San Diego

En gay guide til San Diego

San Diego er hjemsted for et stort LGBT+-samfund

Californiens fødested og surferens hjem. San Diego er en kystby, der er kendt for sin afslappede atmosfære, enestående havudsigt og glitrende glasskyline. Byen er et økonomisk knudepunkt for staten og har oplevet en enorm mængde udvikling og fornyelse, der har forvandlet den til en elegant og kosmopolitisk destination.

Ofte kaldet "Amerikas fineste by" på grund af dets varme klima året rundt, sunde lokale økonomi og beliggenhed ved havet, er San Diego USA's ottendestørste by. Men de mange mindre kvarterer og distrikter har hver deres unikke stemning, og du vil være i stand til at fornemme den afslappede atmosfære, uanset hvor du går.

Meget ligesom sine californiske naboer San Francisco , Los Angeles, San Diego er en indbydende og inkluderende by for LGBT+-individer, og som sådan er der homoseksuelle klubber, barer og hoteller spredt ud over byens gader. Epicentret for homoseksuel kultur er imidlertid Hillcrest Neighbourhood, et område, der er bedst kendt for sit blomstrende natteliv for homoseksuelle, skæve butikker, vintagebutikker og uafhængige caféer.

San Diego

Hillcrest Neighborhood

San Diegos homoseksuelle distrikt er et mangfoldigt og skævt område, der ligner hipsterområderne i San Fransiscos Haight Ashbury, Londons Camden og New Yorks SoHo. Området er travlt med velklædte lokale og turister. Området er hjemsted for nogle af byens mest spændende kulinariske oplevelser med restauranter som den berømte Solare, en gourmet- og eksperimenterende italiensk restaurant. Der er mange barer og klubber at udforske, herunder #1 Fifth Avenue, et ikonisk indslag på byens homoseksuelle scene, der er berømt for sine populære temaaftener og særlige begivenheder. Det er et gentrificeret kvarter, og det er stolt af tolerance. Hillcrest er også stedet for størstedelen af ​​San Diegos stolthedsfejringer, som finder sted hver sommer og fokuserer på mangfoldighed i samfundet.

Lige syd for Hillcrest ligger Balboa Park, den største urbane kulturpark i USA og et centrum for aktivitet i byen. Der sker altid noget i parken, lige fra gadeartister og livemusik til kunstudstillinger og gay pride-arrangementer, området er et dynamisk og spændende sted.

Gay barer og klubber i San Diego

San Diegos natteliv blomstrer generelt, og dets homoseksuelle udvalg er ikke anderledes. Den varierede blanding af homoseksuelle spillesteder kan findes i hele byen og især omkring Hillcrest Neighbourhood. Her er klubberne og barerne placeret bekvemt tæt på hinanden, hvilket betyder, at du nemt vil kunne prøve de bedste tilbud under dit besøg.

Et elsket og skattet mødested blandt San Diegos eklektiske homoseksuelle samfund, Flick's bar var en af ​​landets første homoseksuelle videobarer og har budt gæster velkommen siden 1983. Baren kan prale af en populær karaoke-lounge og endda en udendørs terrasse, hvor du kan nyde en forfriskende drink, mens du ser på folk. En række arrangementer finder sted på Flick's i løbet af ugen, herunder undertøjskonkurrencer, karaoke-aftener og studenteraftener.

Beliggende i det bankende hjerte af Hillcrest Neighbourhood, Rich's er ikke kun den største homoseksuelle klub i San Diego, men også en af ​​de ældste. Rich's er en lokal institution for homoseksuel kultur, hvor de fastboende DJ's spiller remixede house- og EDM-sange helt ind i de tidlige timer. Klubben har også et stort dansegulv, der typisk er populært blandt byens yngre homoseksuelle befolkning.

Hvis noget opsummerer hipster-stemningen i Hillcrest, så er det Hillcrest Brewing Company, et uafhængigt LGBT+ bryggerifirma, der producerer lækre ales og øl og kan prale af en livlig atmosfære. Bryggeriet er et populært og afslappet tilholdssted for homoseksuelle lokale og rejsende, og virksomheden afholder ofte særlige begivenheder, hvor sagen går til LGBT+-velgørenhed.

Hard Rock Hotel San Diego

Homoseksuelle hotel i San Diego

Fra de skæve gader i Gay Hillcrest til de luftige kyster ved havet, der er så mange forskellige og pulserende miljøer i San Diego, og hver byder på en række homoseksuelle og homoseksuelle hoteller.

Hvis det lyder som en god aften at slappe af ved en pool på taget og nippe til en cocktail, mens solen går ned over San Diego, så led ikke længere end Solamar Hotel. Beliggende i centrum af byens Gaslamp-distrikt, et område kendt for sine restauranter og barer i verdensklasse, kan gæsterne drage fuld fordel af de daglige gratis vinsmagning, taglounge og fitnesscenter. Værelserne er udstyret med 50" fladskærms-tv og en række spa-oplevelser på værelset er tilgængelige.

Kun få skridt væk fra byens fantastiske strandpromenade, den Embassy Suites San Diego Bay prale af en række elegante og moderne suiter, der hver omfatter en stue, arbejdsområde, soveværelse og en-suite. Hotellet er perfekt, hvis du leder efter et rummeligt og behageligt ophold tæt på mange af byens mest populære seværdigheder og attraktioner, herunder Seaport Village. Den fantastiske indendørs pool bringer ydersiden ind med sine gulv til loft-vinduer.

Charme og særhed løber igennem Sofia Hotel., et moderne boutiquehotel, der er et populært sted blandt homoseksuelle rejsende. Hotellet er hjemsted for en eksklusiv restaurant, der serverer frisk fisk og skaldyr og råvarer fra San Diego-området og fungerer som en livlig bar, mens natten går. Sofia Hotel er den perfekte base for at udforske San Diegos centrum.

San Diego

Gay pride i San Diego

San Diegos første stolthed blev dannet i 1974 og var en fejring af årsdagen for Stonewall-optøjerne, der katalyserede den moderne LGBT+-rettighedsbevægelse i USA. Pride-fejringerne i byen er nogle af de største i USA og finder sted over en tre-dages periode med begivenheder, forestillinger og fester hver juni. Begivenhederne er centreret omkring Balboa Park og tiltrækker rutinemæssigt over 250,000 deltagere. Et af højdepunkterne i byens stolthedsfejring er Hillcrest Block Party, hvor tusindvis af LGBT+-individer og allierede fylder Hillcrests gader i solidaritet med hinanden før en nat med heftig fest.

Homoseksuelles rettigheder i San Diego

Californien er en af ​​de mest liberale stater i Amerika, og rettighederne og beskyttelsen, der gives LGBT+-personer her, afspejler denne sociale accept. Ægteskab af samme køn blev legaliseret i 2013, og civile partnerskaber har været lovlige siden 1999. LGBT+-personer i Californien nyder også godt af en række lovforslag, der beskytter dem mod forskelsbehandling på grund af seksuel orientering eller kønsidentitet.

Der er adskillige LGBT+ fortalervirksomhed og støttegrupper i San Diego, herunder San Diego LGBT+ Community Center og San Diego ACLU. Disse organisationer arbejder for at beskytte lokale LGBT+-personers rettigheder og friheder og vil også hjælpe homoseksuelle rejsende, der støder på vanskeligheder og fordomme som følge af deres seksualitet.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Hvad sker der i dag

De bedste ture i San Diego

Gennemse et udvalg af ture i San Diego fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in San Diego til din rejseFå din guide