Guadalmar Strand

Guadalmar Strand

Guadalmar Beach

Placeringsikon

Guadalmar Strand, Malaga, Spansk vin, 29006

Denne sandstrand er bekvemt placeret i nærheden af ​​Málaga lufthavn, perfekt til dem, der ønsker at fylde deres solbrune farve op til sidste øjeblik, før deres flyafgang afgår.

Med moderate bølger og naturskøn udsigt er Guadalmar et roligt sted for nudister, der foretrækker at slappe af uden lyden af ​​turister og familier.

Ugedag: 00:00 - 24:00

Weekend: 00 - 00

Funktionalitet:
Beach
Sats Guadalmar Strand
3
Publikums vurdering

Baseret på 62 stemmer

Publikumspriser for 2018
Publikumspriser for 2018

3 Stjernevinder

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

3 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

3 Stjernevinder

G
Gay

5-May-2022

Svært at finde, men det er der

Hvis du bliver sat af ved "Guadalmar-stranden", vil du se tonsvis af påklædte familier. Det er en god gåtur 15 min. gang sydpå for at nå nøgendelen. På Google maps er sektionen "playa nudista Guadalmar" lige uden for playa del campo golfbanen. Min anbefaling er at få en Uber eller taxa til "Chiringuito La Traviata Playa", hvor du kan få en øl eller to to-go og derefter en kort gåtur til nøgenafsnittet i nærheden.
D
Darragh

16 Aug 2019

Krydstogt

Der var ingen nudiststrand, som jeg kunne finde, men fandt cruisingstedet, var varmt og havde det sjovt, angiveligt mere travlt om natten
J
Joe

1-Sep-2017

UDENDØRS!!!

Ved siden af ​​nudiststranden i nærheden er der også en lille klitter med masser af træer til cruising, selvom de hovedsageligt besøgende øvede sig på cruising, mens de kørte bil. Gik her til syneinspektion og vil tage dertil for at opleve den utrolige unikke måde at have det sjovt på under solen!

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel