Gay York · Byguide

Gay York · Byguide

Første gang i York? Så vores homoseksuelle York guide guide side er til dig.

York minister

 

York

En charmerende middelalderby, der giver sit navnebror til Englands største historiske amt (Yorkshire). York er hjemsted for omkring 150,000 mennesker med mange charmerende landsbyer omkring det.

Grundlagt i romertiden, blev York erobret af vikinger, der fik navnet Jorvik. Middelalderen oplevede normannisk erobring, et bondeoprør og en berygtet massakre på det jødiske samfund.

Med fremkomsten af ​​jernbaneproduktion blev York den velhavende regionale by, som vi ser i dag. Besøgende er forkælet med valg med seje barer ved floden, moderne kultur, gode shoppingmuligheder og udsøgt god mad.

 

Homoseksuel scene

Sammenlignet med andre byer er der ikke meget af en homoseksuel scene i York. Lad det ikke afskrække dig, da mange homoseksuelle turister kommer til byen hvert år og oplever varm Yorkshire-gæstfrihed.

Der er også en beskeden gay Pride festival i juni.

 

Kommer til York

Med tog

York er forbundet med jernbane til destinationer i hele Nord- og Storbritannien. Dens hovedstation ligger på East Coast Main Line, der tilbyder tjenester fra London helt op til Edinburgh. De bedste tilbud på togrejser findes i god tid.

Med fly

York har ikke sin egen lufthavn, selvom Leeds Bradford lufthavn er omkring en times kørsel. Du kan få en direkte taxa fra Leeds Bradford, selvom det kan være dyrt. For at spare penge, tag bussen til Leeds og få en lokal togforbindelse til York.

York har også en direkte togforbindelse hver time til Manchester Lufthavn, den nordlige hovedlufthavn. Rejsetider tager omkring 2 timer, men igen, det er tilrådeligt at bestille i god tid.

Ved vej

York betjenes af motorveje, hvis du vælger at køre her, med en park and ride-ordning uden for byen, hvis du besøger dagen. York betjenes også af National Express og Megabus coach-tjenester. Selvom omkostningerne sandsynligvis vil være billige, kan rejsetiderne være lange.

 

At komme rundt i York

Til fods

Realistisk set er dette den vigtigste måde, du kommer rundt i York. Store dele af byen er gågade, og byens centrum er kompakt. Plus hvordan ellers vil du virkelig værdsætte den smukke middelalderlige arkitektur omkring dig?

Med offentlig transport

Du skal kun bruge offentlig transport, hvis du udforsker landsbyer og byer længere væk. Fra Yorks busstation kan du få billige busser til Whitby og Scarborough på kysten til James Herriot Country i North Yorkshire.

Whitby Abbey

 

Hvor skal man bo i York

Der er en bred vifte af indkvartering i og omkring byens centrum. Vores Gay York-side fremhæver nogle af de bedst bedømte og mest populære hoteller i byen.

 

Ting at se og gøre

York er en af ​​de mest besøgte byer i Storbritannien, og det er let at se hvorfor. Gå vild på de snoede brostensbelagte gader eller stop ved Yorks flodbred for en afslappende aftendrink (eller 3).

York minister - et fantastisk eksempel på gotisk religiøs arkitektur. Besøgende strømmer til for at se Great East Window, det største eksempel på middelaldermalerier i verden. Vær forberedt på at betale en (obligatorisk) donation.

Jorvik Viking Center - rejs tilbage i tiden til vikingernes tidsalder! Jorvik-centret er dedikeret til tiden for vikingebesættelsen og tager dig med på en tur gennem de genskabte seværdigheder (og lugte) fra Jorvik for tidligere tider.

York Castle/Clifford's Tower - stedet for en berygtet middelaldermassakre, Clifford's Tower er en imponerende påmindelse om Yorks middelalderhistorie. Slotsområdet har været brugt som fængsel, og du kan få mere at vide på slotsmuseet.

National Railway Museum - en til togspotterne. National Railway Museum har eksempler på nogle af de vigtigste udviklinger i jernbanehistorien udstillet for alle.

The Shambles - en finurlig middelaldergade med bindingsværksbygninger. Her finder du et bredt udvalg af uafhængige butikker, der sælger en række skæve souvenirs.

Bettys teværelser - en Yorkshire-institution med afdelinger i hele regionen. Betty's tilbyder en af ​​de bedste fløde-teer i York (med priser, der matcher). Vær forberedt på at stå i kø ud af døren, da reservationer er begrænsede.

Spøgelsesvandringer - en populær og alternativ måde at få historien om York på. Spøgelsesvandringer er usædvanligt populære omkring Halloween, så bestil på forhånd og lav din research på forhånd (de er af varierende kvalitet).

Whitby - kun en kort rejse ud af York ligger denne maleriske kystby. Ifølge Bram Stoker's Dracula var Whitby, hvor grev Dracula landede i Storbritannien, hvilket kan forklare, hvorfor Whitby Goth Weekend afholdes her to gange om året.

 

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.