Bøsser Wellington

Bøsser Wellington

Wellington, New Zealands hovedstad, har en karakteristisk charme, der rækker langt ud over dens shopping-, café- og nattelivsscene.

Wellington

Om Wellington

Wellington, New Zealands hovedstad, er fejret for sin pulserende kulturelle scene og imødekommende atmosfære, hvilket gør det til en fantastisk destination for LGBTQ+-rejsende. Byens queer-samfund er livligt og velintegreret i Wellingtons overordnede kulturelle struktur med begivenheder og steder, der fremhæver dens inkluderende ånd.

Hjertet af Wellingtons LGBTQ+-scene er omkring Cuba Street, hvor en række barer, caféer og butikker tilbyder et venligt og åbent miljø. Wellington er også berømt for sin årlige Pride Festival, som finder sted over to uger og byder på en række aktiviteter fra parader og fester til filmvisninger og kunstudstillinger, der fejrer samfundets mangfoldighed og kreativitet.

Desuden er Wellington vært for Out in the Park-messen, en queer-messe, som har været en del af byens Pride-fester i over 30 år. Denne begivenhed samler folk fra alle samfundslag for at nyde forestillinger, kunst og køkken i festlige og inkluderende omgivelser.

Gay Wellington - Travel Gay Guide

Populære hoteller i Wellington

Wellington ture

Gennemse et udvalg af ture i Wellington fra vores partnere med gratis afbestilling 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Wellington til din rejseFå din guide