LABOEN

LABOEN

Hyggelig homobar og natklub i Paris.

The LABO

Placeringsikon

37 rue des Lombards, Paris, Fransk vin, 75001

I morgen: Happy Hour - reduceret øl kl - Hver tirsdag

Venlig gay bar/klub (tidligere "The Eagle") beliggende i hjertet af homoseksuelle Paris. LABO er vært for særlige begivenheder og temafester.

Happy hour fra kl. 5-11 på dagens øl og cocktail. Beliggende tæt på flere restauranter - de har drinks efter middagen her. Lukket om mandagen.

Ugedag: 15:00 - 03:0

Weekend: 15 - 00 / 06

Nærmeste station: Châtelet

Funktionalitet:
bar
Dancing
Karaoke
Musik
Sats LABOEN
4.2
Publikums vurdering

Baseret på 12 stemmer

B
Blanco

13-Apr-2019

El peor lugar de Paris

14 minutter siden. Meget dårlig oplevelse den 15/3, dårlig behandling og dårlig manerer af bartender Nicolás og 100% ubehagelige sikkerhedsfolk. Jeg blev anklaget for at stjæle en formodet mobiltelefon, de tjekker mig ved at vise dem min egen mobiltelefon. De er ikke tilfredse med det, og de truer mig med at ringe til politiet, hvilket jeg forlanger gjort. Politiet ankommer, og på mystisk vis forlader denne person, Nicolás, stedet med mobiltelefonen i hånden og holder den i lommen, forfærdelig, uretfærdig og en løgner. Det er ikke det eneste faktum, at en anden ven blev anklaget for at stjæle en jakke. Jeg anbefaler det ikke, ubehagelige mennesker fra indgangen til udgangen. Hvis der var en dårligere vurdering, ville jeg sige det. Misbrug af mennesker og især udlændinge. Det værste sted i Paris.
C
Caetano

8-Jan-2018

Ikke meget

Vi tog til gia-aften, og vi forlod klubben meget skuffede. Meget dårlig produktion. Ikke en smule god.
J
James

3-Feb-2016

Store udendørs område

Virkelig stor homobar beliggende nær masser af lækre restauranter og caféer. Masser af plads til at sidde ned, hvis det ikke er noget for dig at stå på et dansegulv.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.