Homoseksuel Mexico City

En homoseksuel guide til Mexico City

Udforsk Mexico City som en lokal

Hovedstaden i Mexico og Sydamerikas næststørste by, Mexico City, er et pulserende og actionfyldt knudepunkt for kultur, historie og kunst. Byen har været påvirket af en række kulturer i løbet af året, fra de gamle azteker til det koloniale spanske styre.

En ægte smeltedigel af kulturer, byen er en af ​​Sydamerikas mest multikulturelle, og beviser for dette kan ses overalt. Mexico City er også landets epicenter for industri, finans og mode og er en global hovedstad for turisme.

Nylige forbedringer af LGBT + -rettigheder og en langsomt stigende homoseksuel scene har gjort Mexico City til et populært rejsemål for homoseksuelle rejsende i de senere år, og der er nu en subtil men livlig homoscene. Mens skridt skrives i den rigtige retning, er det homoseksuelle samfund her en tendens til at være diskret, men ikke mindre lidenskabelig.

Mexico City

Oplev Zona Rosa

Oversat til engelsk betyder Zona Rosa pink zone - et passende navn for Mexico Citys primære homoseksuelle distrikt. Zona Rosa er en bastion af multikulturalisme, udtryk og befrielse i byen. Området er kendt for sit etablerede koreanske samfund og store LGBT + -befolkning og er et vigtigt turistmål.

Epicentret for LGBT + -kulturen i Zona Rosa er Calle Amberes, hovedgaden, der løber gennem dens centrum. Amberes er hjemsted for et tæt koncentreret udvalg af homoseksuelle klubber, barer og restauranter, og gæsterne på disse spillesteder kan ofte ses spildes ud på fortovet på travle nætter. Zona Rosa har en atmosfære af livlighed og livlighed, med noget der sker på hvert hjørne.

Området har stået over for adskillige forsøg fra politiets og regeringens side for at reducere dets identitet som et LGBT + -distrikt, men de fleste har mislykkedes, da Zona Rosas befolkning stoler på LGBT + -turismen, uanset deres holdning.

Mexico City

Homoseksuelle barer og klubber i Mexico City

Mexico City er stadig et konservativt land, så homoseksuelle natteliv er normalt mindre in-your-face end i andre lande. De fleste af LGBT + nattelivssteder i byen ligger i Zona Rosa, et område i Mexico City kendt for sine høje LGBT + -populationer og subtile men blomstrende homoseksuelle natteliv. Lokaliteterne i området imødekommer et bredt og varieret udvalg af smag og interesser.

Drengebar ligger i hjertet af Zona Rosa og spænder over tre etager. Hvert niveau i klubben har sin egen særskilte atmosfære og stemning, hvilket giver dig masser at vælge imellem. Klubbens højdepunkt er dog live-dansene og showene, der spænder fra sjove drag-forestillinger til mandlige strippere og go-go-dansere. Boy Bar er kun mandlig, og dørpersonalet håndhæver denne politik, indgangen overvåges også nøje, så der er ingen popping ind og ud.

Et dagligt syn på den lokale homoseksuelle scene og populær blandt byens yngre, trendy befolkning. Drrama med 42 er en livlig og energisk bar, der for nylig har gennemgået en dramatisk genopbygning. Baren tilbyder nu en kølig og up-market nattelivsoplevelse med en robust og industriel atmosfære. Der er ingen dækningsafgift her, og hver aften kan du fange live musik, dragshows og kabaretforestillinger.

For fans af læder og den kinkier side af homoseksuelle natteliv, se ikke længere end Tom's Leather Bar. Baren er et etableret og meget elsket sted, der er populært for dets mørke og gotiske interiør, omfattende mørkerum og tv, der streamer voksenfilm. Tom's har fået en kultfølelse gennem årene og er populær blandt en række homoseksuelle lokalbefolkningen og turister. Baren kan blive ekstremt travl, og der tilbydes regelmæssige drikkevarer.

Homoseksuelle hoteller i Mexico City

Med sin fantastiske udsigt over skyline, moderne værelser og fantastisk beliggenhed, W Mexico City er det perfekte hotel for rejsende, der søger et trendy og elegant ophold tæt på byens mest avancerede restauranter, butikker og barer. Dette 5-stjernede hotel har en swimmingpool, tagterrasse, fitnesscenter og endda et autentisk tyrkisk dampbad. Gæsterne på W er bekvemt placeret kun få minutter fra den nærliggende Guilt gay dance club og Sodome saunaen.

Gay rejsende, der søger et elegant ophold tæt på byens bedste homoseksuelle natteliv, bør overveje Hotel Geneve Mexico City. Hotel Geneve er et af byens mest populære hoteller blandt homoseksuelle rejsende. Gæsterne kan nyde hotellets omfattende faciliteter, som inkluderer en gourmetrestaurant, et fuldt udstyret døgnåbent fitnesscenter og sofistikerede spa-tjenester. Værelserne er dekoreret med en overdådig og traditionel stil.

Omgivet af alle sider af homoseksuelle natteliv og kultur, er det Hotel Royal Reforma er indbegrebet af overkommelig luksus. Hotellet tilbyder moderne og stilfulde værelser og er et af byens mest populære spillesteder med homoseksuelle turister. Med en tagterrasse med pool og bar, fitnesscenter og restaurant bliver du godt passet på Hotel Royal Reforma.

Mexico City

Homoseksuel stolthed i Mexico City

Mexico City Pride er en årlig begivenhed, der søger at fejre tilstedeværelsen af ​​LGBT + -folk i byen og giver en stemme til dem, der ofte bliver forfulgt og diskrimineret. Mens festivalen er en chance for at slippe løs og have det sjovt, er det også et rum til at kræve forandring og større rettigheder for landets LGBT + -borgere.

Fejringen finder hovedsageligt sted i Zona Rosa og byder på en gadefestival, adskillige fester på homoseksuelle spillesteder og en stor parade. Stoltheden, der finder sted i juni hvert år, er den næststørste i Sydamerika med over 250,000 deltagere.

Begivenheden startede først i 1970'erne med en gruppe på kun 300, og i dag vil de fleste forretninger i Zona Rosa blive dekoreret med regnbue-balloner og bannere, uanset om de specifikt er målrettet mod LGBT + -kunder eller ej.

Homoseksuelle rettigheder i Mexico City

Homoseksualitet blev afkriminaliseret i Mexico efter implementeringen af ​​den franske straffelov i 1871 og har været lovlig siden da. På trods af dette har mange LGBT + -borgere i landet været udsat for forfølgelse og chikane under Mexicos umoralitet og uanstændighedslovgivning.

Landet har oplevet dramatiske forbedringer i LGBT + -ers rettigheder og lighed, idet ægteskab af samme køn blev legaliseret i 2015 og fælles vedtagelse i 2016. Denne lovgivning markerede et skridt i den rigtige retning, men par af samme køn skal gå igennem en længerevarende og flere testansøgningsprocesser for at modtage en ægteskabslicens.

Diskrimination har eksisteret siden 2003 med kønsidentitet og seksuel orientering udtrykkeligt nævnt i landets juridiske kode.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i Mexico City

Gennemse et udvalg af ture i Mexico City fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Mexico City til din rejseFå din guide