BUNKER Paris- LUKKET

BUNKER Paris- LUKKET

BUNKER Paris- CLOSED

Placeringsikon

150 rue Saint-Maur, Paris, Fransk vin, 75011

I morgen: Lidt af Hvert - ingen påklædningskode - Hver onsdag

Dette sted er blevet rapporteret som LUKKET- oktober 2021.

 

Populær homoseksuel krydstogtklub i det østlige Paris for fetishfans af læder, undertøj, denim osv.

BUNKER (tidligere "Les Docks") har omfattende udstyr, herunder 'fængsler', slynger, mørke rum, private kahytter og rygeområde. Travlt hver aften med temafester som Undertøj og Naked

Tjek BUNKERs hjemmeside for arrangementer og dresscodes.

Ugedag: 16:00 - 02:00

Weekend: 16 - 00 / 02

Nærmeste station: Goncourt, Belleville, Parmentier

Funktionalitet:
Kun voksne
bar
Krydstogt / fetish
Mørkt rum
Maze
Afslappende hytter
Sats BUNKER Paris- LUKKET
3.2
Publikums vurdering

Baseret på 120 stemmer

Publikumspriser for 2017
Publikumspriser for 2017

3 Stjernevinder

Publikumspriser for 2018
Publikumspriser for 2018

3 Stjernevinder

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

4 Stjernevinder

J
Jake

13-Mar-2020

michy

Fantastisk, FANTASTISK sted. Fuldstændig det bedste sjove sted i Paris. Venligt personale, SUPER HOT 7 uhæmmet, generelt meget venlige parisere. Sikkert, hvis du kan lide det, ellers hvis du gør det. Godt rustet til leg. Fuldstændig anbefalet.
M
Mike

13-Jun-2019

Anstændige faciliteter, gå på det rigtige tidspunkt

Lad mig starte med at sige, at jeg tog dertil en regnfuld onsdag aften omkring kl. 5-9. Der var ikke mere end 10 fyre der, da jeg var der, så jeg vil foreslå, at du holder dig til de mere populære tider (nøgne nætter og søndage tilsyneladende). Stueetagen har baren, men al handling er i kælderen. Masser af små aflåselige båse til tilslutning. Et anstændigt antal kabiner med gloryholes imellem. (Bemærk: ingen forhøjede gloryholes ville dog være en god tilføjelse, hvis de gjorde.) Jeg så et par fædre og et par yngre fyre. Der er også et par slyngeområder og et mørkekammer. Samlet set har det potentiale. Ville gerne gå tilbage på en travl nat for at se, hvordan det kan sammenlignes.
A
Andrew

3-Apr-2019

første gang

Som en 18-årig, der gerne vil udforske scenen, er jeg så glad for, at dette var det første sted, jeg besøgte. Jeg var i Paris til min 18-års fødselsdagsweekend og fandt ud af, at dette kun var et par minutters gang fra mit hotel, så jeg tænkte, at jeg ville tjekke det ud. Receptionen var meget hjælpsomme, da jeg var nervøs; Jeg stillede en masse spørgsmål om, hvad jeg skulle gøre - som de hjælpsomt svarede på engelsk. Det var sådan en vidunderlig oplevelse, og hvis jeg nogensinde ender i Paris, ville jeg gøre det hele igen.
G
Gilles

25-Oct-2018

Varmt sted

Jeg plejer at gå der, når jeg er i Paris. Især populær til nøgne nætter. Aldrig set så mange fyre have det sjovt rundt omkring... Folk i baren er venlige, og der er mange typer udstyr til rådighed i kælderen, fra slynge, til cross og mørkekammer. Anbefales men bareback overalt.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.