IDM sauna

IDM sauna

IDM Sauna

Placeringsikon

4 rue du Faubourg, Montmartre, Paris, Fransk vin, 75009

IDM sauna
I morgen: Onsdag Young Crowd - rabat for under 25'erne - Hver onsdag

Stor homoseksuel sauna på fire etager. Stueetagen har et motionscenter og bar, tør sauna, jacuzzi og dampbad. På de øverste etager er der private hytter, videorum, afspilningszone osv.

IDM er åbent dagligt fra kl.

Ugedag: 12:00 - 01:00

Weekend: 12 - 00

Nærmeste station: Grands Boulevards

Funktionalitet:
bar
Fitness
Jacuzzi / varm pool
Afslappende hytter
Sauna
Dampbad
Sats IDM sauna
3.4
Publikums vurdering

Baseret på 111 stemmer

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

4 Stjernevinder

A
Asian Guy

16-May-2022

Wow, bedste sauna i Europa

Jeg var ikke sikker på, hvilken sauna jeg skulle besøge i Paris, IDM eller Sun city, men mit mål var at se det lokale, så jeg besluttede mig for IDM, oh boy lucky me! Stedet var pakket hele dagen fra tidligt, som kl. 1 til 6, når folk stadig stod i kø for at komme ind og handle overalt! fyrene var meget fit sammenlignet med amerikanere, lol. Jeg var heldig med tyrkiske og arabiske, som ser ud til at være hovedsageligt top...og meget lidenskabelige og sexede...sikke et dejligt minde og gaver af dem inde i mig (bogstaveligt talt).
A
Al

5-Oct-2021

Sjovt sted!

Besøgt mange gange. Venligt personale. Kæmpe mødested. Åbent omklædningsrum og brusere. Stor jacuzzi. Masser af aktivitet sandsynligvis i dampbad og sauna. Masser af legeområder, private hytter, videoskærme. Mørke områder. Lille drinks bar. Diskret indgang tæt på metro. God fornøjelse!
A
Al

23-Oct-2021

Besøg oktober 2021

Det var godt at være der igen! Jeg havde det meget godt. Der var en god skare af fyre der - alle aldre - nogle meget flotte! Jeg hyggede mig meget, fyrene er altid høflige, mange glade for at "lege"! En stor tak for den måde, IDM drives på, især gennem denne Covid-pandemi og den venlige måde, du reagerer på via e-mail og personligt. Mine forretningsbesøg i Paris er nu afsluttet, men jeg vil have gode minder om IDM i lang tid fremover!
R
R

17 Dec 2019

Bedste sauna i Paris

Stort, travlt, rimeligt rent, ingen holdning fra personale eller kunder. Hvad mere kan du forlange? Jeg har været i alle Paris saunaer, og dette er det bedste - også meget bedre end nogen af ​​de forfærdelige steder i London.
C
Chris

14 Dec 2019

Et must i Paris

Jeg har den bedste handling hver gang jeg går der!
A
Alessandro

11 Nov 2019

Godt sted i Paris

Besøgte en søndag eftermiddag omkring 15:30 i november 2019. Jeg måtte vente 20 minutter i kø for at komme ind, da den allerede var fuld, men da jeg kom ind, var jeg glad for at være der, da den var fuld af mænd i forskellige aldre, farve, stil, både turister og lokale. Dejlig atmosfære, stedet er stort og man kan gå rundt og finde sjov næsten overalt. Nogle holdninger, men generelt er folk der for at have det sjovt og ikke kun for at posere. Du kan få hjemmesko ved indgangen (det gjorde jeg) mod et ekstra gebyr, skift af håndklæder er gratis. Jeg betragter dette bestemt som en god sauna og faktisk min favorit i Paris.
C
C

11-Sep-2019

Ret godt

Nok den bedste sauna, jeg har været i. Ren, fri glidecreme/kondom. Alt fungerer og ingen holdning. Jeg gik to gange, da jeg var i Paris. Første gang var søndag, og jeg måtte stå i kø for at komme ind. Jeg var chokeret, men det var fantastisk. Jeg vidste ikke, at jeg kunne tage flere håndklæder og fandt først ud af det anden gang. Det var vel fordi jeg ikke talte fransk, så det er forståeligt. Alt i alt er det en rigtig god sauna.
P
Pepe

17 Aug 2019

Meget godt

Rent, med god installation og med mennesker for enhver smag. Efter at have besøgt en anden sauna i Paris, præget af manglen på renlighed, kunne jeg virkelig godt lide det.
V
Visitor

31-Jul-2019

OKAY! Besøg det!

