Le Keller

Le Keller

Le Keller

Placeringsikon

14 rue Keller, Paris, Fransk vin, 75011

Hardcore gay krydstogt- og fetichklub. Le Keller er vært for temafester og begivenheder med strenge dresscodes. Intet medlemskab påkrævet. Tilmelding er valgfri. Åben torsdag til søndag.

 

Hverdag: tor: 10:4 - 10:5; Fredag: XNUMX - XNUMX

Weekend: Lør: 10:5 - 5:12; Søn: XNUMX-XNUMX

Nærmeste station: Bastille, Voltaire, Ledru-Rollin

Funktionalitet:
Kun voksne
bar
Krydstogt / fetish
Mørkt rum
Sats Le Keller
3.9
Publikums vurdering

Baseret på 50 stemmer

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

4 Stjernevinder

A
Arthur Jaronik

30-Apr-2024

Arthur Raymond Jaronik

Gik dertil på et "indfald" - ikke travlt, men fandt sammen med to fyre, der spillede pool - en parisisk og en nordafrikaner - gik tilbage til deres lejlighed og havde en "varm" tid. (Ved ikke, om dette er det samme sted, men ville gå tilbage under alle omstændigheder.)
W
William Byberg

14 Nov 2023

William

Jeg elsker denne bar. Varmt varm varm. God service i baren. Meget sjov i kelleren. Jeg fik en hjælpsom hånd af en masse søde mænd. Jeg kan godt lide ældre mænd, så dette sted er paradis for mig. Jeg vil vende tilbage
T
Todd

27 Nov 2019

Jeg havde masser af FFun!

Hvis du har spørgsmål, så sørg for at læse ALLE oplysningerne på Kellers hjemmeside. Tjek reglerne, dresscoden osv. Kom forberedt til at have det sjovt, vær klar til at deltage. Personalet taler engelsk og er meget venlige. Du skal nok medbringe ting, men tag ikke for meget med, hold det enkelt. Jeg havde en fantastisk tid. Jeg går igen. Jeg ville bare ønske, de solgte T-shirts. Jeg er stolt over, at jeg gik der og havde masser af sjov.
r
ryan

4-May-2019

Overpris

Jeg tog til Le Keller, mens jeg var på ferie i Paris, og fyren forsøgte at opkræve mig 50 euro for indrejse. Jeg har været på steder som dette over hele verden og har ALDRIG opkrævet mere end hvad der svarer til 25 eller deromkring dollars. Lab.Oratory i Berlin koster 10 euro på sin bedste aften! Jeg er ikke sikker på, om fyren prøvede at komme over mig, fordi jeg ikke er fra Paris, men jeg gav ham ikke chancen. Eller måske var det fordi jeg ikke er hvid.
A
Al

1-Feb-2019

Retfærdiggjort tilbagevenden

Gik tilbage i slutningen af ​​januar efter mit besøg i november. Så meget action! FF toppet, FF bundet; fantastiske tre/fire timer. Elsker bænken, hvor bunden kan se i loftsspejlet al den handling, der sker med ham. Gynostolen er kinky, og der er masser af sejl, og bænke i alle højder. Venligt og flittigt personale (så dem komme rundt flere gange for at hjælpe med at holde stedet rent) og smiler rundt omkring. .
A
Al

25 Nov 2018

Actionnat

Torsdag aften er FF aften! Det viste sig, at der var masser af fyre, der var villige til at spille - alle aldre, men alle hotte; gik med en fuldstændig alsidig tankegang: blev 2 timer, gav 4 gange, modtog to gange: ingen besvær - langsomt og nemt lige så acceptabelt som hurtigt og rasende. Sørg for at medbringe masser af forsyninger, selvom der også er lager bag baren. En klar tilbagevenden...
R
Robert

19 Nov 2018

Åbnede vores øjne.

Fantastisk sted. Gik en torsdag aften, kom der lige før midnat, travlt og fik lidt mere travlt. Det viste sig, at vi var gået på jock FF-aften. Masser af fyre, der er villige til at give og tage FF. Masser af sjov havde en stor tid.Dejlig venlig gruppe og personale. Vil def gå tilbage. €13 men inkluderer første drink. Drikkevarer efter først er dyre.
G
Gilles

10-Jan-2018

Beaucoup de monde et de l'action delout

Accueil très sympa et souriant, beaucoup de monde et de l'action partout. J'ai dû me faire prendre par au moins dix mecs alors que je suis moden...
N
Number13

9-Jul-2015

Fantastisk sted

Fantastisk sted at lege. Venligt personale/kunder; rent sted; masser af sejl og senge. Perfekt sted for en FF. Der tilbydes masser af røv rundt omkring i stedet. Hvis det ikke er dit mål, er der masser af mænd at spille. Kunne ikke tale et fransk ord, men havde en fantastisk tid der. Klar til mere.
A
Avshalom

4-Feb-2015

Godt sted at overnatte

Det var en meget god oplevelse. Jeg gik onsdag, lige før kl. 22. Fyren i indgangen var ærlig nok til at sige, at der kun er 00 inde, men da du bare betaler for drikkevarerne, gik jeg ind. Det fyldte langsomt op, og da jeg gik omkring kl. 2 var der ~23 fyre og yderligere 00 kom lige i. Men næsten alle så godt ud og i godt humør til at spille. Det mest interessante sted var urinalerne. Noget overraskende er det hele meget rent med kondomer og glidecreme rundt omkring. Anbefales, jeg vender tilbage.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel