De bedste gratis attraktioner i Singapore

De bedste gratis attraktioner i Singapore

Singapore er måske et af de dyreste lande at besøge i Sydøstasien, men med lidt planlægning kan du nyde mange af de bedste seværdigheder gratis!

Udforsk Singapore billigt med vores guide til de bedste freebies i byen.

 

1. Chinatown

 

Denne etiske enklave af tidlige kinesiske nybyggere er yndlingsstedet for singaporianere for billige spisesteder og køb. Lidt turistet, men Chinatown bevarer stadig en stærk følelse af historie og vitalitet. Tag en eftermiddagstur og beundre de traditionelle butikshuse med fantasifulde facader, der ligger langs Chinatowns gade.

 

2. Templer, kirker og moskeer

 

Udforsk det udsøgte håndværk i Thian Hock Kheng Temple i Telok Ayer, Sri Mariammam Temple i Chinatown og Sultan Mosque ved Kampong Glam. St Andrew's Cathedral, Singapores største kirke og den armenske kirke, Singapores mindste og ældste (bygget i 1836) kirke er også et besøg værd. Der er gratis adgang.

 

Singapore-floden3. Singapore-floden

 

Spor Singapores historie ved at tage en tur langs floden. Start fra Raffles Place og kør mod Clarke Quay, og nyd kontrasten mellem gamle shophouses og tårnhøje skyskrabere.

 

4. Poserer med Merlion og spadserer på Marina Bay Boardwalk

 

Merlion er en 8.6 meter høj statue med et løvehoved og en fiskekrop. Det symboliserer Singapores grundlæggende legende og dets identitet som en havn. Stil et foto med Merlion, før du tager en fritidstur rundt i Marina Bay for mere gratis naturskønne seværdigheder.

 

5. Kunst på Esplanaden

 

Det berømte durian-formede ikon i Singapore har altid noget 'gratis' at tilbyde - kunstudstillinger, livekoncerter eller teaterforestillinger. Esplanade er vært for gratis kortfilm, udstillinger og musikfestivaler.

 

6. Den botaniske have

 

Botanic Gardens er vært for fremragende gratis udendørs koncerter. Medbring en måtte og en picnic kurv og nyd musikken.

 

Haver ved bugten SG7. Haver ved bugten

 

Den seneste og mest tydelige tilføjelse til Singapore skyline. Haver ved bugten er ingen normal have. Det er en urban oase med højteknologiske "Supertrees", der spiller musik om aftenen. Alt hvad du skal gøre er at læne dig tilbage og slappe af, mens du bliver forbløffet over Marina Bay Sands pragt.

 

8. Sentosa

 

Nyd gratis attraktioner som en åben dobbeltdækker bustur, Animal & Bird Encounters og solbadning på Sentosas uberørte strande. Kom gratis ind i Resorts World Sentosa ved at gå ombord på shuttlen leveret af Universal Studios Singapore på hoteller langs Orchard Road eller Bencoolen/Marina-området.

 

9. Festlige festligheder og spektakulære fyrværkeri

 

Det bedste tidspunkt at besøge Singapore er utvivlsomt under en festival. Der er gratis arrangementer og aktiviteter i massevis. På NYE eller Singapores nationaldag den 9. august får du se fantastisk fyrværkeri ved Marina Bay.

 

10. Roaming i Pulau Ubin

 

Naturelskere vil elske Pulau Ubin - en rustik ø i Singapore. Det er som at tage en tur tilbage i tiden, da landsbyerne stadig eksisterer der. Besøg det unikke Chek Jawa (gratis adgang) - et massivt vådområde, der er hjemsted for koraller, fisk og andet havliv.

 

Gillman Kaserne SG11. Bliv inspireret på Gillman Barracks

 

Gillman Barracks er Singapores nyeste mødested for moderne kunst. Denne tidligere hærslejr huser 13 gallerier i bygninger fra kolonitiden. Der er gratis adgang.

 

12. Rejse til Haw Par Villa

 

Ind i kinesiske legender og mytologi? Besøg derefter Haw Par Villa, en farverig forlystelsespark, hvor mere end 150 dioramaer viser scener fra berømte kinesiske historier.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

De bedste ture i Singapore

Gennemse et udvalg af ture i Singapore fra vores partnere med gratis afbestilling 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Singapore til din rejseFå din guide