gay-dresden-guide-2017

Gay Dresden · Byguide

Planlægger du en rejse til Dresden? Vores homoseksuelle Dresden byguideside masser af praktiske tip og tips til homoseksuelle rejsende.

gay-dresden-guide-2017

Dresden

Som hovedstad og kongebolig for vælgere og konger i Sachsen er Dresen en gammel tysk by med nok kultur og legende til at holde opdagelsesrejsende travlt i flere dage.

Engang kendt som juvelboksen, ligger hovedstaden i den frie stat Sachsen nær den tjekkiske grænse. Dens barokke og rokoko bymidte bygninger gør det æstetisk tiltalende, med sin krigstid fortid tilføjer til antikken på stedet.

Selvom størstedelen af ​​byens centrum blev ødelagt under Anden Verdenskrig, har et massivt restaureringsprojekt hjulpet med at genvinde Dresdens mange skatte, og det har hjulpet med at skabe en by af uddannelsesmæssig, politisk og kulturel betydning.

 

Homoseksuel scene

Glem festbyerne Berlin, Köln og Hamborg, homoseksuelle rejsende vil blive glædeligt overrasket over den lille, men imponerende Dresden -homoscene.

Distriktet er hovedsageligt centreret i Aubere Neustadt-området (nord for byens centrum) og kan prale med en håndfuld farverige Bøssebarer, såvel som a Gay sauna og nogle få krydstogtklubber.

Den årlige Dresden Gay Pride (CSD) finder sted i slutningen af ​​maj, en af ​​de tidligere stolthændelser i Europa, og vokser i popularitet hvert år.

 

At komme til Dresden

Med fly

Dresden Lufthavn betjenes af masser af indenrigsruter og nogle internationale flyvninger også, herunder direkte forbindelser til Schweiz, Rusland og Storbritannien. S-Bahn (linje S2) går fra lufthavnen til Dresdens to hovedbanegårde og tager ikke længere end 20 minutter at komme ind til centrum. Lokale busforbindelser er også tilgængelige. Tag rute 77 til Infineon-Nord stop og overfør til sporvognslinje 7 for nem adgang til byen. Alternativt tager busrute 80 dig også ret centralt. Rejser med S-Bahn og bus/sporvogn vil koste dig 2.30 € for at komme ind til byens centrum, som er en af ​​de billigste lufthavnsforbindelser i Tyskland.

Flyv til Frankfurt eller München og få en indenrigsforbindelse, hvis du rejser længere væk.

Med tog

Dresden er et vigtigt jernbaneknudepunkt for tyske tog, hvilket betyder at du kan oprette forbindelse til Dresden fra de fleste tyske byer. Der er også direkte forbindelser til internationale byer, herunder Wien, Bratislava og Budapest.

 

At komme rundt i Dresden

Inter-city tog køres godt i Dresden, ligesom den store sporvogn, der drives af Dresdner Verkehrsbetriebe AG / DVB, der kører 12 ruter. Der er også 29 busruter, der kører over hele byen.

Køb Dresden-City-kortet eller Dresden-Regio-kortet til brug på offentlig transport. Bonus: kortet giver dig også gratis adgang til udvalgte museer og reduktioner på andre attraktioner. Priserne starter fra € 10 per dag.

 

Hvor skal man bo i Dresden

Der er flere indkvarteringsmuligheder tilgængelige i Dresden, fra hyggelige B & B'er til luksushoteller. For at gøre det lettere at rejse, skal du vælge en placering i centrum. For at vågne op til spektakulære landskaber skal du vælge et hotel i udkanten af ​​centrum.

Se de seneste hoteltilbud i Dresden på vores Homoseksuel Dresden Hoteller side.

 

Ting at se og gøre

Frauenkirche og Neumarkt-pladsen - symbolet på det gamle Dresden, den fantastiske Frauenkirche protestantiske kirke og det omkringliggende torv er et mesterstykke inden for restaurering.

Oprindeligt bygget i det 18. århundrede, men ødelagt under Anden Verdenskrig, tog det over 50 år at restaurere det, og det blev færdigt i 2005. Tårnet på toppen af ​​kirken er nu et ikonisk vartegn for Dresdens skyline, et minde om gammelt og nyt.

Royal Palace - denne renæssancebygning opført i det 15. århundrede repræsenterer magten og autoriteten hos de saksiske valgfyrster og konger fra tidligere tider. Paladset er for nylig restaureret og er nu hjemsted for adskillige museer i verdensklasse og pragtfulde værelser. Denne attraktion er lukket om tirsdagen.

Prinsernes procession - bag det kongelige palads ligger dette betagende vægmaleri. Meissens porcelænsfliser strækker sig over en imponerende 101 meter lang, og forestiller herskerne af House of Wettin i en monteret procession.

Sanctissimae Trinitatis Katedral - en anden spektakulær religiøs bygning, den katolske hofkirke er Sachsens største kirkelige bygning; et fint eksempel på barok arkitektur.

Pfunds Mejeri - beskrevet som den "smukkeste mejeributik i verden", denne maleriske bygning serverer stadig lækre delikatesser midt i de håndmalede majolikafliser, der dekorerer vægge, gulv og salgsdisk.

Golden Rytter - Dresdens mest berømte statue, Statuen af ​​Augustus den Stærke, glimter, når solen skinner af fra bladguldets ydre. Beliggende nær paladset.

Havebyen Hellerau - for en tur uden for byens centrum, besøg Hellerau, Tysklands første 'haveby'. Etableret for mere end 100 år siden, blomstrer træerne og blomsterne her stadig. Fantastisk sted at komme for en dag ude.

 

Hvornår skal Besøg

Vejret i Dresden er typisk for de fleste europæiske byer; det er varmt og solrigt i sommermånederne juni, juli og august og koldt om vinteren. Februar, marts og april er ofte kølige og tørre, og er normalt de billigere tidspunkter at besøge byen på.

Fra begyndelsen af ​​maj i en måned er Dresden vært for en massiv musikfestival med lokale og internationale kunstnere. Altid et stort træk. Dresden Jazz Days i midten af ​​november er en anden populær musikfestival.

Tyskland er berømt for sine julemarkeder, og Dresden tilbyder måske et af de bedste, for Striezelmarkt er Tysklands ældste julemarked, der fejrer sit 582-års jubilæum i 2016.

 

Visa

Tyskland er inden for det europæiske Schengen-visumområde. Hvis du rejser uden for Europa, skal du kontrollere, om du har brug for et Schengen-visum.

 

Penge

Tyskland er medlem af euroområdet. Pengeautomater er bredt tilgængelige. Du kan blive bedt om foto-id, hvis du betaler med et kredit- eller betalingskort i en butik

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.