Til'T Gay Sauna Paris Udenfor

TiL'T Sauna - LUKKET

TiL'T Sauna - CLOSED

Placeringsikon

41 rue Sainte-Anne, Paris, Fransk vin, 75001

Til'T Gay Sauna Paris Udenfor
rapporteret LUKKET (Oktober 2018).

Den første gay sauna i Frankrig. TiL'T har 3 niveauer af underholdning med dampbad, tørre saunakabiner, bagrum, vandfontæne.

Faste temaer inkluderer 'Nøgne eftermiddage' på lørdage og søndage med en gratis sodavand. Rabatter til mænd under 26 år. Tjek hjemmesiden for detaljer.

Nærmeste station: Pyramiderne, Palais Royal - Musée du Louvre

Sats TiL'T Sauna - LUKKET
2.4
Publikums vurdering

Baseret på 53 stemmer

L
Louis

21-May-2022

JEG ER SÅ UNDGÅR DET ER LUKKET! EN SIDE MED GAY-HISTORIE ER VENDT!

Dette var den første gay sauna i Frankrig! Ganske vist var det gammelt, dårligt passet, men et lille, venligt og rart sted at tage hen! Jeg boede 26 år i Paris, og fra 1995 til 2016 havde jeg det godt på dette sted! Unge, jeg har altid nydt fædre, og dette var stedet at tage hen! Vidunderlige minder! Vidunderlige nytårsfester med buffet! Så undskyld, det er en homohistorieside, der nu er vendt! Je suis vraiment désolé d'apprendre sa fermeture définitive! Une page d'histoire est tournée! C'est dommage!
M
Marcel

30-Sep-2018

TILT SAUNA

Denne sauna er endeligt LUKKET.
F
Fabio

5 Nov 2018

le tilt sauna lukket

c'est vrai? C'est defintively fermé?
M
Mike

15-Apr-2018

Mere glæde

Hvis ren og steril er din prioritet, vil andre saunaer bedre opfylde dine behov. Jeg finder Tilt meget mere erotisk end Gym Louvre, som jeg går til for at træne. Der er masser af ungt øjenkonfekt på Gym Louvre, men efter min erfaring har de ældre mænd hos Tilt en meget bedre idé om, hvordan man giver og modtager glæde.
J
John

10-Jun-2016

Brug for renovering

Jeg har været på dette sted et par gange i løbet af de sidste år, og dette sted mangler vedligeholdelse. Selvfølgelig betaler du kun 11 euro for at komme ind, men betyder det, at der kan udføres en simpel toilet- eller brusevedligeholdelse? Det plejede at være meget sjovt her før i tiden, men tingene ændrede sig meget til det værre, ærgerligt. Jeg betaler hellere lidt mere og får nyere madrasser (de er ikke blevet skiftet i årevis og er totalt slidte) og nedstigningstoiletter. Ovenpå slyngen er også forsvundet, det var der, der foregik meget. Vil ikke gå tilbage igen.
T
Tib

31-Oct-2015

Beskidt, ildelugtende, lille

Det er svært at vide, hvor man skal starte. Du ved, at der er et problem, når du i stedet for at modtage et håndklæde bliver tilbudt noget, der ligner et stykke skrot gardinmateriale, der er fanget fra din mors linnedskab. Problemet med dette er, at man ikke kan tørre sig med det, så jeg kunne godt tænke mig at kende begrundelsen. Stedet er fuldstændig beskidt fra top til bund: stødende pletter og lugte er i overflod. Toiletterne er virkelig oprørende (huller i jorden). Publikum er meget modent - hovedsageligt 50 til 75. Der var måske en anden person der i begyndelsen af ​​30'erne som mig. Den eneste spænding ved mit besøg var et larmende opgør mellem to af de ældre herrer, som krævede indgriben fra en medarbejder. For at slutte med en positiv bemærkning: kun 11 euro (selvom det er 11 for meget).
S
Steven

22-May-2016

Bad

Så beskidt og gammelt, kan varmt anbefale at sige nej til at gå her! Jeg er rejsende

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel