Key West -sauna

Key West -sauna

Key West Sauna

Placeringsikon

141 rue La Fayette, Paris, Fransk vin, 75010

Meget international gay sauna klub beliggende nord for det centrale Paris. Key West har over 400 skabe og faciliteter fordelt på 4 etager.

Funktionerne inkluderer et dampbad, brusere, spa og pool, fitnesscenter, bar med chill-out-område og tv, private hytter med videoer, mørkt rum, rygeområde og videorum.

Generel adgang 21 € (15 € for fyre under 35).

Ugedag: 12:00 - 22:00

Weekend: 12 - 00

Nærmeste station: Gare Du Nord

Funktionalitet:
bar
Mørkt rum
Jacuzzi / varm pool
Afslappende hytter
Sauna
Dampbad
Sats Key West -sauna
3.1
Publikums vurdering

Baseret på 105 stemmer

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

4 Stjernevinder

p
paul fegari

6-May-2024

un lieu grand, diskret, plutôt agréable

Key West saunaen er stille, ren og stor med flere etager. I stueetagen, efter receptionen, er der en garderobe, hvor du kan opbevare dine ejendele og tøj i et aflåseligt skab. I kælderen er der en swimmingpool, en jacuzzi, et lille fitnesscenter, en (tør) sauna, et ret stort hammam, brusere og liggestole. På 1. sal gøres der løbende rent i enkelte hytter, hvor man også kan være alene med nogen, og også se homo-videoer. På 2. sal er der et par hytter, videoer og et separat rygeområde. Kunderne er i forskellige aldre, unge til midaldrende (sjældent gamle). Nogle gange er der underholdning.

J
Jake

28 Nov 2022

Anbefales ikke

Personalet var meget uhøfligt. Jeg er 21 og besøger Paris, og det var tæt på min bolig, så jeg tog et besøg. Det var mange gamle mænd. Jeg spurgte, om der var godt publikum i saunaen, og de sagde ja, men der var måske 5 mennesker, der gik rundt. Klokken var omkring 5, så jeg troede, der ville være travlt. Stedet lugter også meget dårligt. Jeg kunne ikke lide dette sted eller personalet. Spild af €17!
f
frederic fradet

21-Feb-2024

Gamle

Hvad er gamle mænd for dig?

l
laky

24-Feb-2019

euroguy

Dette er bare en sauna for sorte mænd, og som elsker det.. Det var jeg, men jeg er ikke rigtig glad, fordi det gør mig forbløffet og primordial, og igen, det kan være sjovt afhængigt af atmosfæren. Jeg havde ikke sex, fordi fyrene var for fulde af sig selv.
T
Thomas

12 Aug 2017

Jacuzzi ikke klar

På trods af, at der var annonceret en jacuzzi-fest i homopressen den 5. august, var den nye jacuzzi ikke klar til tiden, men receptionisten gad ikke fortælle os det. Stedet var beskidt, og trappen, der førte ned fra omklædningsrummet, var glat. Min partner og jeg spildte 42 EUR.
A
ABOY

19-May-2017

Key West -sauna

Key west sauna pæn og ren..
S
Sam

16-Sep-2016

En masse gammel mand

Jeg er asiatisk fra Kina, en masse gamle fyre der (hverdag ankommer kl. 4). Vil ikke besøge igen.
A
Andrew

30-Jun-2016

Jeg troede, det var dejligt

Læs alle anmeldelser, fandt lokalerne rene, gode faciliteter, selvom dampbadet var et rigtigt hit.
T
Trevis

18-Apr-2016

Ombygget fra april 2016

Det siger er blevet ombygget og opdateret for nylig, tjek hjemmesiden.
A
Alfred

28-Jul-2015

Altid fantastisk!

Altid fantastisk! Jeg har gået der i årevis, og mængden har nogen for alle. Fra HOT hunks til modne mænd, du finder det, du leder efter her. Umuligt ikke at score! Masser af bi fyre efter at have forladt kontoret og vil have varme "quickies", inden de går hjem til konen! Bedste tider fra 5 til 7 i løbet af ugen og også i weekenden. Ren! Meget stor! Hvis du ikke kan finde det her, kan du ikke finde det nogen steder! Super orgier i den våde sauna. GÅ!

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.