Gay Blackpool · Byguide

Gay Blackpool · Byguide

Første besøg i Blackpool? Så vores homoseksuelle Blackpool byguide er noget for dig

udsigt over Blackpool North Pier og Blackpool Tower

 

Blackpool

Blackpool er en stor badeby i Lancashire i Nordvest England, Storbritannien.

En jernbanelinje, bygget i 1840, resulterede i, at Blackpool blev en af ​​de første victorianske turistdestinationer. I slutningen af ​​1800-tallet blev den berømte promenade bygget sammen med moler, sporvognslinjer og musikteatre.

Meget af denne victorianske arv er der stadig i dag sammen med store attraktioner som Pleasure Beach, Blackpool Zoo og Winter Gardens.

 

Homoseksuel scene

Blackpool har et stort homoseksuelt samfund og et omfattende homoseksuelt natteliv, der er populært hele året rundt.

De fleste af Blackpools homoseksuelle barer og klubber ligger omkring Dickson Road, kun en kort afstand fra Blackpool Tower og kun et par minutters gang fra North Pier.

Byen har sine natklubber (Flamingoer er den mest berømte), men det er den homoseksuelle barscene, der virkelig skiller sig ud med førsteklasses spillesteder som Sjove piger , Den flyvende håndtaske.

 

At komme til Blackpool

Med tog

Fra London skal du tage et højhastighedstog Virgin Pendolino-tog nordpå til Preston. Fra Preston er der fire tog i timen til Blackpool North Station (stationen ligger lige ved siden af ​​homoseksuelle distriktet). Der er også direkte tjenester fra Manchester og York.

Med bil

Blackpool har fremragende vejforbindelser med en motorvej, der fører dig næsten til stranden (M55)

Blackpools sporvogne kører langs kysten fra Starr Gate i syd til Fleetwood i nord

 

Sådan kommer du rundt i Blackpool

Med sin berømte promenade er vandreture ofte den bedste mulighed. Imidlertid har Blackpool også et fremragende sporvogns- og busnetværk.

Sporvogne kører hvert 1. minut fra kl. 8 til kl. 1 (ved Blackpool North Pier). Priser starter ved £ 1.30 for en kort tur. 1 og 3-dages kort kan købes online.

Rejser du med en hund? Køb en Rover24-billet til 1 £ for ubegrænset rejse til dit kæledyr på busser og sporvogne.

 

Hvor skal man bo i Blackpool

Byen har et næsten uendeligt udvalg af indkvartering, Klik her for vores liste over anbefalede hoteller og homoseksuelle ejede pensionater i Blackpool.

Overraskende nok er taxier ret dyre for en by, hvor alt er relativt billigt. Så hvis du planlægger en sen aften ude, sparer du nogle kontanter ved at bo i gåafstand fra nattelivet.

Blackpool belysning

 

Ting at se og gøre

Blackpool belysning - en 6-mile lang lysfestival, der varer fra slutningen af ​​august til begyndelsen af ​​november. Illuminations, der oprindeligt blev udtænkt i 1879, tiltrækker hundredtusindvis af besøgende til byen for at se denne fantastiske fremvisning af mere end en million lys.

Blackpool Tower - ikonisk vartegn nær North Pier med en fantastisk panoramaudsigtsplatform.

Opera House og Winter Gardens - et af Storbritanniens største teatre med en plads på 3000.

Blackpool Zoo - 32 hektar parklandskab, der er hjemsted for løver, tigre, elefanter, gorillaer, giraffer, søløver, pingviner og meget mere.

SEA LIFE Blackpool- med mere end 1000 akvatiske skabninger inklusive hajer, skildpadder, geléfisk, hummer, stråler og mere.

Grundy Kunstgalleri - moderne billedkunstudstillinger, der viser etablerede og nye kunstnere fra Storbritannien og udlandet.

Madame Tussauds Blackpool - kom helt tæt på britiske berømtheder og internationale stjerner.

Blackpool Pleasure Beach - en af ​​Storbritanniens bedste forlystelsesparker og hjemsted for nogle af de mest adrenalinfyldte rutsjebaner i Storbritannien.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.