Homoseksuelle Washington DC

Den essentielle LGBTQ+ rejseguide til Washington, DC

Velkommen til Washington, DC - hovedstaden i USA. Magtens sæde er vært for en masse amerikansk historie sammen med museer og monumenter, men det handler ikke kun om officielt udseende mennesker, der skynder sig gennem byen. Hvis du er i byen et par dage, er der masser af kultur, natteliv og LGBTQ+-venlige steder at tjekke ud. 

Homoseksuelle Washington DCWashington, DC har en blomstrende LGBTQ+-scene med mange barer, restauranter og butikker at udforske.

Hvis du vover dig blot et par gader nordpå fra Det Hvide Hus, befinder du dig i et andet Washington, DC. Dupont Circle og Adams Morgan er hovedstadens kunstneriske, eklektiske og homoseksuelle kvarterer - hjemsted for livlige barer, hyggelige caféer, spændende restauranter og unikke butikker. 

Det er her, DC virkelig kommer til live, og hvor LGBTQ+-scenen blomstrer. Vores essentielle LGBTQ+-guide til Washington, DC tager dig gennem de bedste ting at gøre med venner, familie og partnere, såvel som LGBTQ+-ejede restauranter, barer og butikker! 

Ting at gøre og se i Washington, DC 

Første ting først - når du er i DC skal du se Det Hvide Hus. Præsidentens historiske hjem og kontor er omgivet af smukke parker og haver, som er tilgængelige for offentligheden - det samme er huset, hvis du book en rundvisning i Det Hvide Hus på forhånd!

Kun en kort gåtur fra Det Hvide Hus kan du finde National Mall, den berømte græsklædte stribe, der viser ikoniske vartegn såsom Washington Monument og Lincoln Memorial. Hvorfor ikke tage fat i dine venner og leje nogle cykler for at udforske mindesmærkerne langs Mall? Glem ikke at tage et billede med Abe. 

The National Mall i Washington, DCNational Mall strækker sig over 2 km og er hjemsted for ikoniske monumenter og museer.

Det tager lidt over en time at gå langs National Mall. Hvis du er interesseret i historie og museer, er du heldig - nogle af Washington, DCs bedste museer og gallerier er også langs Mall! Smithsonian National Museum of Natural History har utrolige udstillinger om uddøde dyr, sjældne ædelstene og andre fascinerende stykker historie om vores planet - entré er gratis. Dette er et fantastisk museum for familier med børn. For kunstelskere, den National Gallery of Art er mindre end fem minutters gang væk og har en omfattende samling af amerikansk og europæisk kunst samt en skulpturhave. Andre museer langs National Mall omfatter Nationalmuseet for afroamerikansk historie og kultur, Hirshhorn Museum og Skulpturhave, såvel som mange andre - du kan bruge uger på at udforske denne kulturrige by!

Natural History Museum Washington, DCDer er over 70 forskellige museer i Washington, DC.

For noget LGBTQ-specifik historie anbefaler vi at besøge Holocaust Memorial museum. Der kan du lære om homoseksualitet og forfølgelsen af ​​homoseksuelle mænd under det nazistiske regime, hvor op mod 15,000 blev interneret i koncentrationslejre. 

Noget vi grundigt anbefaler er et besøg på Rigsarkivets museum - hjemsted for både uafhængighedserklæringen og forfatningen. Hver gang vi har besøgt Washington, DC, er vi altid overrasket over, hvor stille dette museum er mod slutningen af ​​dagen, og hvor hurtigt du kan se disse ikoniske stykker historie.

Nationalarkivmuseet er hjemsted for uafhængighedserklæringen.

Washington, DC har langt mere til sig end historie og politik. Det har også et væld af livlige områder spækket med kulinariske lækkerier. Adams Morgan-kvarteret er centreret omkring 18th Street og byder på en overflod af eklektiske barer, cool musiksteder og internationale restauranter. Udforsk området med dets skæve vægmalerier på lyst malede murstenshuse, og gennemse uafhængige boghandlere og vintagetøjbutikker, der sørger for en romantisk eftermiddagsaktivitet. DC føles pludselig ikke så selskabelig alligevel! 

Adams Morgan kvarterAdams Morgan er centreret omkring 18th Street i Washington, DC.

Hvis du rejser med en gruppe, kan det være svært at gøre alle glade. Det er derfor, vi elsker Unionens marked - en gourmetmadhal med over 40 lokale leverandører, der sender dig på en kulinarisk tur rundt i verden. Det er dog meget mere end et madmarked, der er også shopping, kunst, underholdning og samfundsbegivenheder for at holde dig underholdt. 

Spise og shoppe i Washington, DC 

Start din dag rigtigt med et frisklavet wienerbrød fra homo-ejede Three Fifty Bakery and Coffee på 17th og U Street.

Three Fifty Bakery i Washington, DCGay-ejet bageri Three Fifty. 

For dem, der har brug for noget mere væsentligt, måske endda lidt senere på dagen, stop kl Nellie's Sports Bar berømt for deres Drag Brunch på lørdage og søndage. Vær advaret, du kan blive bedt om at deltage! 

Til middag kan du tage til Annies Paramount Steakhouse i Dupont Circle-kvarteret - opkaldt efter ejerens søster, som banede vejen for at omfavne LGBTQ+-samfundet.

Annies Paramount SteakhouseAnnie's Paramount Steakhouse i Dupont Circle. 

Hvis du har en sød tand eller vil overraske dine kære med en sød overraskelse, bør du tjekke LGBTQ-ejede Capital Candy Jar. Og til alle jer retro-vintage-elskere derude, Miss Pixie's på 14th Street har vintage- og art deco-møbler, tilbehør og kunst, som du kan kigge igennem i timevis. 

Få mere at vide om Washington, DC LGBTQ-ejede virksomheder her! 

LGBTQ+ barer og klubber i Washington, DC 

Det meste af Washington, DCs (LGBTQ+) natteliv foregår omkring Dupont Circle og Logan Circle samt Adams Morgan-kvarteret. Der er en bar for alle, fra afslappet sportsbar til smart tilholdssted. 

Dupont Circle, Washington, DCDupont Circle og Logan Circle er hjemsted for mange homoseksuelle barer i Washington, DC.

JR's Bar og Grill har serveret fantastiske cocktails siden 1986! Beliggende nær metrostationen Dupont Circle, har denne afslappede videobar daglige happy hour-tilbud og er vært for sjove begivenheder såsom sange og filmvisninger. 

Pitchers DC & En egen liga i Adams Morgan-området er et must-besøg LGBTQ+ barer i DC. Pitchers er en homoseksuel bar med sportstema med den tilstødende - og ikoniske - A League Of Her Own for lesbiske og queer kvinder. Det rummelige interiør har skærme til sportsfans og to terrasser. De serverer pub grub og et stort udvalg af drinks. Gå ikke glip af deres temabegivenheder - dansegulvet bliver super travlt i weekenden med live DJ's og dragshows. 

Pitchers DCPitchers DC og A League Of Her Own er to af byens mest populære LGBTQ+ spillesteder. 

Ikke til sport? Den beskidte gås på U Street er et smart homo-hangout med en tagterrasse og en martini-menu. Weekender bliver vilde med live DJs. PS Denne bar er besat af Britney Spears (er vi ikke alle?!). 

Gå til noget mere afslappet og afslappet Brygning af rød bjørn. Dette homo-ejede mikrobryggeri serverer håndværksøl sammen med lokale cider og afholder regelmæssige trivia-aftener og drag-begivenheder.

Brygning af rød bjørnRed Bear Brewing er et homo-ejet mikrobryggeri. 

Hvis du ønsker at fortsætte din nat, gå til Nummer Ni nær Logan Circle. Denne homoseksuelle natklub og videobar har regelmæssige temafester, meget opfindsomme cocktails og er åben til sent hver aften! 

Besætningsklubben er Washington, DC's eneste gay sauna og herreklub i DC - det er også den længst kørende! Beliggende i Logan Circle, er det åbent 24/7 og kan prale af en labyrint, dampbad, finsk sauna, private hytter og fitnesscenter. Hvad mere har du brug for? 

Tjek vores homoseksuelle kort over Washington, DC natteliv!

LGBTQ+-venlige hoteller i Washington, DC 

Vores samfund er mest synligt i Dupont Circle og Adams Morgan. Det er også her, du finder de fleste LGBTQ-venlige og imødekommende hoteller!

Homoseksuelle hoteller i Washington, DCDer er mange fantastiske hotelvalg for LGBTQ+-rejsende i Washington, DC.

Det 4-stjernede Dupont Circle Hotel er beliggende i hjertet af Washington, DC's travle homoseksuelle distrikt og har stilfulde værelser med en smart bar fra midten af ​​århundredet på stedet. Den ikoniske lesbiske bar A League Of Her Own ligger kun 15 minutters gang herfra. 

Hvis du kan lide at udforske byen til fods, så er det St Gregory Hotel er i en fantastisk beliggenhed i DC. Beliggende i Dupont Circle, tager det kun 20 minutter at gå til Det Hvide Hus og yderligere 10 minutter til Washington Monument. Dette 4-stjernede hotel tilbyder moderne værelser og en moderne bar og grill på stedet. 

Det 4-stjernede Madera Hotel har stilfulde og rummelige værelser midt i Washington, DCs homoseksuelle natteliv, kun få minutter fra byens bedste homoseksuelle barer og klubber. Denne byferie serverer nyt amerikansk køkken og hyggefødevarer på stedets restaurant Firefly. 

Gay Pride og begivenheder i Washington, DC 

Washington, DC har ikke bare et fantastisk udvalg af LGBTQ+ spillesteder, men det er også vært for nogle fantastiske begivenheder for samfundet i løbet af året.

Capital Pride i Washington, DCCapital Pride inkluderer en parade, festival og koncert med tusindvis af besøgende hvert år.

Capital Pride er en af ​​årets største begivenheder, der finder sted under LGBTQ+ historiemåneden juni. Med en kæmpe parade, festival og gadefester med berømte DJ's og dragstjerner er denne Pride en af ​​de mest populære i USA! 

DC har længe været en populær destination for det sorte LGBTQ+-fællesskab og var et af de første steder, hvor der var vært for en dedikeret sort homoseksuel pride i USA. I over 30 år nu har DC Black Pride fundet sted i maj og tiltrækker over 40,000 besøgende hvert år. 

Andre bemærkelsesværdige LGBTQ+-begivenheder i Washington, DC inkluderer Capital Trans Pride i maj, DC Leather Pride Weekend i maj og 17th Street High Heel Drag Race i oktober. Sidstnævnte tiltrækker op til 100,000 tilskuere hvert år, mens over 100 drag queens kører ned ad 17th street i kunstfærdige tøj. Vær advaret... du vil se drag queens falde om, og du vil se hård konkurrence! 

For mere information om, hvad Washington, DC har at tilbyde, besøg Washington.org/LGBTQ.

Læs mere om Washington, DC på TravelGay! De bedste TikToks fra Washington DC: Ting at lave i Washington , Ikoniske LGBTQ+-steder at besøge i Washington, DC.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Hvad sker der i dag

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i Washington DC

Gennemse et udvalg af ture i Washington DC fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Washington DC til din rejseFå din guide