Antwerpen centrum

Gay Antwerp · Byguide

Besøger du Antwerpen for første gang? Vores homoseksuelle byguide i Antwerpen hjælper dig med at komme fra A til B.

Antwerpen centrum

Antwerpen | Antwerpen

Den største by i Flandern-regionen, Antwerpen, er en af ​​Belgiens mest berømte byer. Hjemsted for verdens største havn, belgisk mode og masser af kulturelt betydningsfulde bygninger, det velhavende, trendy Antwerpen kunne konkurrere med Paris med sine butikker og historie.

Omgivet af vand har denne by virkelig noget for enhver smag. Fra udsøgt køkken til dejligt dyreliv, der er masser at se og gøre her.

Det er også et populært rejsemål for homoseksuelle feriegæster, som kommer for at få mad og ophold til dansefesterne; nogle af de største homoklubber i Belgien kan findes her.

 

Homoseksuel scene

Efter Bruxelles har Antwerpen en fantastisk homoseksuel scene at tilbyde rejsende med søde caféer, sofistikerede barer og masser af varme fyre!

Det er dog Antwerpens danseklubber, der er kendte i denne region. Cargo Club (RØD & BLÅ) er den største og mest berømte, der finder sted hver lørdag. Der er masser af andre homoseksuelle muligheder, herunder Gay Cruise klubber og Homoseksuelle saunaer skulle disse have lyst til dig.

Som en af ​​de mest homoseksuelle venlige byer i verden, Antwerpen Gay Pride er en af ​​de bedste i Europa. Den finder sted i august, og du vil finde masser, der foregår, herunder en festival, dansefester og meget mere.

Grote Marked i Antwerpen om nattenGrote Marked, Antwerpen

 

At komme til Antwerpen

Med fly

Antwerpen har sin egen lille lufthavn, Antwerp International Airport, med fly til og fra flere europæiske destinationer. For at komme ind til byen fra lufthavnen skal du tage busserne 51, 52 og 53 til Antwerpen Berchem banegård. Derfra skal du tage sporvogn 9 (Eksterlaar - Linkeroever) for at komme ind til byens centrum. Turen bør tage omkring 20 minutter og koster €3.

For flere flymuligheder og for gæster, der rejser længere væk, er Bruxelles Zaventem Lufthavn, Belgiens hovedlufthavn, et godt opkald. Du kan rejse til Antwerpen direkte med enten bus eller tog herfra.

Med tog

Den smukke Antwerpen Hovedbanegård, en turistdestination i sig selv, betjenes af nationale og internationale tog med forbindelser til Holland, Tyskland, Frankrig og Storbritannien.

 

At komme rundt i Antwerpen

Brug Hovedbanegården som base. Det er nemt at gå rundt i det meste af Antwerpen, med gadeskilte, der er nemme at navigere rundt på, og gågader, der sikrer, at du ikke farer vild.

Sightseeingbusser er gode for turister, men for billigere rejser skal du tage den lokale bus eller sporvogn. Virksomhed De Lijn driver begge dele. € 3 for en individuel billet, der varer op til en time eller € 6 for et dagskort (dyrere hvis du køber med offentlig transport og kun gælder på udvalgte ruter).

Flandern-regionen er berømt for sit flade, letkørte terræn, så hop på en cykel og sejl gennem byen. Antwerpen er det ideelle sted at cykle rundt, og byens Velo-service giver dig mulighed for at leje en for en dag eller uge, afhængigt af hvilket pas du køber.

Antwerpens katedral og Rubens-statuen

 

Hvor skal man bo i Antwerpen

Diamantbutikker og modebutikker gør dette til et trendy, eksklusivt sted at bo, hvilket kan betyde, at boligpriserne er lidt kære.

Hoteller i byens centrum, især nær den gamle bydel, er dyrere. At bo i nærheden af ​​stationen er billigere, ligesom nord for byen, hvilket bringer dig tættere på nogle af de større homoseksuelle barer.

For vores liste over homoseksuelle-anbefalede hoteller i Antwerpen, besøg vores Homoside Antwerpen Hoteller side.

 

Ting at se og gøre

Museum aan de Stroom - MAS-museet er et af de bedste museer i Belgien. Beliggende i en ikonisk bygning mødes byen og havnen her for at dele med besøgende den vigtige historie om Antwerpens forbindelser til havet.

Hvad mere er, fra toppen af ​​bygningen kan gæster få et glimt af en fantastisk udsigt over byen. Tag dit kamera, hvis du tilfældigvis rejser op, det er simpelthen betagende. Visningsgalleriet er gratis, men du skal betale for at komme ind i nogle dele af museet.

Grote Markt - fra den imponerende vandfontæne til de fantastiske verandaer med butikker og restauranter, Markt er det centrale knudepunkt i Antwerpens gamle bydel. Smukt om sommeren, du vil finde masser af ting at se og gøre her. Gode ​​madmuligheder kan findes her.

Vor Frues Katedral - Det imponerende tårn i denne gotiske bygning, færdiggjort i 1521 efter 169 års konstruktion, er blot en af ​​de iøjnefaldende attraktioner her. Katedralen kan prale af en imponerende kunstsamling, herunder malerier fra den legendariske flamske barokmaler Rubens.

Rubens hus - Hvis du elsker kunst, så tjek The Rubens House, som giver gæsterne mulighed for at opdage mere om den berømte malers familie, arbejde og samlinger.

Antwerp Zoo - en af ​​de ældste og mest elskede zoologiske haver i Europa, her er alt fra pingviner til flodheste. De lækre haver og bygninger gør det til det perfekte sted for en dag ude med familie eller venner.

Steen Slot - gå langs havnefronten og tag et billede med Steen Slot i baggrunden, Antwerpens ældste bygning. Det vigtigste turistinformationssted for byen kan findes her.

MoMu Fashion Museum - store udstillinger om Belgien og international mode er i centrum her; en påmindelse om den vigtige arv Antwerpen har givet til verdensomspændende mode.

 

Hvornår skal Besøg

Som de fleste europæiske byer vil Antwerpen varme op og få travlt i sommermånederne. Det tidlige forår kan også være varmt (og billigere), og derfor finder du april og maj gode datoer at besøge.

Det er værd at bemærke, at butikkerne, bortset fra den første i måneden, er lukket hver søndag. Attraktioner er stadig åbne, men hvis du håber på lidt detailterapi, skal du være forsigtig, når du reserverer.

Om sommeren, sommerfestival og Vlaanderen fest! pakkes i løbet af juli, mens julemarkederne er store træk i november og december.

Glem ikke, Gay Pride Parade i august er værd at tage til. Det anses for at være en af ​​de bedste i Europa.

 

Visa

Belgien er inden for det europæiske Schengen-visumområde. Hvis du rejser uden for Europa, skal du kontrollere, om du har brug for et Schengen-visum.

 

Penge

Belgien er medlem af euroområdet. Pengeautomater er bredt tilgængelige. Du kan blive bedt om foto-id, hvis du betaler med et kredit- eller betalingskort i en butik.

gay-antwerp-guide-2017

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.