Termokande sauna - i øjeblikket LUKKET

Termokande sauna - i øjeblikket LUKKET

En af de ældste og største gay saunaer i Europa.

Thermos Sauna - currently CLOSED

Placeringsikon

Raamstraat 33, Amsterdam, Holland, 1016

For øjeblikket LUKKET (Juli 2016).

Amsterdams førende gay sauna og en af ​​de største i Europa. Thermos Sauna har eksisteret i 50 år.

Faciliteter på 5 etager omfatter tør sauna, dampbad, spabad, swimmingpool, bar, restaurant, internethjørne, hytter, tagterrasse og liggestole. Massageservice, frisørsalon og sportstøjsbutik til rådighed.
Sats Termokande sauna - i øjeblikket LUKKET
3.2
Publikums vurdering

Baseret på 54 stemmer

Publikumspriser for 2018
Publikumspriser for 2018

4 Stjernevinder

H
Hans

17-Sep-2016

Hans Br

met pijn keek jeg naar de inboedel salg af de termokande sauna.als je dan til de foto,s se, hvad der er købt skal worden, så går er et stukje van je leven voorbij. jeg kom daar al toen i 17 år var en heb daar al twee egenaren meegemaakt. en meget leuk jongens der mødes og ingen af ​​nogle venner er. Jeg skal have det personale, der har arbejdet med at blive en ny bane. en jan K wat vil er nu een gat voor jou gå vallen wand je was daar elke dag daar til stede. Jeg har mange styrke og jeg har ingen mulighed for at mødes. groetjes Hans Br.
C
Charlie

26-May-2015

MIDLERTIDIG LUKKET

Gik til denne sauna i begyndelsen af ​​maj 2015 og fandt den midlertidigt lukket. På deres hjemmeside forklarer de, at stedet gik konkurs. En rigtig skam!!! De har dog tænkt sig at genåbne, da stedet har været en del af hollandsk homohistorie. Tjek deres hjemmeside og Facebook-side for opdateringer.
J
June

27-Jan-2015

Gamle fyre

Hvis du er til gamle fyre, er dette dit sted. Ellers undgå. Personalet er uhøfligt og uhøfligt. Den anden sauna NZ nær hovedbanegården er hundrede gange bedre.
M
Miguel

15-Oct-2014

Termokande by Sea mænd

Jeg har været på Thermos i mange år og elsker simpelthen det faktum, at du betaler, klæder dig af og låser dine ting, går ind og hygger dig i et kontantløst system. Alle ved, hvad stedet handler om, og alle bør respektere husreglerne og det tidspunkt, der, uanset om det er fyldt eller ej, er en del af forretningen. Men tingene bliver brugt med tiden, og ledelsen bør se på at revurdere/geninvestere etablissementet med en nyere indretning og et meget bredere program, der tiltrækker et meget yngre publikum. Hygiejne er nummer et for Thermos, og jeg er sikker på, at de ser på nyere måder at håndtere det dagligt på hver time. Godt gået for et fantastisk etablissement, jeg har altid nydt det hele 19 gange i de sidste 15 år...vi ses snarest.
J
JT

18-May-2014

Tingene ændrer

Nogle ting ældes ikke godt. Besøgte termokanden for nogle år siden, og det var højdepunktet i mit besøg i Amsterdam. Masser af hotte fyre, masser af action at hente. Var i Amsterdam til Kings Day og besøgte igen. Skuffet over stedets tilstand. Ikke så mange fyre - ret kedelige.
M
Mo

12-Feb-2014

Meget beskidt

Meget snavset (brugte kondomer, papir, spyt). Dette blev fortalt til ledelsen. Svar: "Vi kan ikke holde det rent, da det er åbent næsten hele døgnet". Gammelt publikum med nogle unge asiatiske fyre.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Fremhævede hoteller