Waikiki strand Honolulu

En homoseksuel guide til Honolulu

I Honolulu finder du Hawaiis homoseksuelle scene

Krystalblåt vand, frodige vulkanske landskaber og uberørte hvide strande kommer alle til at tænke på, når du tænker på Hawaii og Honolulu er det travle centrum for denne masse af naturlig skønhed. Tårnhøje glasskyskrabere når næsten stranden i denne kosmopolitiske og tropiske destination. Byen er en virkelig unik placering som et resultat af dens smukke fusion af amerikanske vestkyst og Stillehavsindflydelser, der kan ses i Honolulus rige kultur og lækre kulinariske tilbud.

Byen er et vigtigt sted for forretnings- og militærforsvar med et travlt og livligt centrum af forretningsområdet. Honolulu fik global historisk anerkendelse efter angrebet på Pearl Harbor flådebase, der førte til det amerikanske engagement i anden verdenskrig. Det solrige klima, den uberørte skønhed og det bløde sand, der kendetegner Honolulus naturlige miljø, tiltrækker hvert år millioner af besøgende, hvilket gør byen til et af de mest populære turistmål i USA.

Mens Honolulu ikke har de samme ekspansive homoseksuelle scener som byer som San Fransisco eller Palm Springs, har det et stænk af homoseksuelle barer, klubber og hoteller spredt over sine solbeskinnede gader, og du vil kunne finde homoseksuel underholdning der passer til enhver smag og interesse. Waikiki er byens vigtigste kvarter til underholdning og fritid med de fleste af Honolulus homoseksuelle spillesteder også placeret i dette actionfyldte stykke Hawaii.

Lesbiske i Honolulu

Homoseksuelle barer og klubber i Honolulu

Hovedparten af ​​Honololulus udvalg af homoseksuelle klubber og barer findes i Waikiki Beach-distriktet og byens centrum. Nærheden til mange af disse spillesteder betyder, at du let kan hoppe fra bar til bar for at få den ultimative homoseksuelle nattelivsoplevelse.

Bacchus er et populært sted for Honolulus homoseksuelle samfund at mødes og varme op før en stor aften. Baren anses for at være den bedste i byen med en afslappet stemning og imødekommende personale. Bacchus ligger lidt væk fra Waikikis største klubområde, men er stadig centralt beliggende og let tilgængelig. Du vil elske de attraktive bartendere såvel som de stærke cocktails.

Hvis du er på udkig efter EDM-beats, popsang og drag-handlinger i verdensklasse, kan du overveje at besøge Scarlet - Honolulus største homoseksuelle danseklub. Klubben afholder forskellige arrangementer hver aften samt hyppige temaaftener og liveoptrædener. Scarlets livlige atmosfære har en tendens til at tiltrække byens yngre homoseksuelle publikum, som flokkes i hundredvis på weekendaftener.

Med levende anime-dekoration, venligt og opmærksomt personale og højteknologiske karaoke-systemer, Wang Chungs er det bedste sted i Honolulu at tilbringe en nat med at bælte popklassikere. Denne intime, men livlige karaoke-bar er et af de mest populære spillesteder i byen og er kendt for sit venlige personale og lokale homoseksuelle kunder. Baren kører også en velbesøgt og overkommelig dragbrunch om søndagen, hvilken bedre måde at komme sig fra en lørdag aften i Waikiki end noget avocado på toast og lip-syncing.

Mand vandreture i Honolulu

Homoseksuelle hoteller i Honolulu

I en by, der er så afhængig af rejser og turisme, kan du forvente, at personalet på hoteller og andre steder behandler alle gæster lige, uanset kønsidentitet eller seksuel orientering. Med sin berømte strand, blomstrende homoseksuelle natteliv og gader med palmetræer findes de fleste af de bedste hotelmuligheder for homoseksuelle rejsende i Waikiki-området.

