Singapore Gay snydeark

Singapore Gay snydeark

På trods af at det kun er en lille prik på verdenskortet, er Singapore en økonomisk ”storebror” i Sydøstasien.

Landet tog kun 50 år at udvikle sig fra en travl kolonihavn til en glimrende, ultra moderne bystat, der aldrig sover. I dag er Singapore en smeltedigel af forskellige kulturer, tro og etnicitet. Befolkningen er en vidunderlig blanding af 75% kinesere, 13% malaysere, 10% indianere og en knivspids af alle andre steder.

Det er derfor næppe overraskende at vide, at Singapore har nogle temmelig usædvanlige love og skikke. Her er vores krybbeark med interessante fakta, som første gang lyserøde rejsende burde vide om dette fantastiske lille land.

1. Ingen tygge.

Mærkeligt, men sandt. Tyggegummi er forbudt i Singapore. Kun tyggegummi af terapeutisk værdi er tilladt. Gummi kan købes hos en læge, men skal ordineres.

2. Ingen toldfritagelse for cigaretter.

Dårlige nyheder for rygerne. Der er ingen toldfri indrømmelse for cigaretter og andre tobaksvarer, når de kommer ind i Singapore. Forvent at betale skat af det, du bringer til Singapore.

3. Rygning forbudt.

Singapore fører Asien med sine røgfri politikker. Rygning er ikke tilladt i områder med aircondition, offentlige spisesteder eller inden for en radius af fem meter fra alle bygningens indgange. Hvis du er et poof, der puster, så kig efter de udpegede rygeområder.

4. Singaporeere vælger de længste køer.

Singaporeere mener, at længere køer simpelthen betyder bedre mad. Begæret efter godt lokalt køkken betyder, at din hvis singaporeanske venner ser en lang kø, vil de sandsynligvis deltage i den.

5. Det er ikke længere teknisk ulovligt at have homosex.

Paragraf 377A i Singapores straffelov, der kriminaliserer homosex, blev omstødt i 2022. Ægteskabsligestilling er stadig et stykke vej fra at blive legaliseret i Singapore.

6. Singapore har sit eget sprog - "Singlish".

Singlish er et unikt sprog, der er skabt af årtier med multikulturalisme. Engelsk blandes med et drys af ægte og sammensatte ord fra mandarin, malay, tamil og de lokale dialekter. Vær ikke for overrasket, når nogen tilføjer en "lah" eller "meh" i slutningen af ​​en sætning.

7. Tab ikke affald.

Singapore er knirkende rent. Hvorfor? Littering bærer en bøde på ca. 300 dollars for førstegangsovertrædere. Hvis du bliver fanget igen, fejer du gaderne i en neonorange vest, der siger "Corrective Work Order". Du er blevet advaret.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i Singapore

Gennemse et udvalg af ture i Singapore fra vores partnere med gratis afbestilling 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Singapore til din rejseFå din guide