Phuket Pride 2014

Phuket Pride 2014 rejser 330,000 baht

Phuket Loves You-klubben har meddelt, at Phuket Pride i 2014 hævede 330,000 baht, hvilket bragte det samlede hævede i løbet af de sidste tre år til over 600,000 baht.

Efter at have bevaret nogle midler til fremtidige begivenheder, distribueres 300,000 baht The Life Home Project Foundation Phuket og PLU Community Project, der arbejder for at øge bevidstheden om risikoen for hiv og sikrere sex i Patong.

Pengene mPhuket Pride åbningsfestsom rejst ved begivenheder, herunder Phuket Pride Pool Party, en dagstur til Raya-øen, gallamiddag og velgørenhedsauktion, Garland Party & Mr Phuket Pride-konkurrence og Sunset Beach Party.

2014-temaet 'Fejring af hvem vi er' blev designet til at tilskynde alle LGBT-folk til at komme ud og have det sjovt, at invitere lige venner til at deltage og nedbryde barrierer for intolerance og samtidig skaffe penge til velgørenhed.

Under gallamiddagen afholdt på Millennium resort i Patong holdt formanden for PLU Community Project Team, Ken Miller, en følelsesladet præsentation om målene for PLU Club, som modtog en stående ovation fra alle tilstedeværende.

Formanden for PLU Ian Phillips sagde "I år var det ekstremt udfordrende at samle en uge med begivenheder og forsøge at planlægge dem omkring valg, der blev udskrevet og aflyst. Det kunne kun lade sig gøre ved det hårde arbejde og dedikation fra mange mennesker, både thailandske og farang og de steder, der fik disse begivenheder til at ske."

Phuket Pride Garland valgpartiGrand Parade gennem gaderne i Patong fandt ikke sted i år. De homoseksuelle virksomhedsejere fra Soi Paradise besluttede, at de foretrækker en lille parade omkring gaden tæt på Paradise.

PLU-klubben planlægger at udvide den række af begivenheder, den afholder i løbet af året; ikke kun i Patong, men i hele det homoseksuelle samfund, der ligger omkring resten af ​​Phuket Island.

billedkredit - Phuket Pride-websted

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i Phuket

Gennemse et udvalg af ture i Phuket fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Phuket til din rejseFå din guide