Gay-grupperejse: Provence og Burgund-flodkrydstogt

Gay Group Trip:

Provence And Burgundy River Cruise

OutOfOffice logo

Om denne rejse

Begyndende i Paris vil dette luksuriøse flodkrydstogt for homoseksuelle føre dig på et eventyr med opdagelse rundt i Frankrig. Undervejs vil du vove dig gennem Lysets By, det historiske distrikt Le Marais og endda katakomberne under jorden. Efter alt det, vil du overføre til Lyon og gå ombord på Amadeus Provence. På krydstogt ned ad floden, gør vi stop ved kunstbyen Arles, naturparken Camargue og vinmarkerne i Bourgogne, alt imens vi nyder den fineste franske mad og vin.

Afgangsdatoer

Ring til vores rejseeksperter:

+ 44 2071571570
Gay-grupperejse: Provence og Burgund-flodkrydstogt

Gruppefordeling opdeling

Paris
Dag 1: Paris
En repræsentant for vores vil møde dig i lufthavnen og eskortere dig til dit hotel. Derefter forkæler vi dig med en velkomstmiddag med en smuk udsigt over Seinen. Bagefter begynder middagskrydstogtet kl. 18.
paris-1836415_960_720
Dag 2: Paris
For den anden dag kan du vælge en af ​​to halvdagsaktiviteter. Hvis du har lyst til en dag med dekadence og historie, kan du tage en tur til Versailles for at se sædet for Frankrigs tidligere konger. Eller du kan udforske de skjulte passager i Paris gennem vinsmagning! En vindrevet, underjordisk tur giver et indblik i grundlaget for det 19. århundredes Paris.
Lyon
Dag 3: Paris / Lyon
Efter morgenmaden går turen til Amadeus Provence. Ved middagstid går vi ombord på toget i Lyon. Dagen afsluttes med middag ombord.
Tournus
Dag 4: Tournus / Mâcon
På den fjerde dag tager vi dig til den befæstede middelalderby Brancion i centrum af Bourgogne. Efter at have gået blandt de historiske bygninger i Brancion, går vi videre til de vinproducerende regioner i Mâcon. Her kan du vove dig ind i Europas tidligere "åndelige hjerte", Cluny Abbey, og lære alle de væsentlige historier på vinmuseet.
Lyon
Dag 5: Lyon
Frankrigs tredjestørste by betragtes af mange som verdens gastromiske hovedstad og har en række vigtige seværdigheder at udforske. Fra Bascilica of 0tre-Dame de Fourviere til Fine Arts Museum har Lyon en overflod af vartegn, der skal ses.
Lyon
Dag 6: Lyon
Om morgenen kan du se byen på din egen fritid. Derefter er det videre til Avig0n, som du ankommer til via et beroligende krydstogt ned ad Rhone-floden.
Avignon
Dag 7: Avig0n
Dekadancen fortsætter i Avig0n, hvor du vil komme til at besøge et af antikkens store mesterværker, Pont du Gard: en romersk akvædukt i tre niveauer, der er over tre tusinde år gammel.
Arles
Dag 8: Arles
Arles er den maleriske by, udødeliggjort i Vincent Van Goghs værk. Under dit besøg vil du genkende mangt et landskab fra hans malerier og få chancen for at besøge Camargue Naturpark.
Tain
Dag 9: Tour0n/Tain
Tour0n er en af ​​Frankrigs ældste byer. Gemt væk i vinmarkerne mellem Hermitage og Rhone-floden, går vi gennem de romerske ruiner og slotte fra det 16. århundrede, der befolker byen.
basilica-2382830_960_720
Dag 10: Lyon
På den sidste dag overføres du til Lyon lufthavn for din returflyvning.
Ring til vores rejseeksperter
+ 44 2071571570
Yderligere information

Du vil sejle med stil på Lord of the Glens, et pragtfuldt skotsk krydstogtskib. Det er en elegant søfartsyacht, der kan sejle gennem Caledonian Canal, men også sejle Atlanterhavet. Dette vil være en alle LGBT-rejse på højst 54 gæster. Forvent en skotsk morgenmad hver morgen og aftenunderholdning.

Hvad er det næste?

For at komme i gang skal du indsende en forespørgsel, og et af vores ekspertteam vil vende tilbage til dig inden for de næste 24 timer for at diskutere dine krav. Alle priser på vores hjemmeside inkluderer ikke fly, men vi kan selvfølgelig arrangere dem for dig.

Hvad vores kunder siger
 • Anthony S.

  Testimonial stjerner

  Stjernetjeneste. Stellar produkter. Stjernemennesker, og det bliver så meget bedre, når du tager telefonen og ringer.

 • John

  Testimonial stjerner

  Super kundecentreret service. Fra første kontakt har jeg haft varm, effektiv, venlig og fleksibel service.

 • Tiberiu

  Testimonial stjerner

  Jeg er sikker på at give Out Of Office en 5-stjernet anmeldelse! De er uden tvivl en af ​​lederne i dette rum.

Lav en Forespørgsel