Les Bains d'Odessa

Les Bains d’Odessa

Placeringsikon

5 rue d'Odessa, Paris, Fransk vin, 75014

Gay-sauna i Montparnasse. Les Bains d'Odessa har 4 etager og har sauna, mørkt rum, labyrint, videorum, hytter, swimmingpool, rygerum, bar, massageservice og udendørs terrasse.

Populær blandt modne fyre og bjørne. Åben fra kl. Tjek deres hjemmeside for ugentlige temaer og fester.

Ugedag: 12:00 - 22:00

Weekend: 12 - 00

Nærmeste station: Montparnasse - Bienvenüe (udgang 6)

Funktionalitet:
bar
Mørkt rum
Internetadgang
Massage
Maze
Afslappende hytter
Sauna
Shop
Dampbad
Svømmepøl
Sats Les Bains d'Odessa
3.4
Publikums vurdering

Baseret på 137 stemmer

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

3 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

3 Stjernevinder

M
Mo

23-Apr-2022

Passiv

Voudrais faire un tour aujourd'hui, Quelqu'un pour m'accompagner ?
J
Jp

14-Jun-2022

Hæld cet après-midi

Hæld une rencontre ok
S
Sam

30-Mar-2022

en refaire

Super øjeblik très agréable avec une jolie stemning.
F
Frédéric

20-Oct-2021

Super

Perfekt velkomst fra personalet. Meget varm atmosfære. Det var min første gang i en gay sauna, og jeg tog dertil på en naturistdag. Upåklagelig renlighed. Masser af gammelt, men meget sexet.
M
Marcel

1-Mar-2020

GOD SAUNA

Stor sauna i 4 etager med stort dampbad og mange hytter og pladser til leg. Meget overfyldt lørdag og søndag eftermiddag. Blandede kunder men de fleste mellem 40 og 70. Dejligt personale og flotte mennesker. Nyt: Tirsdag og onsdag er der nøgenfester.
J
Jean louis

18 Aug 2021

Rencontre de cet après midi

J'ai fait une belle rencontre cet AM, malheureusement n partait tous les deux. Peut être se reconnaît il? Sinon le center parfait.
S
Sam

16-Jul-2019

Fantastisk sted for bjørn og far

Jeg besøger denne sauna første gang og har det meget sjovt. Jeg vil vende tilbage
T
Toby

17-Mar-2018

Ældre fyre men gode faciliteter og stadig sjove

Jeg besøgte en torsdag omkring kl. Det er rigtigt, hvad de siger om, at klientellet hovedsageligt er ældre. Jeg vil sige, at 4 % var over 70. Hvis du leder efter unge fyre med sixpack, er dette ikke saunaen for dig. Men hvis du kan lide smukke fædre, bjørne og et par tykke yngre fyre, så var der stadig nok af dem til at gøre mig glad. Saunaen er enorm. Det har 50 etager. Den nederste etage har et stort dampbad (Hammam), en stor sauna, en pool og brusere. Det har også to mørke rum. Stueetagen har omklædningsrum og en bar (meget dyrt! Vand er €4) Mellemetagen har masser af private kahytter og øverste etage har flere kahytter og yderligere to mørke rum. Prisen var €3. Det er en stor sauna med masser af faciliteter, og jeg fandt den meget ren. Personalet var også venligt. Hvis du kan lide det lidt ældre klientel, vil jeg sige, at det er ret god værdi.
A
Andy

3 Nov 2017

Trist og skuffende

...selv om jeg havde nok aktivitet. Jeg kommer ikke her mere. Oasis, hendes søster sauna i Bruxelles er overlegen i alle henseender: kunder, bar, tør sauna, atmosfære. I Paris er der andre mere attraktive og tilfredsstillende saunaer!
S
Swithen

17-Jul-2017

Sammenskudsgilde

Midt på eftermiddagen, midt på ugen i midten af ​​juni, var der ret travlt - men de fleste mænd var optaget i hytterne eller mørke områder. Det store dampbad var tomt - i modsætning til mit tidligere besøg, hvor ethvert nyt talent øjeblikkeligt blev opslugt af stamgæsterne.
P
Paolo

27 Nov 2016

En dejlig overraskelse!

Jeg var der en søndag eftermiddag og vil helt sikkert vende tilbage! Jeg er en normal fyr og ledte efter bjørne og store modne mænd og fandt mange. Jeg vidste ikke, hvor jeg skulle kigge, da jeg altid var omringet!!! Jeg hyggede mig med nogle af dem uden problemer og bare ved at give dem et blik og chatte med fyren i baren, som var super flink og hjælpsom! Desværre var alle mennesker lige nedenunder, og hele krydstogtområdet var tomt, sandsynligvis fordi jeg kom for sent (kl. 18.30) Så tag derhen tidligt! Da det var slutningen af ​​dagen var hytterne fulde af støv, så jeg vil foreslå organisationen at have mere opmærksomhed på at rense dem, men ud af det var det absolut besøget værd!
J
Jim

7-Feb-2015

Varm sauna i Paris

En af de bedste i Paris, let at finde - tæt på Montparnasse-tårnet og skinnende rent. Gamle og unge fyre, nogen for alle, selvom tidlige eftermiddage kan være fyldt med rigtig gamle mænd, nogle kan næsten ikke klatre op ad trappen! Jeg møder søde arabere der, og ved mit sidste besøg en HOT tyrkisk fyr fra London.
D
Dave

13-Sep-2014

Godt sted

Jeg kommer til denne sauna hver gang jeg kommer til Paris. Lørdagens bjørnefester får meget travlt med flotte parisiske fyre. Det er 3 etager med sjov - sauna, lille pool og hammam i kælderen, kahytter og lille udvendig dæk 1. sal, legeområde anden sal.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.