Gay Malta

Homoseksuelle rettigheder på Malta

Malta er opstået som et af de mest homoseksuelle lande i verden. Hvordan er et konservativt katolsk land opstået som en forkæmper for homoseksuelle rettigheder? Lad os finde ud af det.

ILGA-Europe Rainbow-indekset har tildelt Malta den øverste position i de sidste tre år. Dens homoseksuelle venlighed måles til imponerende 91%. Belgien, Norge og Storbritannien befinder sig også i den øverste del af indekset. Tyrkiet og Aserbajdsjan dvæler i bunden.

Malta er et kulturelt konservativt katolsk land. Faktisk var skilsmisse forbudt indtil 2011, så hvordan er Malta opstået som en forkæmper for LGBT + -rettigheder? Skiftende sociale holdninger hjælper, men meget af Maltas fremskridt skyldes politikken for den nylige regering.

De har indført omfattende lovgivning om ligestilling, der gør Malta juridisk set misundt af den progressive verden. Maltas regering har forbudt såkaldt homoseksuel konverteringsterapi, dukkede op som det første land, der giver passende lovlig beskyttelse til interseksuelle mennesker, såvel som at være et af de eneste lande, der ikke betragter transgenderisme som en psykisk sygdom.

Gay Malta

 

Homoseksuelt ægteskab på Malta

 

Maltas parlament stemte 66-1 for legalisering af homoseksuelle ægteskaber i 2017. Det betyder, at kun en parlamentsmedlem stemte imod det. Tal om en ensom stemme i mørket!

Maltas premierminister Joseph Muscat sagde, at homoseksuelt ægteskab skal legaliseres, da det ville være "diskriminerende" at have særskilte love for homoseksuelle.

Som en af ​​de mest romantiske destinationer i Europa, Malta er et lige så godt valg som ethvert andet til dit store homoseksuelle bryllup.

Gay Malta

 

Fremskridt går i stå andre steder

 

Rainbow Index viser, at homoseksuelle rettigheder er truet i mange lande. Tyrkiet og Rusland er begge udpeget. Der har endda været rapporter om anti-homoseksuelle pogromer i Tjetjenien.

Fremkomsten af ​​højreekstreme populistiske partier i Europa og valget af du-kender-hvem i Amerika gav ikke noget godt for homoseksuelle. Italiens nyligt valgte premierminister har insisteret på, at rigtige familier er heteroseksuelle, og homoseksuelle forældre er "unaturlige."

Selv i velhavende, liberale lande som Storbritannien har akavede debatter omkring tv-partnere af samme køn på tv fyldt mange avissøjler. Det er næsten som om fremskridt med homoseksuelle rettigheder accepteres modvilligt, hvis det overhovedet accepteres.

Gay Pride på Malta

 

Homoseksuelle rejser på Malta

 

Maltas nylige fremskridt viser, at ting kan ændre sig til det bedre, og de kan gøre det hurtigt.

Turisme spiller en nøglerolle i Maltas økonomi, og lyserøde pund og guddommelige dollars strømmer allerede ind. Malta var endda en nøglesponsor for Brighton Pride 2018, Europas største Pride-begivenhed - som bød på en noget spændende optræden af ​​Britney Spears. TropOut var også vært for sin årlige homoseksuelle strandfest på Malta i år.

Det er officielt: Malta er en af ​​de bedste destinationer på kortet for homoseksuelle rejsende.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i Malta

Gennemse et udvalg af ture i Malta fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Malta til din rejseFå din guide