Jeg gik for første gang i den 30. juli 2019. Jeg gik fra Garu du Nord ved hjælp af kort, og jeg ankom til saunaen på omkring 20-30 minutters gang (jeg går langsomt). Fra gaden kom jeg ind i en indre gård, og jeg kunne se en dør og nogle trapper. Personen fra front office taler engelsk og er en meget sød og venlig person. Han besvarede alle mine spørgsmål hver gang jeg havde noget at spørge. Jeg spørger endda hvor mange der er i saunaen allerede siden klokken var 2 om eftermiddagen. Der var allerede 40 mennesker. Jeg modtog min skabsnøgle og et håndklæde, og han gav mig instruktioner vedrørende omklædningsrummets retning og bruserne. Jeg spurgte, og han fortalte mig ikke, at kondomer og glidecreme er gratis, og du kan finde dem i alle rum og steder i saunaen, men det var jeg glad for at se. Det eneste der fik mig til at tænke var at beholderen med kondomer er åben i begge sider og alle kan smutte andre kondomer dertil, og jeg mener ikke brugt. Jeg fik at vide, at jeg kan tage så mange håndklæder, jeg har brug for, gratis, og det gjorde alle, og det synes jeg er en god idé! Jeg brugte også mine hjemmesko, og jeg glemte at spørge, om de tilbød gratis hjemmesko eller ej, så jeg kan ikke give dig et svar. Mange mænd gik barfodet, men det er ikke hygiejnisk for mig, da man nemt kan fange en svamp. I modsætning til i andre saunaer, hvor jeg så personale gøre rent hver 1-2 time, har jeg ikke set nogen her komme og rense gulvene. Så tæt ved forkontoret er der omklædningsrummet, baren og fitnesscentret, derfra kan du gå nedenunder til jacuzzi og brusere, toiletter og saunakabiner, eller du kan gå ovenpå, hvor cruisingområdet er, de private kahytter, slynger, rygeområde, og også du kan gå endnu længere ovenpå til et andet område med kinky værelser. Jeg syntes, deres musik var meget underholdende, og lynet fra alle områder var meget flot, ikke for lyst, ikke for mørkt. De private hytter var små efter min mening, med små senge, som 2 personer ikke kan bo side om side. Der var få værelser med større senge. T Det mørke rum var bare et rektangulært rum, halvmørkt, fordi man nemt kunne se alle, med bænke og en platform.
M
Mike

13-Jun-2019

Bedste saunaoplevelse i Paris

Jeg prøvede et par forskellige saunaer i Paris og fandt, at IDM var den bedste af flokken, både hvad angår publikumstal og faciliteter. Ret travlt i weekenden (omkring kl. 3-8 både lørdage og søndage) og ret aktiv på hverdage ved arbejdets afslutning (omkring kl. 3-6). Den grundlæggende opsætning: sauna/jacuzzi i kælderplan, skabe/god størrelse fitnesscenter/bar i stueplan. En etage op er der, hvor det meste af handlingen finder sted. Der er masser af private rum, hvor fyre mødes, nogle med gloryholes. Denne etage har også et par åbne mørkerumsområder. Mit yndlingsområde på denne etage var "cockpittet", som har forhøjede gloryholes (nogle gange kaldet et "suckatorium"), hvor fyre går op et par trin til en række store gloryholes. På øverste etage er der et mindre cruisingområde med et mørkekammer samt et andet sæt forhøjede gloryholes, selvom denne etage er meget mindre travl end gulvet under den. Så længe dine forventninger er rimelige (dvs. forvent ikke, at stedet bliver fyldt med Bel Ami voksne stjerner), er dette en rigtig sjov og meget travl sauna, hvor du kan "få dig mæt". Højt anbefalet!
m
moscardini

