Full Metal

Full Metal

Påklædningskoder, der inkluderer læder og gummi, siger det hele.

Full Metal

Placeringsikon

40 rue des Blancs-Manteaux, Paris, Fransk vin, 75004

I dag: Ingen påklædningskode - Hver søndag
I morgen: Udstillingsaften - Hver mandag

Måske den mest berømte gay cruise & fetish bar i Paris. Full Metal har mørke rum og regelmæssige begivenheder, der tiltrækker en forskelligartet gruppe af helt uhæmmede mænd.

Påklædningskoder: læder, gummi, hudtøj, sportstøj, militær. Tjek deres websted for aktuelle begivenheder og happy hour. Travleste i weekenden.

Ugedag: 19:00 - 04:00

Weekend: 19:00 - 06:00; 17 - 00

Nærmeste station: Rambuteau, Hôtel de Ville

Funktionalitet:
Kun voksne
bar
Krydstogt / fetish
Mørkt rum
Musik
Sats Full Metal
2.8
Publikums vurdering

Baseret på 46 stemmer

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

3 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

3 Stjernevinder

m
moscardini

14-Apr-2019

Ørken

Position: En kort gåtur fra Pompidou-centret. Type kunde: Vi kom ind fredag ​​kl. 1.30 og fandt otte kedelige gamle mænd, der kiggede nysgerrigt på os. Bygning: Indgang i gadeplan. Ikke dårligt den mørke atmosfære, men den aften, vi kom ind, var det hele tomt og øde. Renlighed: Vi så ikke noget snavs, men stedet var praktisk talt tomt. Priser: Ved indgangen betaler du kun garderobeskabet. Drikkevarerne betales separat og koster ikke meget. Så snart vi kom ind, havde vi ikke tid til at se os omkring, bartenderen pålagde os at få noget at drikke. Råd til kunder: Hvis en cruisingklub står tom fredag ​​aften, kan den næppe være fuld andre nætter. Råd til ledere: Du bør gøre noget for at øge antallet af kunder. Du er i centrum af Paris, det burde ikke være svært.
F
Franck

3-Mar-2019

Skuffet

Gik her en lørdag aften. Kø til frakketjek (obligatorisk) Ikke så mange lånere indenfor. Ingen handling. Bare tøser, der småsnakker. Barrista uvenlig. Fik færdig med min øl og gik. Spild af tid.
R
Ronnie

27-Apr-2014

Øde

Skuffende. Gik der en torsdag aften omkring kl. Meget stille, bare et par andre fyre. Et ganske lille mødested. Personalet var venligt nok, men der var ikke meget action. Måske valgte jeg den forkerte aften.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.