Riaden

Riaden

Le Riad

Placeringsikon

184 rue des Pyrénées, Paris, Fransk vin, 75020

Orientalsk-homoseksuel sauna. Le Riad har to dampbad, sauna, varm springvand, swimmingpool, bar og massage. Service er afslappende og åndelig.

Åben dagligt fra middagstid.

Ugedag: 12:00 - 22:00

Weekend: 12 - 00

Nærmeste station: Gambetta

Funktionalitet:
bar
Jacuzzi / varm pool
Massage
Sauna
Dampbad
Svømmepøl
Sats Riaden
3
Publikums vurdering

Baseret på 76 stemmer

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

4 Stjernevinder

R
Rodolphe CAMILLE RICHARDSON

9-Oct-2023

En dimanche après midi

En eller to gange om måneden kommer jeg for at slappe af. Holdet, meget venligt som altid. En sublim massage, et hyggeligt møde med en partner. Hyggelige diskussioner med andre kunder. Jeg kan ikke vente med at gå tilbage.

A
Anthony DUPRES

19 Aug 2023

Enfin du renouveau !!!

Da jeg fandt ud af, at Bruno var den nye chef med Éric, kom jeg straks tilbage! Hvor er det en fornøjelse at finde dette smukke sted, som jeg havde forladt på grund af de anklagelige gamle chefer. Tak Bruno for din varme og opmærksomme velkomst. Kan ikke vente med at se Éric igen og Abdelak

J
Jean-luc

2 Aug 2023

Riaden

Anbefales til en afslappende dag. Personale i toppen, lytter til hver klient. Meget venlige steder, selv familie med en sjæl og dens nye orientalske dekoration. ÉRIC og BRUNO samt massørerne er ægte professionelle. (swimmingpool med dæmpet belysning, Grand Hammam, tør sauna og meget venlig bar). Så snart jeg kommer tilbage til Paris, vil jeg vende tilbage. Tak for en dejlig dag.
K
Kean Andrew

30-Jul-2023

En super oplevelse med lokalt flair

En lille, men rigtig fin sauna, med en blandet kundekreds. Ejeren modtog var super venlig og introducerede os til faciliteterne. Hammamet er rummeligt og der er et dejligt poolområde, du har også en sauna med god temperatur - et lille barområde og nogle hytter med god plads til leg. Vi kom en lørdag, og der var et varieret udvalg af gæster. Ville helt sikkert besøge igen.
R
Rodolphe CAMILLE RICHARDSON

9-Oct-2023

Il faut venir le Dimanche

Uanset hvilken dag vi kommer, er det fantastisk. Det er en oplevelsessauna. Jeg elsker søndag for at afslutte ugen med stil.

E
Eric

1-Jul-2020

at undgå

Forældet udstyr! Ekstremt irriterende ældre kunder og personalet er ikke bedre!! Spar dine penge og gå et andet sted hen!!
n
nicolasxixeme

3 Dec 2017

petit sauna sympa

Enfin un vrai hammam chaud et humide et un superbe sauna sec et chaud ... de nombreuses cabines confortables and propres pour s'amuser. Un superbe massage fait dans la règle de l'art. Un sublim thé à la menthe. Personale sympa et agréable.
S
Steven

19-Apr-2015

Entré

Vær forsigtig med en rip off. Jeg betalte entré, derefter en 1/2 times massage, og værten forsøgte derefter at opkræve mig en anden gang for entrégebyret. Han skændtes med mig, og så viste jeg ham byttepenge, han havde efterladt ved vinduet. Stor stilhed. Og så endelig enig med mig. Vi havde sat et tidspunkt for massagen og det skete 45 minutter senere. Der er en bar, der byder på myntete. hatten tog 30 minutter at få en lille kop af dette, og der var ingen omtale af en refill. Værten sagde, at han slog en lunte. Jeg tror ikke på det. Swimmingpoolen var ren men kold. Jeg så folk komme ind og ud på to minutter, eller beslutte sig for ikke at gå ind. Tidligere var alt fint.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.