11-Apr-2019

Overfyldt

Beliggenhed: Praktisk. Et stenkast fra Grand Boulevards metrostation. Kundetype: Mænd fra 25 til 50 år, men især omkring 40. Saunaen er meget populær, men den gennemsnitlige kvalitet hos mænd er ikke særlig høj. I den forstand, at 'gennemsnitsmandsmodellen' er den, man oftest støder på i korridorer. Vi har ikke set gamle mænd, og også af denne grund kommer vi helt sikkert tilbage. Bygning: 4 etager. I stueetagen er der omklædningsrum og fitnesscenter (nogen træner nøgen, men redskaberne bruges meget lidt, det er ikke et rigtigt fitnesscenter). På første sal (hvor publikum er koncentreret) er der stande og et område til gruppehygge. På anden sal er der toiletter til særlige spil og et mørkt (tomt) område. I kælderen er der en lille sauna (ingen kommer nogensinde ind) og et meget lille dampbad, samt en meget flot opvarmet pool. Rengøring: Skal forbedres. Priser: Gode, også fordi de rene servietter er stablet op i baren og efterladt fri for kunderne. Råd til kunder: Medbring hjemmesko. Hvis du føler dig mere tilpas, kan du tage en badedragt på. Bedre at gå ind om eftermiddagen, især på lørdage og søndage. De mange forskellige kunder vil gøre det nemt for dig at finde nogen, der matcher din smag, medmindre du leder efter muskuløse hanner; i dette tilfælde kan du blive skuffet. Tips til lederne: Hvis der var så mange indgange i eftermiddagstimerne, ville det være bedre at rydde op, inden gæsterne efter middagen ankommer. Skabe, hvor efterlader tøj er lidt for små, bør du skifte dem. Det er ikke acceptabelt at tænde alt lys en time og tyve minutter før lukketid (for at presse folk til at gå).
C
Chaz

15 Nov 2018

God ren sjov

Faciliteten er velholdt, god blanding af mænd, da jeg gik på en onsdag eftermiddag, døde betydeligt efter kl. Ville gå igen
Y
Yvan

5-Oct-2018

Besøg i saunaen, når du besøger Paris

Jeg var i søndags med min mand. Vi ankom kl. 3 om eftermiddagen, og saunaen var allerede fyldt med mennesker. Pladsen er meget stor og har en rigtig god fordeling, på forskellige etager, og med god belysning, på de nødvendige steder. Alt er meget rent og alle kabiner har dispensarer med kondomer og glidecreme og lamper med justerbart lys. Der er mennesker i forskellige aldre og for enhver smag; med en del meget "varme" fyre. Personalet i saunaen er meget høfligt og hjælpsomt. Særligt venlig er bartenderen i baren, Eric, som jeg havde en god samtale med. Dette er mit tredje besøg på IDM, og jeg vil helt sikkert vende tilbage igen, når jeg vender tilbage til Paris næste gang; fuldstændig anbefalelsesværdig
M
Marc

30-Sep-2018

Langsom fredag ​​aften i september

Faciliteten er pæn og ren. Jeg kom omkring kl. 10 en fredag ​​aften og syntes, det var overraskende langsomt. For det meste yngre fyre mellem 25 og 40. Ingen store bjørne eller gamle fyre overhovedet. De serverer kun øl i den lille bar, og bortset fra receptionisten taler de ikke engelsk, så vær forberedt. Jeg mødte en fin atletisk twink på besøg fra Mexico, men han var på vej ud. Jeg troede, at IDM var åben senere i weekenden, men det lukkede promtly kl. Jeg gik utilfreds.
M
Markus

28-Sep-2018

ok

Var der et par gange allerede. Har altid fundet nogen at have det sjovt med.
C
Chris

26 Nov 2017

Bedste sauna i Paris

Naturistedagene er fantastiske. Jeg går der hver gang jeg kommer til Paris, og jeg har det så fantastisk!
S
Stephen

27-Jun-2017

Ældre rejsende fra Florida.

Jeg gik til IDM Sauna 3 gange, mens jeg var på min ferie. Stedet var rimeligt rent i betragtning af, hvad der foregår. Mændene varierer i aldre, så alle har det sjovt. Mænd i Paris går for at have det sjovt, ikke bare stå rundt, som om de er for gode til alle. Jeg har været i badehuse i mange lande, og dette er en af ​​mine favoritter, fordi mændene, der går der, gør det sjovt. Tak for homoseksuelle mænd i Paris for at være så sexede og sjove.
I
Ian

20 Dec 2016

Gør forretningen

Denne sauna gør virkelig forretningen og leverer på action. Aspekter er gennemtænkt designet, især cockpittet, men indretningen af ​​saunaen og dampbadet er lidt akavet. Jeg ville ikke vurdere det som den bedste sauna i Paris, ikke desto mindre en fantastisk mulighed.
A
Alex Pelchat

31 Aug 2016

Amazing

Dette sted er fantastisk. Jeg var i Paris i april måned, og jeg besøgte dette sted 3 gange, jeg elsker ideen om at være nøgen, fordi alt hvad du får er bare et håndklæde ved ankomsten. Meget flotte mænd! og det måtte nok være mine mest heldige dage, fordi hver fyr, jeg var på kontakt med, var meget sød og sød! og jeg oplevede ikke nogen holdning fra nogen. Jeg anbefaler stærkt dette sted, og kan ikke vente på, at november er tilbage i Paris.
J
Jean marc

26-Jul-2016

Un cran en dessous du suncity

Même prix que le suncity alors que les prestations ne sont pas au même niveau : salle de gym minuscule et très mal équipée, pas de salle tele, pas de piscine, Sauna nettement moins bien. Même le dimanche après midi je trouve la clientèle peu mixte (pratiquement pas de blacks ni de beur), beaucoup de Bears et des trolls. Jamais vu un seul beau mec. J'y suis allé trois quatre fois et toujours déçu.
M
Mario

18-Apr-2016

Ikke ren

Advarsel: Folk går i stor jacuzzi uden at gå i bad, og stedet lugter forfærdeligt. Hammam meget lille og lugter beskidte mennesker. Hytter er ekstremt snavsede, lugter dårligt, madrasser våde, gulv glatte - intet rengøringsmateriale i hytterne - så ikke nogen rengøring foregår af personalet, for ikke at nævne det for 21eu. (dyreste sauna i Paris) de kunne holde stedet rent!!! Absolut gået ned ad bakke. Kan ikke tale/brugte ikke om dets lille begrænsede eqpt. fitnesscenter. Så ikke folk der brugte andre end folk der gik ind efter skabe.
M
Merrick

7-Jan-2016

Godt sted

New Yorker her i Paris. Besøgte to gange i løbet af ugen. Kan kun forestille mig weekenderne. Altid tilfreds.
K
Kiki

17 Nov 2015

Bedste nogensinde

Har været der 5 gange, og hver eneste gang er en sand fornøjelse. Jeg elsker et herlighedshul, og der er en speciel kabine til dette, jeg kan bruge 2 timer på at sidde i mørket på mine knæ og vente på flere smukke gaver!!!! Jeg prøvede mange andre saunaer, og jeg sværger, at denne er den renere og den bedste.
T
Tib

5 Nov 2015

Fantastiske tider at have!

Jeg gik en søndag eftermiddag kl. 4.30 (når den kun er nøgen), og der var allerede travlt. En time senere, og stedet var hævet. Stort udvalg af mænd (alder, kropstype, stil) og nogle rigtige hotties. Overalt var rent og i god stand. Sauna, dampbad, jacuzzi er alle en god størrelse, og krydstogtområderne er virkelig omfattende. Hvis du er til yngre fyre, den dag jeg gik, havde de en tendens til at ankomme for det meste senere (efter kl. 6.00), men jeg ved ikke, om dette er typisk. Til 21 Euro er det et af de dyrere steder - men bestemt det værd.
A
Alfred

28-Jul-2015

En standard

Dette sted har eksisteret for evigt, og det giver altid god værdi. MASSER af muskelfyre, nogle med "attitude", men der er nogen for alle her, og de fleste homoseksuelle fyre i Paris vil indrømme, at de har været der mere end én gang!
C
Craig

22 Dec 2014

Bedst i Paris

Temmelig gode våde/varme faciliteter, meget gode krydstogtområder og stor variation af mænd! Bedste af Paris saunaer!
J
Jim

7-Feb-2015

Klassisk sauna

En af de bedste saunaer i Paris, dette er stedet for buttede mænd og dem, der jagter dem. Søndage er VARME, fyldt med skønne fyre i alle aldre. Et smukt sted i et af de smarteste områder i Paris, adgang er gennem en af ​​de berømte små shoppingarkader fra det 19. århundrede.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel