Michael & Matt

Michael & Matt rejser verden rundt som homoseksuelle ægtemænd

At rejse verden rundt med Michael & Matt

Michael og Matt mødtes via Youtube i 2013. De beskriver sig selv som "to rejsebesatte ægtemænd fra Portland, Oregon."

Matt udsendte en kommende video, og et år senere sendte Michael et svar. Michael boede i Nebraska eller "USA's døde centrum", som han kaldte det. Han fløj til Seattle at møde Matt for første gang.

Efter fire år i Nebraska flyttede de til Portland. Som Matt siger "Vi gik fra nul til hundrede virkelig hurtigt. Vores første indtryk af hinanden var vores kommende historie. Vi var i ret ens situationer. Vi havde begge religiøs baggrund, da han voksede op. Michael skulle til at gå på tandlægeskole og Jeg var ved at søge ind på medicinstudiet."

Michael & Matt

Matt havde allerede opbygget en tilstedeværelse på Youtube, men Michael var bekymret for at blive for synlig på sociale medier, før han gik ind i den professionelle verden. Vil folk ikke ansætte dig, hvis de ser noget, de ikke kan lide? Han har siden indset, at sociale medier ikke vil holde dig tilbage i dit professionelle liv: "Medmindre du kun laver Only Fans!"

Kommer ud

Hvilket kommende råd ville de give til folk med mere konservativ baggrund? "Sikkerhed er førsteprioritet. Så hvis det ikke er sikkert at komme ud, så beskyt dig selv. Det er vigtigt at indse, at uden for din boble kan du blive accepteret. Du kan også finde håb online. Du kan finde andre mennesker i lignende omstændigheder, dele historier og have chancen for at være åben."

Se hele interviewet

Hvordan finder du succes på sociale medier?

De har opbygget en del følgere online. Er der en formel? "Der skal være en metode til galskaben. Det hænger sammen med det sidste spørgsmål. Hvordan finder man et fællesskab, når man føler, at man ikke kan komme ud?" For Matt, der fandt sted i gymnasiet: "Jeg var femten, Youtube var nyt, og der var ikke meget buzz om det. Jeg ledte efter en måde at lave videoer til Myspace på. Jeg så folk lave videoblogs og gik ned af kaninen. hul. Jeg fandt folk som mig, der gjorde det, og mange af dem var også lukkede. Jeg skabte dybe forbindelser tidligt. De blomstrede op. Jeg ser folk som Tyler Oakley lave fantastiske ting. Vi har lavet Youtube i årevis. ."

De flyttede også videre Instagram , TikTok efterhånden som de nye platforme dukkede op. "Hvis du ikke poster indhold regelmæssigt, vil du ikke vokse. Folk er også interesserede i at se et homoseksuelt par leve deres liv. Det er et publikum, vi har grebet ind i. Du kunne gå efter mode eller rejser osv. Når du først har fundet den niche, skal du også finde glæde i den. Hvis du ikke gør det, er det ikke nemt at få folk til at tage på den rejse med dig. Internettet er også en test af ægthed. Hvis du poster noget, kan folk se igennem det . Er denne person autentisk, eller er dette clickbait?"

Matt undgår Clubhouse og Snapchat, da han ikke kan lide at bruge dem. Dette er bestemt nøglen, hvis du ønsker at lancere dig selv på sociale medier: find en platform, du kan lide, og forbliv autentisk. Dans ikke rundt på Tiktok, medmindre du faktisk vil. Du kan ikke forfalske det, før du gør det på sociale medier.

"Jeg har altid brugt internettet til at lufte ud, til at bearbejde tanker og afvise ideer fra andre mennesker. Det er der, jeg henter min inspiration. Jeg har alle disse tanker, og jeg er nødt til at slukke dem, ellers eksploderer jeg."

Michael & Matt

Lyt som en podcast

Lyt på Apple Podcasts Lyt på Google Podcasts Lyt på Spotify

Vandreture natten over i Chiang Mai

Rejser har spillet en stor rolle i både Michael og Matts liv. Matts rejser lærte ham mange ting, ikke mindst at elske Portland, hans hjemby. Før han rejste, troede han, at det var det kedeligste sted i verden. At se verden tillod ham at se den sande værdi af den. Mens mange amerikanere ikke har pas, er antallet langt højere blandt LGBT+-amerikanere.

De havde deres homoseksuel bryllupsrejse i Thailand. "Vi tog afsted i juni - det er meget varmt i Thailand i juni! Jeg elsker at stå af flyet og føle, at jeg er i en anden verden." De havde rejst rundt i Europa og Sydamerika inden bryllupsrejsen, men Thailand var noget andet.

Matt reserverede det meste af turen, og Michael opdagede, noget til sin forfærdelse, at en vandretur natten over Chiang Mai ville finde sted. Det var en lille tur ledet af en lokal. Juni er regntiden, så det væltede ned hele natten. De satte sig i en lille lastbil og kørte i et par timer. De havde fem minutter på et marked til at købe forsyninger. Vandreturen begyndte i en rismark. De havde én paraply imellem sig og brugte en affaldspose som poncho. De måtte bekæmpe udvaskninger over en syv timer lang vandretur. På toppen af ​​en bakke blev de mødt med, hvad der ville have været en fantastisk udsigt, men der var kun tåge, så de kunne ikke se noget.

Selvom vandreturen var en ret vild oplevelse, betragter de ved nærmere eftertanke den som en succes. Det er i hvert fald en historie, du ikke glemmer. Når du rejser som par, må du gå på kompromis - selv syv timers vandreture om natten.

Bucket list destinationer

Måske er den mest overraskende destination, de faldt for Skotland. Bortset fra Matts madforgiftningsoplevelse på sin første tur (grillet havtaske!), har de nydt den nordligste del af Storbritannien. Skotland "var som en side revet ud af en eventyrbog."

Deres foretrukne årlige destination er Puerto Vallarta. Der er et direkte fly fra Portland, så det er nemt at få adgang til. Den har også en kæmpe homoscene, og den er mere autentisk mexicansk end mange andre turistede steder – som f.eks. Cancun. Du kan tage på bådture, udforske madscenen og endda tage en udflugt i junglen.

De besøgte for nylig New Orleans og har nogle anbefalinger. Bourbon St kan blive ret hektisk, men der er masser at se i Downtown. Du kan også prøve en cykeltur og opdage historien om New Orleans: hjemsted for voodoo, jazz og fastelavn. Til sidst spurgte vi, hvor de vil hen næste gang.

Michaels bucket list: Australien , New Zealand

Sted at besøge igen: Japan

Matts bucket list: Indien

Sted at besøge igen: Salamanca

Følg Michael og Matt videre Instagram eller besøg MichaelAndMatt.com.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i Chiang Mai

Gennemse et udvalg af ture i Chiang Mai fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Chiang Mai til din rejseFå din guide