På en køldag kan du stå på ski for evigt

På en køldag kan du stå på ski for evigt

Vinteren er muligvis ikke højsæson for Europa; men fra januar til marts kommer homoseksuelle vintersportfans til Europa for at stå på ski, feste og få nye venner på en af ​​disse veletablerede homoseksuelle ski-begivenheder.

Arosa Gay Ski Week - Schweiz

Arosa Gay Ski uge 1Arosa Gay Ski Week blev lanceret i 2005 og er ingen nybegynder i LGBT-vinterbegivenheden. Den homoseksuelle venlige udvej Arosa i de schweiziske alper er vært for denne populære begivenhed hvert år i januar.

Resortet har en imponerende kulisse i Graubündens bjerglandskab. Arosas basishøjde er 5,900 fod, med det lodrette fald på mindre end 2,800 fod - ideel til cruisingski.

Aktiviteterne finder sted forskellige steder i hele Arosa. Arrangørerne indbringer internationale handlinger i verdensklasse og homoseksuelle favorit DJ'er som Micky Friedman (Berlin), Juiceppe (Zürich), Steven Redant (Barcelona) osv.

Et bredt udvalg af bøssevennlige hoteller og lejligheder er tilgængelige, men book i god tid.

[Klik her for hoteller i Arosa, Schweiz]

Gay Snowhappening - Østrig

Homoseksuel snefald 1Dette er måske den længstvarende homoseksuelle skibegivenhed i Europa. Gay Snowhappening finder sted hvert år i marts i Sölden og byder på et sjovt program af aktiviteter og eventyr - skiløb, snowboarding, joviale hytteaftener og dansefester.

Kendte kredsløbspartier som Salvation (Berlin), Forever Tel Aviv (Tel Aviv), Syndere (München), SEXY CGN (Köln), Cirkus (Wien) og OMG (Prag) har alle tilsluttet sig arrangementet med en all-star DJ lineup, dansere og kunstnere.

Der er mange billige hoteller og resorts i Sölden, selvom de hurtigt sælges i højsæsonen.

[Klik her for hoteller i Sölden, Østrig]

European Snow Pride - Fransk vin

Med mere end 600 deltagere fra alEuropæisk snestolthed 1l over Europa, Nordamerika og videre er European Snow Pride en af ​​de største homoseksuelle vintersport- og musikfestivaler i Europa.

Den ugelange begivenhed finder sted i marts i det snesikre feriested Tignes i verdensklasse, Espace Killy (Tignes+Val d'Isère) i de franske alper. Arrangørerne har etableret et unikt partnerskab med feriestedet, der forpligter sig til vigtige spørgsmål vedrørende LGBT-samfundet, støtter homoseksuelle ægteskaber og bekæmper homofobisk diskrimination.

Espace Killy dækker mere end 300 kilometer pister, spredt over 10,000 hektar og betragtes som et af de smukkeste skiområder i verden.

[Klik her for hoteller i Tignes, Frankrig]

European Gay Ski Week - Fransk vin

Europæiske uge for homoseksuelle ski 1Ligesom Snow Pride-arrangementet afholdes den årlige European Gay Ski Week (EGSW) i Fransk vin omkring marts. Det byder på mange aktiviteter, herunder mountainbiking på sne, natteslæde, faldskærmsudspring, paragliding, hundeslæde osv. Om aftenen kan gæsterne nyde dansefester med DJ'er, kabaretforestillinger og forestillinger.

I flere år har EGSW været vært for Alpe D'Huez-feriestedet, men i 2015 overtager Avioraz-feriestedet. Denne smukke udvej har snedækkede gågader, hestetrukne kanetaxier og overnatningssteder, der har direkte adgang til pisterne. Avioraz har også et unikt vandland, der har en stor pool med klatrevægge og en udendørs spa.

[Klik her for hoteller i Avioraz, Frankrig]

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Hvad sker der i dag

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i Wien

Gennemse et udvalg af ture i Wien fra vores partnere med gratis afbestilling 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Wien til din rejseFå din guide