel Provincetown

Kommerciel gade

Strækker sig tre miles langs kysten af ​​Cape Cod, kan Commercial Street meget vel være Provincetowns mest charmerende gade. Center for aktivitet, underholdning og samfund i byen, Commercial Street, er smal og malerisk, foret med barer, restauranter og caféer og oser af New England-vibes. Om sommeren er gaden det perfekte sted at tilbringe en aften, nippe til en forfriskende drink og se på folk.

Udover at være vært for de fleste af byens nattelivssteder, er Commercial Street også hvor rejsende vil finde de bedste kulinariske tilbud. Provincetown er berømt for sin friske fisk og skaldyr, og Commerical Street er foret med restauranter, der lover de mest lækre og atmosfæriske madoplevelser. Provincetown Portuguese Bakery er en hæfteklammer til madscenen her og sælger et udvalg af udsøgte hjemmebagte portugisiske delikatesser.

Mange af Provincetowns uafhængige gallerier og kunstbutikker ligger langs Commerical Street, og rejsende kan glæde sig over de rigelige tilbud af kunstværker inspireret af kystlandskabet og det blomstrende samfund i byen.

Homoseksuelle barer i Provincetown

Enhver sommeraften er West End-området i Provincetowns Commerical street en travl bikube af LGBT + -personer, der nyder en solbeskinnet drink i en af ​​de mange homoseksuelle barer, der ligger langs gaderne. Rækken af ​​barer her er varieret og dynamisk, hvor homoseksuelle rejsende lige er i stand til at nyde en afslappende drink på et kendetegnende udenfor dæk, da de skal feste ind i de tidlige timer på en hedonistisk Provincetown strandrave.

Juvelen i kronen, der er Provincetowns homoseksuelle natteliv Paramount, en natklub ved stranden med et stort udenfor dækområde og avanceret belysning og lydsystemer. Klubben er Provincetowns største og mest populære og tiltrækker tusindvis af homoseksuelle rejsende hver sommer ud over den imponerende liste over verdenskendte DJ'er og kunstnere, der optræder her.

Provincetown er også hjemsted for et antal mindre og mere intime homoseksuelle barer. Her kan det indbydende New England opleves med hyggeligt interiør, ufiltreret udsigt over Cape Cod Bay og en venlig samfundsfornemmelse. Nogle af de mest populære og mindre barer i byen inkluderer Aqua Bar, Skibsvrag Lounge , Wave. Læs mere: En homoseksuel guide til Provincetown.

Hvalsafari

Hvalsafari i Provincetown

Provincetown har påberåbt sig Atlanterhavet til handel. Oprindeligt var dette i form af hvalfangst, hvorved lokale hvalfangere ville jage og sælge hvalprodukter til producenter og fødevareforarbejdere. I dag spiller hvaler stadig en vigtig rolle i byens økonomi, men af ​​en mere human grund - hvalsafari, en af ​​Provincetowns mest populære aktiviteter for rejsende.

Foråret og efteråret er de bedste tidspunkter for at få et glimt af de betagende giganter, der kalder vandet omkring Provincetown hjem. Fin-, højre- og pukkelhvaler kan alle ses fra nogen af ​​de mange hvalsafari, der afgår fra byen hver morgen, og de med et skarpt øje kan også få øje på sæler, delfiner og søløver.

Pilgrimsmonument

Provincetown var det oprindelige landingssted for Mayflower, skibet, der købte de første europæiske bosættere til hvad der senere skulle blive USA i 1620. Bosætterne tilbragte fem uger på at udforske Cape Cod-området, før de sejlede videre til Plymouth. Monumentet, der tårner over byen i dag, blev afsluttet i 1910 med præsident Theodore Roosevelt, der lagde hjørnestenen. Dedikeret til de første bosættere er monumentet den største granitstruktur i USA og når en imponerende højde på 252 fod.

Besøgende kan bestige monumentet, som har 116 trin og 60 ramper for at sætte pris på den fantastiske udsigt over Provincetown og den omkringliggende bugt. Der er også et lille museum i bunden af ​​strukturen, hvor besøgende kan opdage monumentets historie og læse personlige konti fra bosættere, der først koloniserede området.

Kunsthuset

Med sin historiske og blomstrende homoseksuelle lokale og besøgende befolkning er det ingen overraskelse, at Provincetown kan prale af en blomstrende teaterscene. I årtier har de homoseksuelle rejsende, der har besøgt byen, købt en unik kunstnerisk og kreativ kultur med dem, der har kulmineret i et unikt forhold til teatret og scenekunst i Provincetown.

Art House er epicentret for Provincetowns kreative output og er vært for adskillige touring shows og kunstnere samt lokale talenter. Teatret har hilst legender fra hele spektret velkommen, herunder flere Ru Pauls Drag Race alum, Patti Smith, Margaret Cho og Alan Cumming.

Provincetown Gay Strande

Provincetown Strande

De vigtigste strande i Provincetown er Herring Cove Beach og Race Point Beach. Herring Cove har flest faciliteter med takeaway-kiosker, toiletter og brusere på stedet. Til venstre for pavillonen finder du tre miles af uafbrudt strand op til fyrtårnet ved Long Point. Du finder masser af nøgen solbadere med kundekredsen næsten udelukkende homoseksuelle. Der er meget tolerance i Provincetown, og denne strand er ikke anderledes - du skal være velkommen.

Kombiner Boston med Provincetown

Mange mennesker kombinerer Boston med Provincetown, da det kun er 90 minutters færgetur. Boston er en fantastisk destination at kombinere med Provincetown, og det er en by, hvor du finder en lille homoscene og masser af museer. Læs mere: Ting at gøre i Boston.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i Provincetown

Gennemse et udvalg af ture i Provincetown fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Provincetown til din rejseFå din guide