Gæster på Moana Surfrider kan tilbringe dagen med at udforske det travle Honolulu, før du springer ned på en af ​​hotellets strandstole ved poolen. Poolen ved havet ved Moana Surfrider er en af ​​de største i Honolulu og tilbyder en fantastisk udsigt over det krystalklare Stillehav. Med sin egen private strand, flere restauranter på stedet og spa-anlæg er Moana Surfrider det perfekte sted at slappe af og nyde det solbeskinnede paradis, der er Honolulu.

For et mere intimt ophold, overvej Vive Hotel Waikiki, et charmerende og populært boutique-sted, der tilbyder sine gæster smukke værelser, tæt på meget af byens bedste homoseksuelle natteliv. Fra vinduerne på Vive Hotel kan du få betagende glimt af Hawaiis bølgende vulkanske bjergkæder, det skinnende Stillehav eller Honolulus travle centrum.

Et glimt af neonrosa blandt frodige grønne områder, Det kongelige Hawaii er en historisk og kulturelt vigtig del af byens skyline og er ekstremt populær blandt homoseksuelle turister. Dette luksushotel kan prale af flere opvarmede udendørs swimmingpools, et døgnåbent fitnesscenter og en eksklusiv strand, der giver dig den ultimative oplevelse af overflod og afslapning i dette tropiske paradis.

Strande i Honolulu

Honolulu kan prale af miles med strækning af hvidt sand og en række strandmiljøer, fra uberørte, robuste landskaber til de velplejede og kommercielle havne i Waikiki eller Ala Moana.

Fjernet fra byen og kendt for sine udfordrende vandrestier og uspoleret natur er Diamond Head hjemsted for Honolulus uofficielle nudiststrand, Diamond Head Beach. Stranden er populær blandt homoseksuelle rejsende såvel som surfere, og det unikke landskab danner hundredvis af tidevandsbassiner og små laguner, der bare venter på at blive opdaget.

Ala Moana-stranden er måske den mest populære af Waikikis kystnære tilbud, og denne strækning af varmt hvidt sand er foret med indkøbscentre, luksuslejlighedsbygninger og ekspansive resorts. Mens Ala Moana tjener som et stort knudepunkt for underholdning og udendørs aktiviteter, tilbyder det stadig afslappende ro i hjertet af Honolulus turistområde. Queen's Surf Beach ligger også i nærheden og er en populær strand blandt homoseksuelle turister og lokale.

Lille ø nær Honolulu

Homoseksuel stolthed i Honolulu

Hawaii er hjemsted for et varieret udvalg af stolthed, hvor hver ø fortolker begivenheden gennem linsen fra deres egne kulturer og traditioner, og Honolulus stolthed er den største af dem alle. Paradise Pride er byens officielle stolthed og finder sted på tværs af Oahu med fokus på Downtown Honolulu.

Paradise Pride, der strækker sig over en hel weekend og har en fyldt program med workshops, parader, arrangementer og forestillinger, er dedikeret til at fremme en LGBT + -kultur med inklusion, mangfoldighed og kærlighed. Der er utallige homoseksuelle fester, der finder sted under festlighederne, så sørg for at tjekke, hvad der foregår, inden du går til solbeskinnet Honolulu.

Homoseksuelle rettigheder i Honolulu

LGBT + -personer i Honolulu kan nyde den samme juridiske lighed som resten af ​​befolkningen. Hawaii var en af ​​de første stater, der legaliserede samme køn seksuel aktivitet, da det vedtog regningen i 1973 og har kæmpet for LGBT + -rettigheder lige siden.

Ægteskab af samme køn blev legaliseret i 2013, og forhold af samme køn har været en del af traditionel hawaiisk kultur i århundreder. Lokalbefolkningen har brugt udtrykket 'Aikāne' for homoseksuelle og biseksuelle individer gennem historien, og udtrykket afspejler samfundets tidlige accept af homoseksualitet. Hawaiisk kultur inkluderer endda et tredje køn, der hverken er mand eller kvinde og kaldes 'Mahu'. I øvrigt voksede Bette Midler op på Hawaii og fortsatte med at underholde to generationer af homoseksuelle mænd.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

De bedste ture i Honolulu

Gennemse et udvalg af ture i Honolulu fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Honolulu til din rejseFå din guide