Gay-grupperejse: Prag og Donau-flodkrydstogt

Gay Group Trip:

Prague And Danube River Cruise

OutOfOffice logo

Om denne rejse

Dit eventyr med alle bøsser begynder med en guidet sightseeing i Prag. Prags historiske centrum er stadig en smuk blanding af brostensbelagte stier, eventyrslotte og gotiske katedraler.

Fra Prag går du ombord på Amadeus Queen, hvor en besætning på fyrre vil tage sig af alle dine behov. Du vil derefter sejle ned ad Donau, og se nogle af de smukkeste steder i Østeuropa. 

Afgangsdatoer

27. august 2024 mandag

3. september 2025 tirsdag

Ring til vores rejseeksperter:

+ 44 2071571570
Gay-grupperejse: Prag og Donau-flodkrydstogt
Gay-grupperejse: Prag og Donau-flodkrydstogt
Gay-grupperejse: Prag og Donau-flodkrydstogt
Gay-grupperejse: Prag og Donau-flodkrydstogt

Gruppefordeling opdeling

Tjekkiet, Prag
Dag 1: Prag
Du vil blive budt velkommen i lufthavnen af ​​en af ​​vores repræsentanter og kørt til dit hotel. Resten af ​​dagen er du fri til at udforske Prag på din egen tid. Prag er en af ​​de mest romantiske byer, du vil besøge, og virker ofte som noget ud af en film. 

Du kan besøge ikoniske Národní Galerie v Praze og trendy gay-venlige caféer som Celebrity Cafe. 

Prag har også et fantastisk natteliv og meget billige øl, men bliv ikke for fuld, da vi har en travl dag forude. 
Prag
Dag 2: Sightseeing i Prag
På andendagen har vi arrangeret en sightseeingtur i det historiske Prag, inklusiv De Ti Kirke, det spektakulære Astromiske Ur og Karlsbroen. Du har også mulighed for at vandre gennem Wenzelspladsen og se det berømte middelalderborg i byens centrum. 
Prag
Dag 3: Prag til Passau, Tyskland
På den tredje dag kan du nyde en morgenmad på dit hotel, før du køres gennem det pastorale landskab til Passau. Ankommer til det punkt, hvor de to floder Inn og IIz møder Donau, går du ombord på skibet til en gallamiddag. 
Linz
Dag 4: Passau til Linz, Østrig.
På den fjerde dag krydser skibet over Donau-floden gennem naturskønne dale og forbi charmerende byer ved floden. Når du har nydt din morgenmad, kan du tage på en heldagstur til Salzburg og dens mest populære "Sound of Music" seværdigheder, herunder Bryllupskirken, Mirabell Gardens, den store Salzburg Festival Hall og meget mere. 

For dem der foretrækker at blive ombord, sejler du længere ned fra Passau til Linz. Her kan du tage en tur gennem historisk gader i Østrigs tredje største by.
Melk Abbey
Dag 5: Melk
På den femte dag fortsætter krydstogt gennem den smalle Strudengau og når Wachau-dalen, hvor Melk ligger.

Efter morgenmaden får du mulighed for at udforske Melk, hjemsted for et storslået benediktinerkloster og et af Europas største barokke klostre. Du forventes tilbage på skibet til frokost og et krydstogt videre gennem den romantiske Wachau-dal. Om aftenen ankommer skibet til Wien, "City of Music" og Østrigs storslåede hovedstad.  
Wien
Dag 6: Wien
På den sjette dag kan du frit udforske den østrigske hovedstad eller deltage i den guidede bytur, der inkluderer det verdensberømte Wiener Operahus, Ringstrasse, St. Stephen's Cathedral og mere. 

Du ønsker måske også at udforske Wiens berømte cafékultur og spise et stykke Sachertorte.
Wien
Dag 7: Wien
I dag vil du komme til at opleve byen Wien noget mere! Vores repræsentanter er tilgængelige for at give dig de bedste anbefalinger, såsom en tur i Riesenrad fra det 19. århundrede med udsigt over hele Wien eller den ældste zoologiske have i verden, Tiergarten. Om aftenen kan du opleve en Strauss- og Mozart-koncert på Kursalon. 
Bratislava
Dag 8: Bratislava, Budapest
På den ottende dag ankommer skibet til Bratislava, Slovakiets hovedstad, og en af ​​de mest berømte byer ved Donau. Du vil derefter nyde en rundvisning i byen, herunder det ærkebiskopale palads, nationalteatret og Bratislava-slottet fra det 13. århundrede med en upåklagelig udsigt, der strækker sig helt til grænsen til Østrig.

Andre attraktioner omfatter byportene, 0blemenernes barokke paladser og de elegante boliger, der har overlevet fra Donau-monarkiets dage. Turen vil også omfatte en gåtur gennem gågaden, forbi St. Martin's Cathedral, Rådhuset og Michael's Gate. Du går derefter tilbage til skibet og ankommer til Budapest senere samme aften. 
Budapest
Dag 9: Budapest, Ungarn
En sightseeingtur begynder på det historiske Buda Slot, hvor du kan nyde en fantastisk udsigt over de to byer Buda og Pest. Din tur inkluderer også Fisherman's Bastion, Det Kongelige Palads, St. Stephen's Basilica og Heroes Square og meget mere. Efter middagen krydser skibet forbi byens flodbred for en enestående aftenoplevelse.  
Dag 10: Afrejse
Den tiende dag er den sidste dag på din rejse. Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, klar til at tage dit fly hjem. Men hvis du gerne vil blive en eller to ekstra dage i Budapest, er vi mere end glade for at forlænge dit ophold. 
Ring til vores rejseeksperter
+ 44 2071571570
Yderligere information

Du vil sejle med stil på Lord of the Glens, et pragtfuldt skotsk krydstogtskib. Det er en elegant søfartsyacht, der kan sejle gennem Caledonian Canal, men også sejle Atlanterhavet. Dette vil være en alle LGBT-rejse på højst 54 gæster. Forvent en skotsk morgenmad hver morgen og aftenunderholdning.

Hvad er det næste?

For at komme i gang skal du indsende en forespørgsel, og et af vores ekspertteam vil vende tilbage til dig inden for de næste 24 timer for at diskutere dine krav. Alle priser på vores hjemmeside inkluderer ikke fly, men vi kan selvfølgelig arrangere dem for dig.

Hvad vores kunder siger
 • Anthony S.

  Testimonial stjerner

  Stjernetjeneste. Stellar produkter. Stjernemennesker, og det bliver så meget bedre, når du tager telefonen og ringer.

 • John

  Testimonial stjerner

  Super kundecentreret service. Fra første kontakt har jeg haft varm, effektiv, venlig og fleksibel service.

 • Tiberiu

  Testimonial stjerner

  Jeg er sikker på at give Out Of Office en 5-stjernet anmeldelse! De er uden tvivl en af ​​lederne i dette rum.

Lav en Forespørgsel