Le Dépôt - (Lukket)

Le Dépôt - (Closed)

Placeringsikon

10 rue aux Ours, Paris, Fransk vin, 75003

I dag: Horny søndag - Hver søndag

Kendt homoseksuel krydstogtklub Le Dépôt med stort krydstogtområde, mørkt rum og aflukke i kælderen.

Baren og dansegulvet i stueetagen har DJ, der spiller house / techno / disco / trance musik. Populær fredag ​​aften og søndag eftermiddag.

Ugedag: 14:00 - 08:00

Weekend: 14 - 00

Nærmeste station: Étienne Marcel

Funktionalitet:
Kun voksne
bar
Krydstogt / fetish
Dancing
Mørkt rum
Maze
Musik
Sats Le Dépôt - (Lukket)
3.2
Publikums vurdering

Baseret på 55 stemmer

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

3 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

3 Stjernevinder

T
Tom

23-Oct-2019

Ikke godt længere, sted beskadiget af grådighed og surhed.

Det plejede at være ok for mange mange år siden. Nu er den halv størrelse, og priserne er ekstraordinære. Skam, fordi dette sted har potentiale. Slip priserne (7.5E for en lille båre? Joke) og gør pladsen større, som den var før, så kommer folk.
A
Alex

13-Jul-2019

Bedste klub & cruising i Paris

Bedste sted at besøge i Paris
B
Bob

3 Dec 2018

En af de bedste kinky klubber i Paris !!!!

Det er virkelig en af ​​de bedste kinky homoseksuelle klubber i Paris! Du kan tage dertil med fetish-udstyr (dont vær genert!!), dette er et meget "liberalt" sted! Den nye ledelse organiserer en masse specielle begivenheder, anderledes og altid kinky!
G
George

30 Nov 2018

Frygtelig

Stedet plejede at være godt for mange år siden. normalt 10 til 15 personer omkring. Drikkevarer er en afpresning, vand koster 6.50 € for en lille flaske. At blive hjemme er en bedre mulighed. Jeg gik til saunaen før (hvilket var lige så slemt) og fik en gratis billet til dette sted. Glad for, at jeg ikke skulle betale for det.
L
Laurent

13 Aug 2018

Nul en chier !!!

Ingen går i dette sted - er ikke varmt overhovedet. Eftermiddagen er den totale ørken. I betragtning af entréen på 10 euro og kvaliteten af ​​faciliteterne er det forståeligt. Pladsen blev overtaget af et nyt hold, som slet ikke gjorde noget, da modifikationer, tværtimod, ransagede stedet. Rummodstanden er reduceret til ingenting overhovedet ... Vi må holde op med at sige, at det er den største krydstogtklub i Europa, hvilket er totalt falsk, totalt. Alle hytter er i totalt mørke, de få tilstedeværende er uinteressante, mennesker fortabte, som ikke ved, hvad de vil. Hvem kommer for at slå tiden ihjel her.
J
JD

6-Mar-2022

Okay

Hvor vil du foreslå? Jeg plejede at gå i slutningen af ​​90'erne og vil gerne tage min mand med til oplevelsen.
L
Laurent

27-Apr-2018

pas på lommetyver

Ikke meget interessant handling på dette sted!
S
Seb

4-Oct-2017

Ikke venligt

Vær opmærksom på, at hvis du kommer med en jakke eller trøje, skal du betale ekstra for skabet. Ikke venlig attitude, da andre fyre var iført frakker. Jeg gætter på, at det er ok for det sædvanlige publikum. Jeg mener, oktober i Paris er det ret koldt! Der var også få mennesker (som 20) fra kl. 10.30 til midnat på en onsdag. Denne nat var ikke noget særligt. Også de renoverede hele klubben, og den ser meget mindre ud end før. Også før du plejer at have mange små huler rundt omkring. Nu er det mere moderne med rødt lys, men jeg er ikke sikker på, at det er egnet til os, når vi vil slappe af og bare have det sjovt uden binding.
J
Julien

25-Feb-2017

Sød side af gaden

Det er mørkt og det svage lyn er rødt. På en lørdag eftermiddag med en invitation givet væk i Sun City besluttede vi at prøve det. Ikke mere end tre eller fire fyre indenfor, mindst to af dem virkede for deprimerede til at hænge rundt i en homokrydstogtklub.
B
Bob

6 Nov 2016

RECON Party LE DEPOT 3. december 2016 !!!

Der vil være en god RECON fest, speciel for Paris i LE DEPOT ....3. december !!!
A
Alex

30-Sep-2016

Den bedste Cruising & Club i Paris

Fantastisk sted i Le Maris, god musik og virkelig søde fyre hver dag.
C
Can

19-May-2016

uvenligt personale

Uvenligt personale og holdning.
E
Ekachai chieochalakom

1-Mar-2015

Grov og klar

Stedet er perfekt til fyre, der kan lide det groft og klar. Jeg var der omkring midnat, og stedet fik lige travlt omkring kl. Der er flere etager med små dansegulve, men store mørke rum. Det sker indtil de tidlige timer.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.