Gym Louvre Paris - (lukket)

Gym Louvre Paris - (lukket)

Stor, populær gay sauna i hjertet af Paris.

Gym Louvre Paris - (Closed)

Placeringsikon

7 rue du Louvre, Paris, Fransk vin, 75001

Gym Louvre Paris - (lukket)
I morgen: Rabat for fyre under 30 år - Hver onsdag

Gym Louvre tilbyder en fantastisk kombination af fitnesscenter og sauna i hjertet af Paris. Halvdelen af ​​rummet er et veludstyret motionscenter med 60 Panatta cardio- og vægttræningsmaskiner (krævet gymnastiksæt og sko).

Saunaen har to hammamrum, færdig tør sauna, 40 private hytter, videorum, legeplads og en bar. Åben indtil kl. 2 (gymnastiksalen lukker kl. 10).

Ugedag: 09:00 - 02:00

Weekend: Lør 09:00 - 02:00; Søn 12:00 - 02:00

Funktionalitet:
Café
Fitness
Internetadgang
Afslappende hytter
Sauna
Dampbad
Sats Gym Louvre Paris - (lukket)
3.4
Publikums vurdering

Baseret på 70 stemmer

Publikumspriser for 2017
Publikumspriser for 2017

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

4 Stjernevinder

M
Mike

13-Jun-2019

Fantastisk motionscenter, mere stille sauna

Jeg besøgte Gym Louvre på min sidste tur til Paris. Var der en lørdag eftermiddag omkring kl. Fantastiske fitnessfaciliteter, som stort set er det samme antal maskiner og andet fitnessudstyr, som du finder i ethvert "rigtigt" fitnesscenter. Så du kunne gå her for at træne selv. Saunaen er nedenunder, og var temmelig stille under mit besøg. (Omkring 5 fyre i saunaområdet, meget færre end andre Paris-saunaer, jeg havde været i omkring samme tid på dagen.) Flere private værelser, et stort værelse med gloryhole-kabiner (ingen forhøjede gloryholes), en tør sauna og dampbad , bruseområder og et opholdsområde med tv, der spiller. Drengene var for det meste i form og kom sandsynligvis ned efter en træningspas. Men som nævnt var antallet af personer i saunaområdet ret lille. Så hvis du kun leder efter action-delen af ​​saunaoplevelsen, vil jeg foreslå andre steder som IDM eller Sun City. Men hvis du kan lide tanken om at komme til træningscenteret og derefter blive for sjov, er dette måske det rigtige sted for dig!
m
moscardini

11-Apr-2019

Bare for sexede mænd

Beliggenhed: Fremragende. Kort afstand fra Louvre. Type kunde: Vær forsigtig, fordi det ikke er den sædvanlige gay sauna. Dette er faktisk et rigtigt fitnesscenter, som også giver SPA-området til eksterne kunder. Mændene, der træner her, er for det meste i 40'erne og i god form; når de ser en interessant turist komme ind, stopper de med at træne, de klæder sig af og går ned i kælderen. Alt er meget hurtigt, ingen tid går tabt; men kun hvis du er fysisk meget behagelig. De meget få, der tør gå ind, selvom de ikke er fysisk raske, bliver ikke længe, ​​da ingen stopper med at træne for dem. Der er ingen gamle mænd, en kvalitet, der ikke ofte findes i saunaer. Struktur: I stueetagen er der skabe til afklædning og fitnesscenter (veludstyret). I kælderen er der et tyrkisk bad (ganske rummeligt), en lille sauna og et dusin hytter, hvor man kan hygge sig. Ingen swimmingpool eller jacuzzi. Renlighed: Fremragende, også fordi der ikke er mange mennesker. Priser: I standarden. Vi bad om et ekstra håndklæde til at tørre os selv, og vi behøvede ikke at betale for det. Råd til kunder: Hvis du ikke er fysisk attraktiv, så undgå at komme ind, da du ville vandre uden at nogen overvejer dig. Der er et naturligt udvalg, der gør, at saunaen aldrig bliver overfyldt; kun det bedste er tilbage (eller nogen, der ikke har andet at lave). Lav mængde, men høj kvalitet (af denne grund blev det straks en af ​​vores foretrukne saunaer i Europa). Medbring hjemmesko. Råd til ledere: Strukturen er gammel. Det ville kræve en gennemgribende generel omstrukturering. Formlen er den vindende (du behøver ikke større rum eller mere udstyr); hvis du kunne ændre placering, flytte til en mere moderne bygning, ville det være det bedste. Skabene er for små, det ville være godt at skifte dem. Du bør placere rene servietter et sted, så kunderne kan tage dem, når de har brug for dem.
T
Thomas

29-Jul-2020

Har du en chance, hvis du er slank

Når du siger sexet, mener du så kun fit og muskuløs eller tæller slanke kroppe? Jeg vil gerne prøve disse 'gay saunaer', og denne ser ud til at være den bedste for nytilkomne indtil videre.
V
Vig

9-Feb-2018

Swindle

På din webside var der skrevet om specialpris for torsdag 9 € Og det var også på www.travelgayeurope.com, at prisen er 7€ før kl. 9. Men ved indgangen var der ingen specialpris, og jeg betalte fuld pris.
D
Dino

18-Apr-2016

Jeg kunne godt lide det!

Sol. 17/04/2016: Jeg brugte fitnesscenter og sauna; begge steder pænt og rent. Hytterne har rengørings-/aftørrings-/spraymaterialer i kabinerne, madrasser er rene (ikke som ved IDM sauna) og lugter ikke. Glory huller værelse pænt, men lidt for mørkt! Mange flotte fyre. Har forskellige abonnementsmuligheder for lokale og turister. Vil være tilbage. Prøv det, du vil kunne lide det.
T
Tib

31-Oct-2015

Absolut et besøg værd

Jeg brugte ikke fitnessfaciliteterne, så jeg kan ikke kommentere dem. Da jeg gik, fungerede saunaen ikke, men de opkrævede stadig 16 euro. Stedet er moderne og generelt rent, selvom nogle områder lugtede, som om de kunne gøre det med en aftørring! Temmelig blandet og stort set under 40'erne publikum, som fik mere travlt, efterhånden som natten gik (det var en lørdag, så ved ikke, om det var årsagen), men det kunne stadig have gjort med et par flere kæpheste for at give det mere brummer.
r
ric

2-Sep-2015

Godt fitnesscenter og rigtig god sauna + Mange flotte og formede fyre

Dette sted har et dejligt fitnesscenter på gadeplan for at få din træning i og et fantastisk saunaområde nedenunder. Der er nogle af de hotteste fyre i Paris her, og de er også venlige. Jeg gik efter kl. 6 to dage i træk i løbet af ugen og blev ikke skuffet!
E
Ekachai chieochalakom

23-Mar-2015

Godt udstyr og øjen slik

Et ordentligt fitnesscenter til ordentlig træning med et godt udvalg af udstyr, venligt hjælpsomt personale. Det bedste tidspunkt at gå er efter arbejde 4-8. En masse eye candy som den tidligere anmelder sagde.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel